Προς το περιεχόμενο

Gaming phone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η γνώμη σας για αυτό το καθαρά gaming κινητό (xiaomi black shark 4 12/256) που πωλείται αυτή την στιγμή στο skroutz στα 499 και αν κάποιος έχει ασχοληθεί με το πλάνο δόσεων που λεει χωρίς πιστωτική κάρτα. ευχαριστώ πολύ 

Επεξ/σία από NosMa1993
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fotia είπε

Ενα κατάστημα το έχει στο  skroutz ,το εμπιστεύεσαι ;

Σχετικό, μπορεί να είναι τελευταία κομμάτια, είναι αγορά μέσω Σκρουτζ αυτό που δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει είναι οι δόσεις χωρίς πιστωτική 

Δημοσ.

Το τελευταία κομμάτια ,και οι όροι συναλλαγής πρέπει να καλύπτουν και για τη υποστήριξη του αν χαλάσει .

Δημοσ.
13 ώρες πριν, NosMa1993 είπε

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η γνώμη σας για αυτό το καθαρά gaming κινητό (xiaomi black shark 4 12/256) που πωλείται αυτή την στιγμή στο skroutz στα 499

υπαρχουν καλυτερα,

γενικα οτι εχει 8gb και dimensity 8100 ή snap 888, 888+, 8gen1, 8+gen1, 8gen2

realme gt2 pro/gt2/gt neo 3

xiaomi 12/12T/12T pro,

poco f4 GT/x4 gt

moto edge 30 fusion

oppo reno8 pro

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Donalhioy είπε

υπαρχουν καλυτερα,

γενικα οτι εχει 8gb και dimensity 8100 ή snap 888, 888+, 8gen1, 8+gen1, 8gen2

realme gt2 pro/gt2/gt neo 3

xiaomi 12/12T/12T pro,

poco f4 GT/x4 gt

moto edge 30 fusion

oppo reno8 pro

Είχα το mi10t pro το πρόσεχα σαν τα μάτια μου και ξαφνικά μια μέρα έκαψε πλακέτα...που θέλω να καταλήξω, είχε Snapdragon 865 έβγαζε παιχνίδια φουλ δεν είχα κανένα παράπονο , όσο αστείο και αν ακουστεί το μεγαλύτερο πρόβλημα το είχα με τα ακουστικά ,τι εννοώ. Η έλλειψη του jack 3,5 και αυτοί οι καταραμένοι οι ανταπτορες ήταν πάντα το μεγαλύτερο πρόβλημα ειδικά όταν παίζεις παιχνίδια όπως το  CoD ( για αυτό θέλω το επόμενο κινητό να έχει αναγκαστικά jack 3,5)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NosMa1993 είπε

Είχα το mi10t pro το πρόσεχα σαν τα μάτια μου και ξαφνικά μια μέρα έκαψε πλακέτα...που θέλω να καταλήξω, είχε Snapdragon 865 έβγαζε παιχνίδια φουλ δεν είχα κανένα παράπονο , όσο αστείο και αν ακουστεί το μεγαλύτερο πρόβλημα το είχα με τα ακουστικά ,τι εννοώ. Η έλλειψη του jack 3,5 και αυτοί οι καταραμένοι οι ανταπτορες ήταν πάντα το μεγαλύτερο πρόβλημα ειδικά όταν παίζεις παιχνίδια όπως το  CoD ( για αυτό θέλω το επόμενο κινητό να έχει αναγκαστικά jack 3,5)

Λίγο άσχετο με την ερώτηση σου αλλά cod δεν μπορεις να παίξεις σε οθονούλα 6,5". Πάρε ένα tablet με μεγάλη οθόνη να το ευχαριστηθείς!

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, koutsis είπε

Λίγο άσχετο με την ερώτηση σου αλλά cod δεν μπορεις να παίξεις σε οθονούλα 6,5". Πάρε ένα tablet με μεγάλη οθόνη να το ευχαριστηθείς!

Ναι καλή ιδέα να δώσω 1κ ενώ 3 χρονακια έχω μάθει και γουστάρω με κινητό 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, NosMa1993 είπε

. Η έλλειψη του jack 3,5 και αυτοί οι καταραμένοι οι ανταπτορες ήταν πάντα το μεγαλύτερο πρόβλημα ειδικά όταν παίζεις παιχνίδια όπως το  CoD ( για αυτό θέλω το επόμενο κινητό να έχει αναγκαστικά jack 3,5)

1) υπάρχουν τα Bluetooth πλέον, τα οποία είναι και φτηνά και καλά

2) τα περισσότερα που σου έγραψα έχουν jack

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Donalhioy είπε

1) υπάρχουν τα Bluetooth πλέον, τα οποία είναι και φτηνά και καλά

2) τα περισσότερα που σου έγραψα έχουν jacκ

Μαν μου χωρίς να θέλω να γίνω κακός. Όλα τα κινητά που έστειλες πιο πάνω πραγματικά κανένα δεν έχει jack 3,5 , δες το και μόνος σου 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Kag1ante είπε

Εγώ πάντως θα πρότεινα το F4 GT και απλά να επενδύσεις και σε ένα καλό set ακουστικών με έξοδο type-c αν θες ενσύρματα

Θα σου πω την φάση. Είχα ένα Xiaomi mi10t pro  το οποίο είναι και αυτό χωρίς jack 3,5 . μεγαλύτερη ξενερα από αυτούς τους ανταπτορες type c για 3,5 δεν είχε ξαναδεί. Μετάνιωσα που πήρα κινητό χωρίς 3,5 αυτό είναι ένα στάνταρ το οποίο ψάχνω στο επόμενο 100%. Όσο για το headset είχα και razer barracuda αλλά κυρίως ειχα hyperx

Επεξ/σία από NosMa1993
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, NosMa1993 είπε

Θα σου πω την φάση. Είχα ένα Xiaomi mi10t pro  το οποίο είναι και αυτό χωρίς jack 3,5 . μεγαλύτερη ξενερα από αυτούς τους ανταπτορες type c για 3,5 δεν είχε ξαναδεί. Μετάνιωσα που πήρα κινητό χωρίς 3,5 αυτό είναι ένα στάνταρ το οποίο ψάχνω στο επόμενο 100%. Όσο για το headset είχα και razer barracuda αλλά κυρίως ειχα hyperx

Το πόιντ μου είναι ότι με εξαίρεση κάτι ROG & RedMagic phones (που ακουμπάνε χιλιάρικο) κανένα πρόσφατο gaming smartphone που ξέρω δεν έχει τζακ. Το blackshark που ανέφερες είναι ήδη 2 χρονών και δεν ξέρω τι εμπιστοσύνη έχεις σε σκρουτζομάγαζο να έχει καινούριο στοκ που η μπαταρία του δεν θα έχει γίνει σμπαράλια 

Επεξ/σία από Kag1ante
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Kag1ante είπε

Το πόιντ μου είναι ότι με εξαίρεση κάτι ROG & RedMagic phones (που ακουμπάνε χιλιάρικο) κανένα πρόσφατο gaming smartphone που ξέρω δεν έχει τζακ. Το blackshark που ανέφερες είναι ήδη 2 χρονών και δεν ξέρω τι εμπιστοσύνη έχεις σε σκρουτζομάγαζο να έχει καινούριο στοκ που η μπαταρία του δεν θα έχει γίνει σμπαράλια 

Αυτό είναι το πρόβλημα ,ότι δεν έχω εμπιστοσύνη σε αυτό το μαγαζι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, NosMa1993 είπε

Αυτό είναι το πρόβλημα ,ότι δεν έχω εμπιστοσύνη σε αυτό το μαγαζι

Τότε για εμένα κάνεις υποχώρηση στο 3.5mm, μένεις με τα dongle και πας είτε στο F4 GT (απο you.gr που έχει σίγουρα εγγύηση στα xiaomi και έχει και πρόγραμμα δόσεων) ή κάποιο άλλο gaming

Ή κοιτάς κανένα Bluetooth gaming headset να πάρεις μαζί αλλά πορφανώς θα πάει πολύ το μαλλί

Επεξ/σία από Kag1ante

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...