GATE123 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, life is music είπε Ναι ...απλα η lcd δεν είναι τόσο φωτεινές Υπάρχουν lcd που έχουν πιο ζωντανά και ζεστά χρώματα από Amoled.
life is music Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, GATE123 είπε Υπάρχουν lcd που έχουν πιο ζωντανά και ζεστά χρώματα από Amoled. Να ρωτήσω..αν σε ένα realme μετά από δύο χρόνια χαλάσει η μπαταρία , οθόνη ...Υπάρχουν ανταλλακτικά στο εμπόριο?
SeNNinhA Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, life is music είπε Να ρωτήσω..αν σε ένα realme μετά από δύο χρόνια χαλάσει η μπαταρία , οθόνη ...Υπάρχουν ανταλλακτικά στο εμπόριο? Δεν βλέπω τον λόγο να μην υπάρχουν. Ειδικά μιας και τα realme έχουν αποκτήσει αρκετό μερίδιο στην αγορά πια.
life is music Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 16 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Δεν βλέπω τον λόγο να μην υπάρχουν. Ειδικά μιας και τα realme έχουν αποκτήσει αρκετό μερίδιο στην αγορά πια. Απλά ρώτησα .....και μια τελευταία ερώτηση ανάμεσα στο redmi note 10 pro και το realme 9 pro 5g με τον Snapdragon ποιο θεωρείς από τα δύο καλύτερο ?
SeNNinhA Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, life is music είπε Απλά ρώτησα .....και μια τελευταία ερώτηση ανάμεσα στο redmi note 10 pro και το realme 9 pro 5g με τον Snapdragon ποιο θεωρείς από τα δύο καλύτερο ? Δεν υπάρχει απόλυτα καλύτερο και χειρότερο. Και τα δυο έχουν δυνατοτερα σημεία και πιο αδύναμα στοιχεία. Όλα εξαρτώνται από το τι θέλεις εσύ! Προσωπικα έχω σταματήσει να αγοράζω Xiaomi. Το Xiaomi έχει καλύτερη οθόνη και ράδιο καθώς και 4Κ βίντεο και στέρεο ηχεία εάν σε ενδιαφέρουν. Το Realme λένε ότι έχει καλύτερη διάρκεια μπαταρίας λόγω πιο νέου και πιο ισχυρού επεξεργαστή και 5G. Εγω θα επέλεγα Realme γιατί τα θετικά του Xiaomi δεν με πολύ απασχολούν. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2023 από SeNNinhA
life is music Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Δεν υπάρχει απόλυτα καλύτερο και χειρότερο. Και τα δυο έχουν δυνατοτερα σημεία και πιο αδύναμα στοιχεία. Όλα εξαρτώνται από το τι θέλεις εσύ! Προσωπικα έχω σταματήσει να αγοράζω Xiaomi. Το Xiaomi έχει καλύτερη οθόνη και ράδιο καθώς και 4Κ βίντεο και στέρεο ηχεία εάν σε ενδιαφέρουν. Το Realme λένε ότι έχει καλύτερη διάρκεια μπαταρίας λόγω πιο νέου και πιο ισχυρού επεξεργαστή και 5G. Εγω θα επέλεγα Realme γιατί τα θετικά του Xiaomi δεν με πολύ απασχολούν. εγω αυτο αγορασα πριν ενάμιση μηνα το 10 προ ...διοτι το προηγουμενο που ειχα το note 8τ μου βγηκε καλο....ασχετα που ενας μαστορας της συμφορας μου το κατάστρεψε
kpapageo1 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Είδα και το Redmi Note 12 Pro από κοντά και μου άρεσε στο χέρι αλλά έχει και αυτό OLED οθόνη. Δεν είδα διαφημίσεις κάπου οπότε αυτό που λένε για το MIUI 14 ισχύει; Για το Vivo Υ35 έχουμε άποψη;
xphobus Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Το 12 pro φαίνεται πολύ καλή επιλογή στα... χαρτιά τουλάχιστον και αν υποθέσουμε ότι στην ουσία φτάνει σε επιδόσεις έναν " μαχιμο "snapdragon 778g που τυγχάνει να έχω χρησιμοποιησει με το samsung a52s και τον συνδυάζει με γρήγορο storage ufs 3 και όχι ufs 2.1 που είχα στο a52s. Το θεμα ειναι για μετά αν θα ζεσταίνεται η θα βγάζει αλλά προβλήματα. Αυτό βέβαια μπορεί να είναι και υπέρ σου γιατί οι Κινέζοι κοιτάνε να βγάλουν από έναν επεξεργαστή σε αντίθεση με την Qualcomm που "κόβει " επιδόσεις για να πουλήσει ακριβότερα μοντέλα. Αν θες την δικιά μου γνώμη αυτό που έκανα εγώ είναι να πάρω μεταχειρισμένο ένα s20 fe με 270 ευρω και είμαι υπέρ ευχαριστημένος για τα λεφτά που έδωσα...
