Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Good old Greenwashing και τίποτα παραπάνω. Όπως το ποντίκι που είχε βγάλει με …15% ανακυκλωμένο πλαστικό. Marketing tricks τα οποία δεν θα επέτρεπε να χάφτουμε.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
20 ώρες πριν, trelos_ είπε

Μπα το θυμήθηκανε  να βάλουν και επαναφορτιζόμενη μπαταρία? Τεράστιο τεχνολογικό άλμα μπράβο

Τι σας χαλανε οι ΑΑ μπαταριες? επαναφορτιζομενες με πολυ μικρο κοστος αγορας, και εναλλαγη οποτε χρειαστει. Οταν δε χαλασουν μετα βεβαια απο παρα πολλες φορτισεις τις αλλαζετε μονοι σας πανευκολα και οικονομικα. Δλδ αν σας εβαζαν μια επαναφορτιζομενη δικια τους την οποια δεν θα μπορουσατε να αλλαξετε μονοι σας θα ηταν καλυτερα οπως γινεται κ με τα κινητα?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, murcielago580 είπε

Τι σας χαλανε οι ΑΑ μπαταριες? επαναφορτιζομενες με πολυ μικρο κοστος αγορας, και εναλλαγη οποτε χρειαστει. Οταν δε χαλασουν μετα βεβαια απο παρα πολλες φορτισεις τις αλλαζετε μονοι σας πανευκολα και οικονομικα. Δλδ αν σας εβαζαν μια επαναφορτιζομενη δικια τους την οποια δεν θα μπορουσατε να αλλαξετε μονοι σας θα ηταν καλυτερα οπως γινεται κ με τα κινητα?

Ναι φυσικά μπορώ να σου εξηγήσω τι με χαλάει Ας το πάμε λίγο από την αρχή αυτή τη στιγμή έχω χειριστήριο του PlayStation 3 που έχει ενσωματωμένη μπαταρία και δουλεύει καμιά δεκαετία περίπου χωρίς πρόβλημα Δεν χρειάστηκε ποτέ να την αλλάξω αλλά ακόμη κι αν χρειαζόταν είναι τέσσερις βίδες δουλειά παρόλα ταύτα Φυσικά και προτιμώ την επαναφορτιζόμενη από οποιαδήποτε ΑΑ μπαταρία αλκαλική που το 90% των ανθρώπων την πετάνε στα σκουπίδια

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, marios02 είπε

το wireless εχεις; νομιζα μιλαγες για αυτο με τις AA μπαταριες.

https://www.skroutz.gr/s/26308999/Microsoft-Xbox-Series-Controller-with-USB-C-Ασύρματο-Μαύρο.html

Αυτό έχω. Το καλώδιο είναι για επικοινωνία και όχι για φόρτιση. Το παίζω wireless μέσο bluetooth  . παίρνει 2χ ΑΑ  μπαταρίες αλλά έτσι στο τέλος γίνεται κουμπαράς με το ν αλλάζεις κάθε τρεις και λίγο  μπαταρίες. Γι αυτό πήρα το  https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B08LBK5J49/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03_s00?ie=UTF8&psc=1

και ξέγνοιασα .

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, trelos_ είπε

Ναι φυσικά μπορώ να σου εξηγήσω τι με χαλάει Ας το πάμε λίγο από την αρχή αυτή τη στιγμή έχω χειριστήριο του PlayStation 3 που έχει ενσωματωμένη μπαταρία και δουλεύει καμιά δεκαετία περίπου χωρίς πρόβλημα Δεν χρειάστηκε ποτέ να την αλλάξω αλλά ακόμη κι αν χρειαζόταν είναι τέσσερις βίδες δουλειά παρόλα ταύτα Φυσικά και προτιμώ την επαναφορτιζόμενη από οποιαδήποτε ΑΑ μπαταρία αλκαλική που το 90% των ανθρώπων την πετάνε στα σκουπίδια

Εγω παλι απο xbox 360 και μετα με επαναφορτιζομενες δεν εχω κανενα παραπονο, ενταξει οπως βολευεται ο καθενας βεβαια....

Δημοσ.

Δλδ φτιάξανε ένα χειροστηριο που είναι από ανακυκλώσιμα υλικά δλδ ποιο φθηνό αλλά είναι ποιο ακριβό για τον καταναλωτή από τα αλλά ! Έξυπνο δεν λέω αν είσαι η MS ! Ανόητος οποίος το πάρει γνώμη μου !!!!

• Sad 1
Δημοσ.

Το βάφτισαν special edition για να ανεβάσουν την τιμή σε ένα προϊόν που εχει χαμηλότερο κόστος παραγωγής από το αντίστοιχο που έφτιαχναν μέχρι τώρα

• Thanks 1
Δημοσ.
16 hours ago, troi.g said:

Δε χρειάζεται το ίντερνετ. Έχω Xbox original, 360 , one. Επίσης PS3 , PS4. Των Xbox μια χαρά , του PS3 off  λόγο εσωτερικής μπαταρίας, και του PS4 ο αναλογικός ότι να ναι. Οπότε έχω προσωπική εμπειρία .

Κανείς δεν υποβαθμίζει την προσωπική σου εμπειρία. 

Για να οδηγηθείς σε εμπεριστατωμένη όμως απάντηση, χρειάζεσαι ΠΟΛΛΆ δείγματα. Εαν δεν υπήρχε αυτή η ανάγκη, οι διαφορές εταιρίες Δημοσκοπήσεων θα είχαν φαληρισει. 

Οπότε καλή η άποψη σου, καλύτερη η συγκεντρωτική των 5000 αποψεων. 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, CODEC είπε

https://www.skroutz.gr/s/26308999/Microsoft-Xbox-Series-Controller-with-USB-C-Ασύρματο-Μαύρο.html

Αυτό έχω. Το καλώδιο είναι για επικοινωνία και όχι για φόρτιση. Το παίζω wireless μέσο bluetooth  . παίρνει 2χ ΑΑ  μπαταρίες αλλά έτσι στο τέλος γίνεται κουμπαράς με το ν αλλάζεις κάθε τρεις και λίγο  μπαταρίες. Γι αυτό πήρα το  https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B08LBK5J49/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03_s00?ie=UTF8&psc=1

και ξέγνοιασα .

Μα αφου φορτιζονται οι ΑΑ. Παιρνεις 4, βαζεις τις 2 φορτιστη, παιζεις με τις αλλες 2 κ δεν ξεμενεις ποτε.

Δημοσ.

Εγω πηρα  4 χειριστηρια, και για το ενα, αγορασα την μπαταρια λιθιου μιας μονο εγω παιζω συχνα.

Τα αλλα 3 εχουν επαναφορτιζομενες eneloop και lada.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, marios02 είπε

Μα αφου φορτιζονται οι ΑΑ. Παιρνεις 4, βαζεις τις 2 φορτιστη, παιζεις με τις αλλες 2 κ δεν ξεμενεις ποτε.

Το βάλε βγάλε γλυτώνεις + ότι αυτές του κιτ έχουν μεγαλύτερη διάρκεια σε απόδοση και ζωής. Αλλά οκ όπως βολεύει το καθένα.

Δημοσ.
7 minutes ago, CODEC said:

Το βάλε βγάλε γλυτώνεις + ότι αυτές του κιτ έχουν μεγαλύτερη διάρκεια σε απόδοση και ζωής. Αλλά οκ όπως βολεύει το καθένα.

Θα μου κάνει εντύπωση να βγάζουν περισσότερες ώρες παιχνιδιού καθώς έχουν μικρότερη χωρητικότητα από τις συνηθισμένες επαναφορτιζόμενες ΑΑ.

Διατηρώ επίσης επιφυλάξεις για το πόσο θα αντέξουν από όσα διαβάζουμε κατά καιρούς εδώ.

Οι επαναφορτιζόμενες που έχω πάντως αυτή τη στιγμή στο Series X είναι κατασκευής του 2016 και ακόμα είναι εντάξει. 

Δημοσ.
Στις 6/4/2023 στις 6:07 ΜΜ, giorgosmcmc είπε

Μια στο εκατόμμυριο να χαλάσει dual sense αν δε το έχεις ξεσκίσει, αν κάνεις κακή χρήση δε φταίνε τα controllers.. Και ferarri του 22 να πάρεις μπορείς να χαλάσεις όλα τα ηλεκτρονικά αν κάνεις κακή χρήση δε λέει κάτι. Το dual sense είναι η έννοια της ποιότητας και της επανάστασης στα controllers. "Επανάσταση" για τη ms θα είναι να βγάλει controller με επαναφορτιζομενη ενσωματωμένη μπαταρία λιθιου (ίσως κάπου κάποτε....) σαν στάνταρ και όχι να σου ζητάει λεφτά $ σαν έξτρα για κάτι που είναι δεδομένο ότι θα επρεπε να υπάρχει σε όλα τα bundle εν έτη 2023 που ακόμα και το control της τηλεόρασης μου φορτίζει με ηλιακή ενέργεια και usb και δεν υπαρχει καν υποδοχή για μπαταρία.

Τι μια στο εκ. Έχεις πάει σε σέρβις να δεις τι γίνεται ποσα εμφανισιακά Άψογα dualsence έρχονται και δεν δουλεύουν . Σε ποιον κόσμο ζεις . Για τα μπάζα είναι οοοοοοολα τα χειριστήρια . 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, seithan είπε

Κανείς δεν υποβαθμίζει την προσωπική σου εμπειρία. 

Για να οδηγηθείς σε εμπεριστατωμένη όμως απάντηση, χρειάζεσαι ΠΟΛΛΆ δείγματα. Εαν δεν υπήρχε αυτή η ανάγκη, οι διαφορές εταιρίες Δημοσκοπήσεων θα είχαν φαληρισει. 

Οπότε καλή η άποψη σου, καλύτερη η συγκεντρωτική των 5000 αποψεων. 

Πολύ σωστό αυτό που γράφεις, αλλά πέρα από τη δική μου εμπειρία, όσους φίλους και γνωστούς έχω , περισσότεροι έχουν πρόβλημα σε PS4 , παρά σε Xbox. Παρ όλα αυτά, το δέχομαι αυτό που αναφέρεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...