akisg2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Αν γνωρίζει καποιος ας δώσει τα φώτα του και σε εμένα γιατι με έχει τρελάνει η cosmote . Απρίλιο του 21 κάνω ανανέωση συμβολαίου στη cosmote (προσφορά από το τμήμα διακοπών) 2 καρτοσυμβόλαια με πάγιο χοντρικά στα 15 ευρω ανα αριθμό και επιδότηση συσκευής στα 192 ευρώ ανα αριθμό για 2 χρόνια , τον Δεκέμβρη του 22 μπήκα να δω στο app πότε λήγουν τα συμβόλαια και βλέπω ότι τα συμβόλαια θα ανανεωθούν αυτόματα 23/04/23 με λήξη 23/04/2025 . Επικοινώνησα αμέτρητες φορές με το 13888 και με ενημέρωσαν ότι είχα ζητήσει προανανέωση συμβολαίου (δεν ισχύει) και ότι το παγίο απο 15 ευρώ ανα αριθμό από τον απρίλιο θα κοστίζει 34 ευρώ ανα αριθμό για το ίδιο πρόγραμμα και παρόλο που ενημέρωσα ότι το συμβόλαιο που έχω στο email μου δεν αναφέρει τέτοια διάρκεια ή τιμές η απάντηση τους ήταν ότι καταλαβαίνουν την δυσαρέσκεια μου άλλα δεν μπορεί να αλλάξει κατί. Με τα στοιχέια που είχα απο συνομιλίες (μέσω app) και τα συμβόλαια έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ 14/2/23 και στις 20/3/2023 μου άνοιξαν τις επιδοτήσεις όπως έπρεπε να γίνει εξ αρχής και εδώ αρχίζει η τρέλα !!! Στις 21/3/2023 λόγω ότι οι επιδοτήσεις ήταν άθλιες έκανα αίτημα να γυρίσω τους αριθμούς σε καρτοκινητά και με κάλεσαν απο το τμήμα διακοπών (έχω κρατήσει τα στοιχεία του υπαλλήλου) και μου έκανε αντιπρόταση και συγκεκριμένα και οι δύο αριθμοί στο cosmote gigamax 5gb 11.98 ευρω ανα αριθμό και επιδότηση συσκευής 120 ανα αριθμό και αφού των ενημέρωσα τι έχει συμβεί και τον έβαλα 3 φορές να μου πεί την προσφορά συμφώνησα . Την επόμενη μέρα 22/3 μπήκα στην εφαρμογή να δώ τις προσφορές και αντί για 11,98 εμφάνιζε 18,66 το πάγιο και αφού κάλεσα άπειρες φόρες και ζήτησα να μιλήσω με τον ίδιο υπάλληλο να ακούσουν την συνομιλία να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο τέλος πάντων εν τέλη με πήρε ο ίδιος υπάλληλος στις 24/3 να μου ζητήσει ταπεινά συγνώμη γιατί έκανε λάθος με τις προσφορές και ότι το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι στα ίδια προγράμματα με πάγιο 35ευρω ανα αριθμό 190 ευρώ επιδότηση και φυσικά αρνήθηκα και έκανα ξανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Συγνώμη για το σεντόνι αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω έπεσα σε περίπτωση είναι τακτική τους να ταλαιπωρούν το κόσμο έκανα κάποιο λάθος εγώ ? Σας Ευχαριστω
nick_souvlaki Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχω και εγώ κάπως παρόμοιο πρόβλημα με Cosmote. Έκανα ανανέωση/αναβάθμιση συμβολαίου FTTH πριν ένα μήνα, στο υπάρχον συμβόλαιο που λήγει σύντομα, και εδώ και ένα μήνα δεν το περνάει το σύστημα τους. Τους έχω πάρει άπειρα τηλέφωνα και όλο μου λένε ότι το κοιτάνε. Εγώ τους είπα ότι άμα μου έρθει μεγαλύτερη χρέωση επειδή δεν μπορούν να εκτελέσουν το νέο συμβόλαιο και συνεχίζει το παλιό με την αυξημένη χρέωση (γιατί θα έχει τελείωση η επιδότηση) δεν του δίνω φράγκο παραπάνω από ότι πληρώνω ήδη. Μου είπαν ότι δεν θα συμβεί αυτό (και ότι άμα συμβεί θα μου τα επιστρέψουν)... αλλά εγώ έχω ήδη ετοιμαστεί για καταγγελία σε ΕΕΤΤ. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2023 από nick_souvlaki
akisg2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Μαζί με τα παραπάνω καρτοσυμβόλαια έχω και ένα σταθερό με ημερομηνία λήξης 16/6/23 και ο υπάλληλος που μου έκανε την πρόταση για τα κινητά έκανε και πρόταση για ανανέωση του σταθερόυ και για κακή μου τύχη δέχτηκα. Από τις 22/3/2023 που ενεργοποιήθηκε την ίδια μέρα τους ενημέρωσα να ακυρώσουν την ανανέωση να γυρίσει η ημερομηνία λήξης του συμβολαίου στις 16/6/23 , παίζει να τους έχω πάρει και 10 τηλέφωνα και 3 επικοινωνίες στο chat γιατί συνεχίζει στο app και φαίνεται με την ανανεωμένη ημερομηνία και κάθε υπάλληλος λέει ότι δεν υπάρχει ενεργό αίτημα ,προφανώς το κάνουν για να περάσει το 15νθήμερο που έχω δικαίωμα να ακυρώσω την ανανέωση αλλά έχω κρατήσει αρχείο την επικοινωνία που είχα μαζί τους . Το έχουν τερματίσει το βλέπω να τρώνε και 3η καταγγελία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα