life is music Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Στις 2/5/2023 στις 9:09 ΜΜ, Psyber είπε Πήρα αυτή τη θήκη για το moto g32: https://www.skroutz.gr/s/41590680/Motorola-Moto-G32-3mk-Matt-Case-black.html Είναι ιδιαίτερα εύκαμπτη και ωραία στο χέρι. Αν κάποιος δε θέλει τη stock διάφανη, την προτείνω. εντυπωσεις πες μας ?
Psyber Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Για το κινητό; Κάνει τη δουλειά του αλλά συνολικά η επιτομή της μετριότητας. Νομίζω το one plus σε αυτά τα λεφτά θα ήταν καλύτερη επιλογή. Η θήκη άριστη!
life is music Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, Psyber είπε Για το κινητό; Κάνει τη δουλειά του αλλά συνολικά η επιτομή της μετριότητας. Νομίζω το one plus σε αυτά τα λεφτά θα ήταν καλύτερη επιλογή. Η θήκη άριστη! μόλις κανεις την αναβαθμιση θα δεις αλλο κινητο !
tzitzikas2 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 9 ώρες πριν, life is music είπε μόλις κανεις την αναβαθμιση θα δεις αλλο κινητο ! Το δικό μου ,g32 τρέχει την έκδοση Android 12. Μπορεί να πάρει την 13? Αν ναι πως γίνεται αυτό? Ευχαριστώ! 1
life is music Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Το δικό μου ,g32 τρέχει την έκδοση Android 12. Μπορεί να πάρει την 13? Αν ναι πως γίνεται αυτό? Ευχαριστώ! Πήγαινε στης ρυθμίσεις .... πληροφορίες συστήματος και κάπου λέει ενημέρωση λογισμικού και δες αν σου βγάζει νέο update !
tzitzikas2 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 11 ώρες πριν, life is music είπε Πήγαινε στης ρυθμίσεις .... πληροφορίες συστήματος και κάπου λέει ενημέρωση λογισμικού και δες αν σου βγάζει νέο update ! Δεν βγάζει κάτι, λέει χρησιμοποιείτε το πιο πρόσφατο λογισμικό. Έχω την έκδοση 12. Πότε θα βγάλει διαθέσιμη την 13? Ευχαριστώ 1
Psyber Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 9 hours ago, tzitzikas2 said: Δεν βγάζει κάτι, λέει χρησιμοποιείτε το πιο πρόσφατο λογισμικό. Έχω την έκδοση 12. Πότε θα βγάλει διαθέσιμη την 13? Ευχαριστώ Το ίδιο συμβαίνει και στο δικό μου. 1
s2117 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Από κάμερα πως τα πάει? Θέλω να πάρω στη μαμά μου νέο κινητό ως περίπου 250 ευρώ, από κωτσοβολο ή πλαίσιο και σκέφτομαι αυτό
tzitzikas2 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 20 ώρες πριν, s2117 είπε Από κάμερα πως τα πάει? Θέλω να πάρω στη μαμά μου νέο κινητό ως περίπου 250 ευρώ, από κωτσοβολο ή πλαίσιο και σκέφτομαι αυτό Έχω και εγώ το g32, με gcam που του πέρασα βγάζει πολύ καλές φωτό για τα χρήματα του. 1
s2117 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 12 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Έχω και εγώ το g32, με gcam που του πέρασα βγάζει πολύ καλές φωτό για τα χρήματα του. Ευχαριστώ για την απάντηση! Θέλει τίποτα tweaks η gcam, η έχει αυτόματα καλές ρυθμίσεις? 1
tzitzikas2 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 8 λεπτά πριν, s2117 είπε Ευχαριστώ για την απάντηση! Θέλει τίποτα tweaks η gcam, η έχει αυτόματα καλές ρυθμίσεις? Εγώ τα άφησα default γενικά. Τα μόνα που τσεκαρα είναι HDR+ βελτιωμένο και στις πρόσθετες ρυθμίσεις στην ανάλυση έβαλα max resolution γιατί το default ήταν πλήρης ανάλυση το οποίο έβγαζε πιο χαμηλή ανάλυση και μέγεθος αρχείου φωτό. Το google AWB το έχω ανενεργό γιατί στις βραδινές φωτό βάζει μωβ χρώμα όταν είναι on. 2
life is music Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 Δημοσ. 7 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, tzitzikas2 είπε Εγώ τα άφησα default γενικά. Τα μόνα που τσεκαρα είναι HDR+ βελτιωμένο και στις πρόσθετες ρυθμίσεις στην ανάλυση έβαλα max resolution γιατί το default ήταν πλήρης ανάλυση το οποίο έβγαζε πιο χαμηλή ανάλυση και μέγεθος αρχείου φωτό. Το google AWB το έχω ανενεργό γιατί στις βραδινές φωτό βάζει μωβ χρώμα όταν είναι on. Αυτές οι ρυθμίσεις που έβαλες είναι μόνο για το δικό σου κινητό ?
tzitzikas2 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 18 ώρες πριν, life is music είπε Αυτές οι ρυθμίσεις που έβαλες είναι μόνο για το δικό σου κινητό ? όχι απλά η συγκεκριμένη έκδοση είχα διαβάσει οτι δουλεύει με το μοντέλο και για αυτό πέρασα αυτήν. Τις έβαλα ψάχνωντας στο ιντερνετ
Fotia Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Γράψε την έκδοση της Gcam για τον κάθε ενδιαφερόμενο για το Μotorola G32...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα