Spitzenklasse Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Παιδιά, γεια σας! Θέλω βοήθεια γιατί με αυτά τα λίγα που ξέρω για τη μετατροπή και την επεξεργασία των dvd κοντεύω να σκάσω. Πώς μπορεί να πάρει κανείς ένα αρχείο .vob που έχει περαστεί στο σκληρό δίσκο (πχ. με DVD decrypter) και να το ''κόψει''; Πες ότι είναι 20 λεπτά και εγώ θέλω να κάνω ένα μικρότερο κλιπάκι 10 λεπτών. Επιπλέον περνάω ολόκληρες ταινίες στον σκληρό και θέλω μετά μέσα από τα TMPGenc και XMPEG να πάρω κομμάτια από τα διάφορα αρχεία .vob και να '''βγάλω'' από αυτά μικρότερα , κάνοντας τα αρχικά αρχεία (.vob) .mpeg ή παρόμοιας μορφής. Και εδώ αρχίζει το κουφό. Και τα δύο προγράμματα, ενώ το βίντεο με αφήνουν και το κόβω όπως θέλω, δεν μου βρίσκουν ήχο στο αρχικό, με αποτέλεσμα και το τελικό αρχείο που παίρνω να μην έχει ήχο. Τι κάνω λάθος; Έχω βάλει στο σύστημα τ' άντερά μου από codecs μέχρι AutoGK και άλλα τρελά (για μένα). Γιατί αυτό; Πού βρίσκεται το αρχείο που έχει τον ήχο; Είναι ενσωματωμένος στο .vob αρχείο; Γιατί όταν μπαίνω μέσα στο dvd δεν μπορώ να βρω πουθενά φάκελο με ήχο; Σας ζάλισα; Όποιος έχει καμία γνώμη, ας βοηθήσει.... Ευχαριστώ!
cybereddie Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 short description: The "vobSplitter" is a program (for DOS and Windows) with the ability to extract a part of .vob file (file of DVD disc). Useful if you want a part of .vob (for a collection or something http://dvd.box.sk/index.php?pid=soft&prj=info&pol=22&rid=3005
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.