Fotia Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δεν κόβει επιδόσεις η κάθε Qualcomm ,υπάρχει έλλειψη υλικών λόγω των θεμάτων της εφοδιαστικής αλυσίδας και αύξησης τιμών . Οπότε οι εταιρίες βγάζουν γενικά λιγότερα προιόντα , σε σχέση με παλαιότερα ή βγάζουν τα ίδια παρόμοια, με άλλη "συσκευασία" για να λένε έχουν ποικιλία .
xphobus Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 8 ώρες πριν, xphobus είπε Το 12 pro φαίνεται πολύ καλή επιλογή στα... χαρτιά τουλάχιστον και αν υποθέσουμε ότι στην ουσία φτάνει σε επιδόσεις έναν " μαχιμο "snapdragon 778g που τυγχάνει να έχω χρησιμοποιησει με το samsung a52s και τον συνδυάζει με γρήγορο storage ufs 3 και όχι ufs 2.1 που είχα στο a52s. Το θεμα ειναι για μετά αν θα ζεσταίνεται η θα βγάζει αλλά προβλήματα. Αυτό βέβαια μπορεί να είναι και υπέρ σου γιατί οι Κινέζοι κοιτάνε να βγάλουν από έναν επεξεργαστή σε αντίθεση με την Qualcomm που "κόβει " επιδόσεις για να πουλήσει ακριβότερα μοντέλα. Αν θες την δικιά μου γνώμη αυτό που έκανα εγώ είναι να πάρω μεταχειρισμένο ένα s20 fe με 270 ευρω και είμαι υπέρ ευχαριστημένος για τα λεφτά που έδωσα... 31 λεπτά πριν, Fotia είπε Δεν κόβει επιδόσεις η κάθε Qualcomm ,υπάρχει έλλειψη υλικών λόγω των θεμάτων της εφοδιαστικής αλυσίδας και αύξησης τιμών . Οπότε οι εταιρίες βγάζουν γενικά λιγότερα προιόντα , σε σχέση με παλαιότερα ή βγάζουν τα ίδια παρόμοια, με άλλη "συσκευασία" για να λένε έχουν ποικιλία . Από ότι ξανα είδα το redmi note 12 pro έρχεται με ufs 2.2 αποθήκευση... οπότε καλύτερα να μείνετε μακριά
kpapageo1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Ναι προς το Realme 9 Pro τείνω, εκτός και αν κάποιος έχει άποψη για το Vivo Y35. Btw, το Realme 9 Pro 6/128 100€ λιγότερα από το 8/128. Τόσο μεγάλη διαφορά κάνουν 2Gb RAM παραπάνω; Δεν μπορώ να δικαιολογήσω την τόσο μεγάλη διαφορά τιμής.
barimagas Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Εγώ πάντως με αυτά τα vivo δεν βγάζω ακρη. Ένα σωρό μοντέλα με παραπλήσια τιμή και ονομασίες που δεν έχουν μια λογική σειρά ως προς απόδοση και τιμές. Ψάχνω με τι θα αλλάξω το 1+6 και έχω πελαγώσει.
GATE123 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, barimagas είπε Εγώ πάντως με αυτά τα vivo δεν βγάζω ακρη. Ένα σωρό μοντέλα με παραπλήσια τιμή και ονομασίες που δεν έχουν μια λογική σειρά ως προς απόδοση και τιμές. Ψάχνω με τι θα αλλάξω το 1+6 και έχω πελαγώσει. Εγώ θα πήγαινα σε Realme που είναι ίδιο με OnePlus. Π.χ https://www.bestprice.gr/item/2157390103/realme-gt2-5g-8gb-128gb.html Κάτοχος 1+6 & Realme Επεξ/σία 11 Απριλίου 2023 από GATE123
Donalhioy Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 9 ώρες πριν, barimagas είπε Εγώ πάντως με αυτά τα vivo δεν βγάζω ακρη. Ένα σωρό μοντέλα με παραπλήσια τιμή και ονομασίες που δεν έχουν μια λογική σειρά ως προς απόδοση και τιμές. Ψάχνω με τι θα αλλάξω το 1+6 και έχω πελαγώσει. oppo oneplus vivo realme ειναι το ιδιο xiaomi poco επισης το 1+6 ηταν δυνατο στα νιατα του, σαν να παιρνεις oneplus 10T τωρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα