Insane84 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Πριν από λίγο παρκαρα το αυτοκίνητο μου σε υπόγειο γκαράζ και όταν πάτησα το κουμπί και έκλεισε η μηχανή έκανε έναν δυνατό διακοπτομενο και παρατεταμένο ηλεκτρικό θόρυβο. Επιχείρησα να το ξανανοίξω και έκανε τον ίδιο θόρυβο χωρίς να παίρνει καθόλου μπροστά βγάζοντας μήνυμα traction control on και top up oil level μαζί με το προειδοποιητικο φωτάκι της μηχανής αναμμένο. Η βεργα δεν έδειχνε καθόλου λάδι βέβαια δεν περίμενα κ πολύ ώρα έτσι ώστε να γυρίσουν τα λάδια στο Κάρτερ. Έχει κανένας καμία ιδέα τι μπορεί να είναι μέχρι να φερω αύριο συνεργείο? Έχω τρομοκρατηθεί μην είναι κάτι πολύ σοβαρό... Επεξ/σία 6 Απριλίου 2023 από Insane84
thanasisxask Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, Insane84 είπε Καλησπέρα σε όλους. Πριν από λίγο παρκαρα το αυτοκίνητο μου σε υπόγειο γκαράζ και όταν πάτησα το κουμπί και έκλεισε η μηχανή έκανε έναν δυνατό διακοπτομενο και παρατεταμένο ηλεκτρικό θόρυβο. Επιχείρησα να το ξανανοίξω και έκανε τον ίδιο θόρυβο χωρίς να παίρνει καθόλου μπροστά βγάζοντας μήνυμα traction control on και top up oil level μαζί με το προειδοποιητικο φωτάκι της μηχανής αναμμένο. Η βεργα δεν έδειχνε καθόλου λάδι βέβαια δεν περίμενα κ πολύ ώρα έτσι ώστε να γυρίσουν τα λάδια στο Κάρτερ. Έχει κανένας καμία ιδέα τι μπορεί να είναι μέχρι να φερω αύριο συνεργείο? Έχω τρομοκρατηθεί μην είναι κάτι πολύ σοβαρό... Τσέκαρε λάδια σε λίγο και βγάλε τον πόλο της μπαταρίας για 2 λεπτά.
Insane84 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Κάλεσα οδική. Για όλα έφταιγε η μπαταρία λόγω της οποίας έβγαιναν και ψεύτικες ενδείξεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα