Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Damned7 είπε

Να φτιάξουν πρώτα τα κουμπιά,σκανδάλες,drift  κτλ και μετά βλέπουμε αν αξίζει τελικά γιατί γενικά η ποιότητα κατασκευής είναι για τα μπάζα.

Πήρα πρόσφατα το Xbox Elite Core(Λευκό) και με το που βγήκε απ' το κουτί, το ''Α" δεν έκανε πάντα register(ήθελε πάτημα ακριβώς στο κέντρο του κουμπιού για σίγουρο register) με αποτέλεσμα να το επιστρέψω. Κάνοντας ένα γρήγορο search στο reddit είδα ότι γίνεται χαμός με το συγκεκριμένο πρόβλημα(συν άλλα) και η M$ πετάει χαρταετό βγάζοντας ''skinάκια''.

Το controller πάντως, για όσους τυχερούς το έχουν και τους δουλεύει άψογα, έχει premium αίσθηση και αξίζει εφόσον δουλεύει κομπλέ ξαναλέω(πράγμα σπάνιο).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, skiabox είπε

Μόνο razer πλέον. Ποτέ ξανά χειριστήριο Microsoft.

Έτσι ακριβώς, Razer wolverine με μηχανικά πλήκτρα και δεν να ξανασχολείσαι με χειριστήρια…..άψογη ποιοτητα και σκυλιά….

• Like 1
Δημοσ.

Απορώ που είναι αρνητικό το να έχει κάποιο controller  αποσπώμενη μπαταρία.

Σε αντίθεση με το  dual sense  που έχω αναγκαστεί να βάλω off haptic και adaptive για να βγαζει 6 ώρες gameplay , το series x controller που έχω στο pc βγάζει 60 ώρες με 2 επαναφορτιζόμενες eneloop. Παρόμοιο χάλι με το dual sense και το dual shock στο ps4.

• Like 6
  • Confused 1
Δημοσ.
7 hours ago, troi.g said:

Βασικά σε καμία περίπτωση δεν θέλω να το κάνουμε vs  , αλλά να λέμε ότι τα χειριστήρια του ps είναι καλύτερα και πιο αξιόπιστα , τι να πω.

Τεχνολογικά ανώτερα ναι. Απο θέμα αξιοπιστίας, μια βόλτα στο interweb λύνει την οποία απορία : Δεν ειναι. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Ανακυκλωμένα πλαστικά πολλές φορές είναι πιο ακριβά από το να παράξεις καινούργια πλαστικά. Παίζει πάντα με τις τιμές του πετρελαίου. 

Πέρα από αυτό. Βάλε λιώσιμο τα πλαστικά, καπνούς ( παράγωγα καύσης), καλουπωμα, βάψιμο με χημικά χρώματα, πακετάρισμα, μπαταρίες κτλπ.

Κουκουρούκου...

Δημοσ.
5 hours ago, giorgosmcmc said:

Μια στο εκατόμμυριο να χαλάσει dual sense αν δε το έχεις ξεσκίσει, αν κάνεις κακή χρήση δε φταίνε τα controllers.. Και ferarri του 22 να πάρεις μπορείς να χαλάσεις όλα τα ηλεκτρονικά αν κάνεις κακή χρήση δε λέει κάτι. Το dual sense είναι η έννοια της ποιότητας και της επανάστασης στα controllers. "Επανάσταση" για τη ms θα είναι να βγάλει controller με επαναφορτιζομενη ενσωματωμένη μπαταρία λιθιου (ίσως κάπου κάποτε....) σαν στάνταρ και όχι να σου ζητάει λεφτά $ σαν έξτρα για κάτι που είναι δεδομένο ότι θα επρεπε να υπάρχει σε όλα τα bundle εν έτη 2023 που ακόμα και το control της τηλεόρασης μου φορτίζει με ηλιακή ενέργεια και usb και δεν υπαρχει καν υποδοχή για μπαταρία.

Με τόσο λίγες πιθανότητες πρέπει όλα τα προβληματικά να ήρθαν Ελλάδα με αυτά που έχουμε διαβάσει.

Εδώ τι έχουμε?

https://tech.hindustantimes.com/gaming/news/sonys-ps5-dualsense-controller-s-drift-issue-is-a-hardware-problem-71613837778189.html

Αν κρατάει και 5 ολόκληρες ώρες σαν του PS θα είναι τρελή επανάσταση σίγουρα! 

Τι πιστεύεις? Ότι δεν μπορεί να βάλει επαναφορτιζόμενη μπαταρία ή ότι έχει επιλέξει να το βγάζει έτσι?

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, seithan είπε

Τεχνολογικά ανώτερα ναι. Απο θέμα αξιοπιστίας, μια βόλτα στο interweb λύνει την οποία απορία : Δεν ειναι. 

Δε χρειάζεται το ίντερνετ. Έχω Xbox original, 360 , one. Επίσης PS3 , PS4. Των Xbox μια χαρά , του PS3 off  λόγο εσωτερικής μπαταρίας, και του PS4 ο αναλογικός ότι να ναι. Οπότε έχω προσωπική εμπειρία .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, marios02 είπε

γιατί να αλλάζεις καθε φορα;

Η MS δε δίνει με το wireless χειριστήριο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που να φορτίζουν από το usb. To usb το έχει ξερά για επικοινωνία με το pc και όχι για φόρτιση. Τουλάχιστον σε αυτά που έχω εγώ. Δίνει έχτρα kit https://www.xbox.com/en-US/accessories/batteries-chargers/play-and-charge-kit που στην ίδια τιμή αγοράζεις ολόκληρο σετ με χ2 μπαταρίες μεγαλύτερης διάρκειας και έτσι δε  ξεμένεις ποτέ. https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B08LBK5J49/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03_s00?ie=UTF8&psc=1. Έχω δύο χειριστήρια, και όποτε πέσει η μπαταρία απ το ένα , το βάζω στη βάση να φορτίζει , και συνεχίζω με το άλλο. Για PC μιλάω.

Επεξ/σία από CODEC
Δημοσ.
1 ώρα πριν, troi.g είπε

Δε χρειάζεται το ίντερνετ. Έχω Xbox original, 360 , one. Επίσης PS3 , PS4. Των Xbox μια χαρά , του PS3 off  λόγο εσωτερικής μπαταρίας, και του PS4 ο αναλογικός ότι να ναι. Οπότε έχω προσωπική εμπειρία .

Μου έχουν χαλάσει 7 χειριστήρια του xbox, τα πρώτα που χαλάνε πάντα RB και LB, σε άλλα οι μοχλοί, σε άλλα δε πατιούνται τα πλήκτρα, όχι 50 ευρώ.. Ούτε για 10 ευρώ δε πρέπει να τα πουλάνε.

Έχω controller dualshock απ το ps1 που έχει φάει άπειρο "ξύλο" και μάντεψε αν το συνδέσεις τώρα σε κονσόλα δουλεύει σαν καινούριο.

Tι να λέμε τώρα...

• Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, CODEC είπε

Η MS δε δίνει με το wireless χειριστήριο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που να φορτίζουν από το usb. To usb το έχει ξερά για επικοινωνία με το pc και όχι για φόρτιση. Τουλάχιστον σε αυτά που έχω εγώ. Δίνει έχτρα kit https://www.xbox.com/en-US/accessories/batteries-chargers/play-and-charge-kit που στην ίδια τιμή αγοράζεις ολόκληρο σετ με χ2 μπαταρίες μεγαλύτερης διάρκειας και έτσι δε  ξεμένεις ποτέ. https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B08LBK5J49/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03_s00?ie=UTF8&psc=1. Έχω δύο χειριστήρια, και όποτε πέσει η μπαταρία απ το ένα , το βάζω στη βάση να φορτίζει , και συνεχίζω με το άλλο. Για PC μιλάω.

το wireless εχεις; νομιζα μιλαγες για αυτο με τις AA μπαταριες.

Δημοσ.

Πολύ όμορφο χρώμα, αλλά δεν έχει νόημα να το αγοράσεις εάν έχεις ήδη χειριστήριο και δεν χρειάζεσαι άλλο. Από οικολογικής απόψεως, ό,τι και καλά "κέρδισες" από τα ανακυκλωμένα υλικά, έχει χαθεί στα καύσιμα που κάηκαν για να έρθει Ελλάδα και μετά να έρθει και στο σπίτι σου. Άλλη μία περίπτωση greenwashing, δηλαδή. Φτιάχτε ΟΛΑ τα ηλεκτρονικά σας από ανακυκλωμένα (και ανακυκλώσιμα) υλικά και τα λέμε ρε Μάικροσοφτ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...