Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτες οι οικωλογικες βαβαριες με τρελαινουν ...

τι θα λεγατε για καθε μια κατασκευη χειριστηριου να φυτευατε και ενα δεντρο ?

ξερει κανείς να μας πει ποσα δεντρα καταστρεφονται για μια μπαταρια ?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lbit είπε

αυτες οι οικωλογικες βαβαριες με τρελαινουν ...

τι θα λεγατε για καθε μια κατασκευη χειριστηριου να φυτευατε και ενα δεντρο ?

ξερει κανείς να μας πει ποσα δεντρα καταστρεφονται για μια μπαταρια ?

Βασικά πρώτα καλύτερα να τα κάνουν πιο ανθεκτικά και future proof πχ. τα αναλογικά να είναι καλύτερα για μείωση του stick drift, πιο modular (πλαστικά που φθείρονται όπως τα αναλογικά να αλλάζουν εύκολα, οι μπαταρίες να αλλάζουν εύκολα, τα ελατήρια στις σκανδάλες το ίδιο), να παίζουν και σε νέες κονσόλες (πχ. PS5) και να συνδέονται ευκολά με όλες τις συσκευές... για να μην τα πετάνε πολλοί μόλις χαλάει κάτι μικρό ή φθείρονται λίγο. Έτσι θα μειωθεί πολύ το e-waste...αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής τους.

• Like 3
Δημοσ.

Βασικά σε καμία περίπτωση δεν θέλω να το κάνουμε vs  , αλλά να λέμε ότι τα χειριστήρια του ps είναι καλύτερα και πιο αξιόπιστα , τι να πω.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλά... Οταν θα βάλετε να παίξετε Call of Duty και θα έχει soundtrack Καζαντζίδη, τα ξαναλέμε...

Επεξ/σία από Eloy
Δημοσ.
1 hour ago, giorgosmcmc said:

Ανέκαθεν ήταν για τα μπάζα η ποιότητα κατασκευής xbox controllers, μου έχουν χαλάσει 10 controller χωρίς να μου έχουν πέσει ούτε μια φορά κάτω.

Μέρα με τη νύχτα με τα controller της sony σαν να λέμε άσπρο και μαύρο.

Εν έτη 2023 και πουλάει bundle με controller με μπαταρίες!

Είναι πίσω η ms τεχνολογικά.

στα χειριστήριά της σίγουρα ναι. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nick_souvlaki είπε

Βασικά πρώτα καλύτερα να τα κάνουν πιο ανθεκτικά και future proof πχ. τα αναλογικά να είναι καλύτερα για μείωση του stick drift, πιο modular (πλαστικά που φθείρονται όπως τα αναλογικά να αλλάζουν εύκολα, οι μπαταρίες να αλλάζουν εύκολα, τα ελατήρια στις σκανδάλες το ίδιο), να παίζουν και σε νέες κονσόλες (πχ. PS5) και να συνδέονται ευκολά με όλες τις συσκευές... για να μην τα πετάνε πολλοί μόλις χαλάει κάτι μικρό ή φθείρονται λίγο. Έτσι θα μειωθεί πολύ το e-waste...αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής τους.

:D

image.png.f0c8a52ac8add4a315a6657802bca0d9.png

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Δεν βλέπω όμως καμια καλή έκπτωση στο bundle μπαταρίας και χειριστηρίου. Και το kit μπαταρίας έχει 2 μπαταρίες μέσα. Δεν συμφέρει.

Μια μπαταρία λιθίου και ένα καλώδιο usbc έχει το pack της ms.

Τόσα χρόνια εντωμεταξύ πουλάει χειριστήρια χωρίς επαναφορτιζόμενη αλλά με 2 απλές aa duracell...

Δημοσ.
2 hours ago, giorgosmcmc said:

Ανέκαθεν ήταν για τα μπάζα η ποιότητα κατασκευής xbox controllers, μου έχουν χαλάσει 10 controller χωρίς να μου έχουν πέσει ούτε μια φορά κάτω.

Μέρα με τη νύχτα με τα controller της sony σαν να λέμε άσπρο και μαύρο.

Εν έτη 2023 και πουλάει bundle με controller με μπαταρίες!

Είναι πίσω η ms τεχνολογικά.

Εδώ τι παίζει? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, NickTG είπε

Εδώ τι παίζει? 

Μια στο εκατόμμυριο να χαλάσει dual sense αν δε το έχεις ξεσκίσει, αν κάνεις κακή χρήση δε φταίνε τα controllers.. Και ferarri του 22 να πάρεις μπορείς να χαλάσεις όλα τα ηλεκτρονικά αν κάνεις κακή χρήση δε λέει κάτι. Το dual sense είναι η έννοια της ποιότητας και της επανάστασης στα controllers. "Επανάσταση" για τη ms θα είναι να βγάλει controller με επαναφορτιζομενη ενσωματωμένη μπαταρία λιθιου (ίσως κάπου κάποτε....) σαν στάνταρ και όχι να σου ζητάει λεφτά $ σαν έξτρα για κάτι που είναι δεδομένο ότι θα επρεπε να υπάρχει σε όλα τα bundle εν έτη 2023 που ακόμα και το control της τηλεόρασης μου φορτίζει με ηλιακή ενέργεια και usb και δεν υπαρχει καν υποδοχή για μπαταρία.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Μια στο εκατόμμυριο να χαλάσει dual sense αν δε το έχεις ξεσκίσει, αν κάνεις κακή χρήση δε φταίνε τα controllers.. Και ferarri του 22 να πάρεις μπορείς να χαλάσεις όλα τα ηλεκτρονικά αν κάνεις κακή χρήση δε λέει κάτι. Το dual sense είναι η έννοια της ποιότητας και της επανάστασης στα controllers. "Επανάσταση" για τη ms θα είναι να βγάλει controller με επαναφορτιζομενη ενσωματωμένη μπαταρία λιθιου (ίσως κάπου κάποτε....) σαν στάνταρ και όχι να σου ζητάει λεφτά $ σαν έξτρα για κάτι που είναι δεδομένο ότι θα επρεπε να υπάρχει σε όλα τα bundle εν έτη 2023 που ακόμα και το control της τηλεόρασης μου φορτίζει με ηλιακή ενέργεια και usb και δεν υπαρχει καν υποδοχή για μπαταρία.

Καλά εσύ το τερμάτισες.σου δίνω συμβουλή κλεισε τα ελατήρια στα triggers τωρα που ειναι νωρίς. 2 έχω χαλασει και το ένα +drift. 

Παρεμπιπτόντως παιζω με elite1 στο χβοχ 4 χρόνια και 2 χρόνια του sx και δεν έχουν κάνει κιχ.αν άλλαξες 10 χειριστηρια xbox ετοιμασου να αλλάξεις καμια 30αρια dualsense από ps5

• Like 2
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...