papresa Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Χθες το πρωί η μητέρα μου χρησιμοποίησε το πλυστικό Bosch AQT 35-12 κανονικά, χωρίς πρόβλημα για να πλένει το μισό πλακόστρωτο της αυλής ,λίγο επειδή κουράστηκε λόγω ηλικίας και μεγάλης έκτασης, λίγο επειδή άρχισε να ψιχαλίζει, σταμάτησε μάζεψε το μηχάνημα. Σήμερα το πρωί είπε να τελειώσει την δουλειά. Αλλά... Το μηχάνημα δεν δούλεψε καθόλου. Τι μπορεί να συνέβη;
sphinxgr Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, papresa είπε Χθες το πρωί η μητέρα μου χρησιμοποίησε το πλυστικό Bosch AQT 35-12 κανονικά, χωρίς πρόβλημα για να πλένει το μισό πλακόστρωτο της αυλής ,λίγο επειδή κουράστηκε λόγω ηλικίας και μεγάλης έκτασης, λίγο επειδή άρχισε να ψιχαλίζει, σταμάτησε μάζεψε το μηχάνημα. Σήμερα το πρωί είπε να τελειώσει την δουλειά. Αλλά... Το μηχάνημα δεν δούλεψε καθόλου. Τι μπορεί να συνέβη; Τι να σου πούμε κ εμείς? Βράχηκε στη βροχή? Ρευμα παίρνει? Νερό δίνει η βρύση? Τι σημαίνει δεν δουλεψε καθόλου?
papresa Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Και νερό έχει και ρεύμα, να βράχηκε δε νομίζω από την ψιχάλα, κάτι τέτοια τα προσέχει, φοβάμαι να μην έκανε καμιά άλλη πατάτα, να μην το έβρεξε η ίδια κατά λάθος........ Γυρνώντας τον κόκκινο διακόπτη, που κανονικά παίρνει μπρος με τον γνωστό δυνατό θόρυβο, τώρα δεν ακούγεται τίποτα, δεν δουλεύει. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2023 από papresa
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 7 λεπτά πριν, papresa είπε Και νερό έχει και ρεύμα, να βράχηκε δε νομίζω από την ψιχάλα, φοβάμαι να μην έκανε η μάνα μου καμιά πατάτα........ Γυρνώντας τον κόκκινο διακόπτη, που κανονικά παίρνει μπρος με τον γνωστό δυνατό θόρυβο, τώρα δεν ακούγεται τίποτα, δεν δουλεύει. Ας πατήσει την σκανδάλη να βγάλει την πίεση.
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Μην το πολυψάχνεις, κάτι συνέβη και υπέστη βλάβη. Μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι να απευθυνθείς στο service.
papresa Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 13 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Μην το πολυψάχνεις, κάτι συνέβη και υπέστη βλάβη. Μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι να απευθυνθείς στο service. Εκεί πάει η δουλειά, μάλλον πρέπει να πάει Αλεξανδρούπολη... Για να μην πω ότι η μάνα μου ήδη σκέφτεται για καινούργιο, της είπα, είναι η τελευταία επιλογή αυτή...
thanasisxask Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 31 λεπτά πριν, papresa είπε Εκεί πάει η δουλειά, μάλλον πρέπει να πάει Αλεξανδρούπολη... Για να μην πω ότι η μάνα μου ήδη σκέφτεται για καινούργιο, της είπα, είναι η τελευταία επιλογή αυτή... Δεν πιστεύω να το δούλευε κάνα δίωρο σερί;
SabotazNic Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Μυρίζει σαν καμένο ηλ. κύκλωμα? Αναλόγως τις δυνατότητες που είχε το δικό σας, έχει στο lidl το μικρό στα 90 ευρώ νομίζω (γενικά το αναφέρω). Ίσως βγάλουν και το μεγάλο σύντομα ξανά.
achilles_g_ Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 54 λεπτά πριν, papresa είπε Εκεί πάει η δουλειά, μάλλον πρέπει να πάει Αλεξανδρούπολη... Για να μην πω ότι η μάνα μου ήδη σκέφτεται για καινούργιο, της είπα, είναι η τελευταία επιλογή αυτή... Είσαι τυχερός άτυχος που έχει το lidl αυτήν την εβδομαδα
papresa Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Μυρίζει σαν καμένο ηλ. κύκλωμα? Όχι δεν μυρίζει.
SabotazNic Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Ίσως να είναι και καμιά αντλία Αξίζει μια ερώτηση για επισκευή.
papresa Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Ξέχασα να γράψω ότι μετά από 2-3 μέρες δούλεψε κανονικά... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Έχω το bosch aquatak 135 και χάλασε η κάνη https://www.skroutz.gr/s/11820931/Bosch-Universal-Aquatak-135-Plystiko-Reymatos-me-Piesi-135bar-kai-Metalliki-Antlia.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz share Ψάχνω για ανταλλακτικό αλλά τα εχουν με διαφορετική κωδικοποίηση όπως αυτό https://www.skroutz.gr/s/29727841/Bosch-F016F05135-Kani-Plystikou.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Πως μπορώ να βρω τον επίσημο κωδικό; Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2024 από Γιάννης Platano
meletis_m Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2024 18 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Καλησπέρα Έχω το bosch aquatak 135 και χάλασε η κάνη https://www.skroutz.gr/s/11820931/Bosch-Universal-Aquatak-135-Plystiko-Reymatos-me-Piesi-135bar-kai-Metalliki-Antlia.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz share Ψάχνω για ανταλλακτικό αλλά τα εχουν με διαφορετική κωδικοποίηση όπως αυτό https://www.skroutz.gr/s/29727841/Bosch-F016F05135-Kani-Plystikou.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Πως μπορώ να βρω τον επίσημο κωδικό; Δες εδω : https://www.boschtoolservice.com/gr/el/bosch-pt/spareparts/advanced-search ή πάρτους τηλέφωνο , κάπου θα έχει αναγνωριστικό το μηχάνημα . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα