Just_travel_everywhere Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, makhs5 είπε Τωρα εδω και 20 λεπτα μιλουσα παλι στην εξυπηρετηση πελατων το καταστημα δεν με παιρνει, και μου ειπε ξανα το ιδιο. Οτι σε μεγαλες συσκευες οτι ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ χρειαζεται να πληρωσω το επιπλεον ποσον ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥς ΟΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩς ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΜΟΛΙς ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ. Θα χρειαστει να παω στο καταστημα στο μαρουσι. και να με ακουσουν ολοι, σαν δεν ντρεπονται. Α και το ΚΟΥΦΟ που ξεχασα εδω να γραψω. Επειδη η αγορα εγινε και με το κουπονι του Ανακυκλωνω - αλλαζω συσκευη, τους ειπα οτι ετσι κι αλλοιως δεν θα πρεπει η μεταφορικη να παρει το παλιο ψυγει βαση νομου; Δεν θα ανεβει να το παρει; Και μου απανταει, Ναι το παλιο ψυγειο θα ανεβει να το παρει χωρις εξτρα χρεωση αλλα το καινουριο για να σας το ανεβασει ειναι αλλιως. Ειναι να τρελαινεσαι με αυτα που ακους. Εγω παντως με ολα αυτα που τραβαω 3 μερες τωρα αν ακουσω ξανα public θα τρεχω χιλιομετρα μακρυα ειναι απιστευτοι οι ανθρωποι. Φίλε συγνώμη αλλά και στη. Γερμανία που δουλεύω η παράδοση γίνεται έξω από την πόρτα της οικοδομής . Δεν είναι υποχρεωμένοι να σου φέρουν ατην πόρτα σου τίποτα . Με συγχωρείς αλλά αν θες στο σπίτι σου πληρώνεις . Ο μεταφορέας δεν είναι Αλβανός . Και αν κοστίζει 100 τόσα θέλει αν δεν θες βάλε δυο εργάτες να στο φέρουν . Μην λέμε ότι θελουμε . Ολόκληρη DHL που είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στην Γερμανία και δεν φέρνει τίποτα στο σπίτι σου . 1
makhs5 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, Fotia είπε Γράφει αφορά και μεγάλου όγκου ,όχι μόνο βάρους... Το ξαναγραφω, ο προισταμενος στο καταστημα που αγορασα το ψυγειο, ο προισταμενος επαναλαμβανω, μου ειπε οτι αυτη η υπηρεσια των 100 ευρω επιπλεων "Αφορα μονο τις ντουλαπες - ψυγεια , οχι οποιοδηποτε αλλο ψυγειο. 1 λεπτό πριν, Just_travel_everywhere είπε Φίλε συγνώμη αλλά και στη. Γερμανία που δουλεύω η παράδοση γίνεται έξω από την πόρτα της οικοδομής . Δεν είναι υποχρεωμένοι να σου φέρουν ατην πόρτα σου τίποτα . Με συγχωρείς αλλά αν θες στο σπίτι σου πληρώνεις . Ο μεταφορέας δεν είναι Αλβανός . Και αν κοστίζει 100 τόσα θέλει αν δεν θες βάλε δυο εργάτες να στο φέρουν . Μην λέμε ότι θελουμε . Ολόκληρη DHL που είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στην Γερμανία και δεν φέρνει τίποτα στο σπίτι σου . Βρε φιλε καταλαβαινεις και συ τι γραφεις; Διαβασες ολα οσα εχω γραψει πριν; ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΥΡΩ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΣΟ . Τι δεν καταλαβαινεις απ οσα γραφω; Δηλαδη αλλα μου ειπανε πριν και αλλα μου λενε μετα στο τηλεφωνο, κοινως αυτο λεγεται ΑΠΑΤΗ αν ξερεις εστω και λιγο τους νομους. Αν το ηξερα ΠΡΙΝ πολυ απλα ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ PUBLIC ΑΡΚΕΙ ΟΜΩς ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ. Στη γερμανια που λες πιστευω οτι ειναι ειλικρινεις και ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ. Ετσι δεν ειναι;
SabotazNic Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, makhs5 είπε Το ξαναγραφω, ο προισταμενος στο καταστημα που αγορασα το ψυγειο, ο προισταμενος επαναλαμβανω, μου ειπε οτι αυτη η υπηρεσια των 100 ευρω επιπλεων "Αφορα μονο τις ντουλαπες - ψυγεια , οχι οποιοδηποτε αλλο ψυγειο. Τοτε, οπως σου ειπαν και αλλοι που τους το ανεβασαν, περιμενεις να στο παραδωσουν και βλεπεις. Αν δεν το ανεβασουν πανω, δεν υπογραφεις παραλαβη. Τοσο απλο. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2023 από SabotazNic
makhs5 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Τοτε, οπως σου ειπαν και αλλοι που τους το ανεβασαν, περιμενεις να στο παραδωσουν και βλεπεις. Αν δεν το ανεβασουν πανω, δεν υπογραφεις παραλαβη. Τοσο απλο. Εννοειτε οτι ακριβως αυτο θα κανω. Απλα ως που να το φερουν περιμενω 3 μερες τωρα να με παρει τηλεφωνο ο προισταμενος του καταστηματος οπως του εχει δοθει εντολη απο το τηλεφωνικο κεντρο, και απλα αυτος δεν με παιρνει. Εγω αλλο τροπο δεν εχω μονο να παω εκει και να τον βρω και να τα πουμε ξανα τετ α τετ. 18 λεπτά πριν, Fotia είπε Γράφει αφορά και μεγάλου όγκου ,όχι μόνο βάρους... Επισεις αυτο μου μου ειπες φιλε μου γραφει ξεκαθαρα 99 Ευρω ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΕΡΑΝΟΥ. Εμενα δεν χρειαζεται γερανο, ο γερανος χρησιμοποιηται μονο οταν δεν υπαρχει προσβαση για να μπει εσωτερικα στην οικια, και αυτο μου το ειπε ο προισταμενος του καταστηματος, οτι γι αυτο ειναι μονο για τις ντουλαπες ψυγεια, που εκει ερχεται ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΕΡΑΝΟΣ. Εμενα δεν θα ερθει γερανος απλα αυτο.
SabotazNic Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 9 λεπτά πριν, makhs5 είπε Εμενα δεν χρειαζεται γερανο, ο γερανος χρησιμοποιηται μονο οταν δεν υπαρχει προσβαση για να μπει εσωτερικα στην οικια, Σε αυτο κανεις λαθος. Δεν εχουν καμια υποχρεωση οι υπαλληλοι να κουβαλανε ενα οποιοδηποτε βαρυ αντικειμενο, εστω και για εναν οροφο. Εχει/δεν εχει ασανσερ. Anyway, απλα ενημερωσε το θεμα οταν το παραλαβεις. Πολυ πιθανων στο τηλ να εκανε λαθος και να μην ειδε οτι αφορα μικρο ψυγειο. that's all
makhs5 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Σε αυτο κανεις λαθος. Δεν εχουν καμια υποχρεωση οι υπαλληλοι να κουβαλανε ενα οποιοδηποτε βαρυ αντικειμενο, εστω και για εναν οροφο. Εχει/δεν εχει ασανσερ. Anyway, απλα ενημερωσε το θεμα οταν το παραλαβεις. Πολυ πιθανων στο τηλ να εκανε λαθος και να μην ειδε οτι αφορα μικρο ψυγειο. that's all Κανει λαθος τοτε ο προισταμενος οικιακων συσκευων που μου το ειπε, γιατι ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ, οκ Εννοειτε θα ενημερωσω το νημα οταν και αν παραλαβω τελικα γιατι με ολα αυτα τα ηξεις αφηξεις που μου λενε ακομη δεν ξερω τιποτα.
Fotia Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 12 λεπτά πριν, makhs5 είπε Επισεις αυτο μου μου ειπες φιλε μου γραφει ξεκαθαρα 99 Ευρω ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΕΡΑΝΟΥ. Εμενα δεν χρειαζεται γερανο, ο γερανος χρησιμοποιηται μονο οταν δεν υπαρχει προσβαση για να μπει εσωτερικα στην οικια, και αυτο μου το ειπε ο προισταμενος του καταστηματος, οτι γι αυτο ειναι μονο για τις ντουλαπες ψυγεια, που εκει ερχεται ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΕΡΑΝΟΣ. Εμενα δεν θα ερθει γερανος απλα αυτο. Μην διαχωρίζεις τι προτάσεις των γραπτών όρων όπως σε βολεύει γιατί αναφέρεται και η έννοια ασφάλεια . Προφορικά επίσης η άλλη πλευρά μπορεί να ισχυρισθεί οτιδήποτε , ότι δεν μπαίνει στο χώρο κλπ
makhs5 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Fotia είπε Μην διαχωρίζεις τι προτάσεις των γραπτών όρων όπως σε βολεύει γιατί αναφέρεται και η έννοια ασφάλεια . Προφορικά επίσης η άλλη πλευρά μπορεί να ισχυρισθεί οτιδήποτε , ότι δεν μπαίνει στο χώρο κλπ Δηλαδη μου λες οτι οταν παμε να κανουμε μια αγορα και ρωταμε τα παντα τον προισταμενο του εκει τμηματος, και μας απανταει, να μην τον παιρνουμε υπ οψιν στο τι μας λεει. Μαλιστα, τι να πω, σηκωνω τα χερια ψηλα με ορισμενα που γραφονται εδω μεσα Θελω να δω οταν τυχουν και σε εσας τετοια πριεργα, να δω πως θα αντιδρασετε μετα, και να δω τοτε οταν ειναι στα δικα σας συμφεροντα αν υπερασπιζεστε "με την ιδια λογικη" την αλλη πλευρα Δυστηχως η ελληνικη νοοτροπια θελει ψυχαναλυση (Εδω μια ακυρωση κανει πχ καποιο καταστημα που δεν εχει αποθεμα και πεφτουνε να το φανε οι περισσοτεροι εδω μεσα και λενε για καταγγελιες και λοιπα καποιοι, που μονο μια ακυρωση ειναι η που δεν εχει αποθεμα, και αμεσως αρνητικες και τα παντα, που κι ολας να κανατε μια συμφωνια και μετα να σας κοροιδεψει καποιο καταστημα και να σας λεει αλλα την μια αλλα την αλλη οταν παρει τα χρηματα σας. Δυστηχως μετανοιωνω που τα εγραψα αυτα εδω μεσα ο καθενας κοιταει τον εαυτο του και μονο και τιποτ αλλο, ειλικρινα κριμα)
ipal Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, makhs5 είπε ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. Πηγε καποιος η εχει παει και ΑΓΟΡΑΣΕ ΨΥΓΕΙΟ απο τα PUBLIC ; Εκανα μια αγορα προχθες στο φυσικο καταστημα αμαρουσιου ενα ψυγειο και πληρωσα φυσικα και 10 ευρω για τα μεταφορικα. Προχθες πηρα το τηλεφωνικο τους κεντρο την εξυπηρετηση πελατων να ρωτησω - δευκρινησω κατι και μου ειπαν ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΓ 100 ΕΥΡΩ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ Τους ειπα οτι στο καταστημα που εκανα την αγορα επειδη ΡΩΤΗΣΑ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ Και μου λενε στην εξυπηρετηση πελατων ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΠΩΛΗΤΗς ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΑ 100 ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟ PUBLIC ΕΤΣΙ Εννοειτε οτι ΘΑ ΠΡΩΒΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Οποιος αγορασε εστω και ενα μικρο ψυγειο (ετσι μου ειπαν στην εξυπηρετηση πελατων ακομη και μινι μικρο να ειναι) απο το Public ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 100 ΕΥΡΩ Ευχαριστω ολους για τον χρονο σας και την οποια λεκτικη βοηθεια ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Και παλι σας ευχαριστω Το γράφουν στους όρους: Η αποστολή προϊόντων μεγάλου όγκου (π.χ. ψυγεία ντουλάπες) απαιτεί τη χρήση αναβατορίου ή γερανού προκειμένου για την ασφαλή μεταφορά τους, η οποία συνεπάγεται ανά περίπτωση πρόσθετη χρέωση. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να παραταθεί ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των συνεργαζόμενων μεταφορέων. Άλλως, η παράδοση πραγματοποιείται στην εξωτερική είσοδο του τόπου αποστολής (π.χ. είσοδο πολυκατοικίας). Αν χωράει στο ασανσέρ πιθανον θα στο ανεβάσουν. Κάποιοι μεταφορείς δε γουστάρουν να κάνουν χαμαλικια να ανεβάζουν ψυγεία με τις σκάλες, να σπάνε τη μέση τους. Γιατί δεν ακυρώνεις την αγορά σου αφού δε συμφωνείς με τους όρους παράδοσης; Επίσης το πρόβλημα/παράπονο σου δεν έχει καμία σχέση με τις "προσφορές", καλύτερα να ανοίξεις ένα καινούργιο θέμα σε άλλο section. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2023 από ipal
Fotia Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, makhs5 είπε Δηλαδη μου λες οτι οταν παμε να κανουμε μια αγορα και ρωταμε τα παντα τον προισταμενο του εκει τμηματος, και μας απανταει, να μην τον παιρνουμε υπ οψιν στο τι μας λεει. Μαλιστα, τι να πω, σηκωνω τα χερια ψηλα με ορισμενα που γραφονται εδω μεσα Θελω να δω οταν τυχουν και σε εσας τετοια πριεργα, να δω πως θα αντιδρασετε μετα, και να δω τοτε οταν ειναι στα δικα σας συμφεροντα αν υπερασπιζεστε "με την ιδια λογικη" την αλλη πλευρα Δυστηχως η ελληνικη νοοτροπια θελει ψυχαναλυση (Εδω μια ακυρωση κανει πχ καποιο καταστημα που δεν εχει αποθεμα και πεφτουνε να το φανε οι περισσοτεροι εδω μεσα και λενε για καταγγελιες και λοιπα καποιοι, που μονο μια ακυρωση ειναι η που δεν εχει αποθεμα, και αμεσως αρνητικες και τα παντα, που κι ολας να κανατε μια συμφωνια και μετα να σας κοροιδεψει καποιο καταστημα και να σας λεει αλλα την μια αλλα την αλλη οταν παρει τα χρηματα σας. Δυστηχως μετανοιωνω που τα εγραψα αυτα εδω μεσα ο καθενας κοιταει τον εαυτο του και μονο και τιποτ αλλο, ειλικρινα κριμα) Αν δεν διαβάζεις καλύτερα τους γραπτούς όρους συναλλαγής και δεν ζητάς διευκρινίσεις επιμέρους απο τους αρμόδιους , και πάλι γραπτά αν υπάρχουν αμφιβολίες ,τα υπόλοιπα είναι να έχουμε να λέμε . Αν δε συμφέρει κάτι ,μην αγοράσεις Δεν φταιει η Ελληνική νοοτρποπία ,όταν υπάρχουν και οι νόμοι και το δικαίωμα καταγγελίας, αν έχεις κάποιο πρόβλημα.
makhs5 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, Fotia είπε Αν δεν διαβάζεις καλύτερα τους γραπτούς όρους συναλλαγής και δεν ζητάς διευκρινίσεις επιμέρους απο τους αρμόδιους , και πάλι γραπτά αν υπάρχουν αμφιβολίες ,τα υπόλοιπα είναι να έχουμε να λέμε . Αν δε συμφέρει κάτι ,μην αγοράσεις Δεν φταιει η Ελληνική νοοτρποπία ,όταν υπάρχουν και οι νόμοι και το δικαίωμα καταγγελίας, αν έχεις κάποιο πρόβλημα. Δηλαδη εσυ σε οτι εχεις αγορασει κοιτας να δεις τους ορους, και οχι τι θα σου πει ο προισταμενος τμηματος πχ, εγω πιστεψα απλα τον προισταμενο τμηματος και δεν εψαξα τους ορους λες και θα αγοαρασω οικοπεδο 4 λεπτά πριν, ipal είπε Το γράφουν στους όρους: Η αποστολή προϊόντων μεγάλου όγκου (π.χ. ψυγεία ντουλάπες) απαιτεί τη χρήση αναβατορίου ή γερανού προκειμένου για την ασφαλή μεταφορά τους, η οποία συνεπάγεται ανά περίπτωση πρόσθετη χρέωση. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να παραταθεί ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των συνεργαζόμενων μεταφορέων. Άλλως, η παράδοση πραγματοποιείται στην εξωτερική είσοδο του τόπου αποστολής (π.χ. είσοδο πολυκατοικίας). Αν χωράει στο ασανσέρ πιθανον θα στο ανεβάσουν. Κάποιοι μεταφορείς δε γουστάρουν να κάνουν χαμαλικια να ανεβάζουν ψυγεία με τις σκάλες, να σπάνε τη μέση τους. Γιατί δεν ακυρώνεις την αγορά σου αφού δε συμφωνείς με τους όρους παράδοσης; Εχω γραψει φιλε μου ολες τις λεπτομερειες παμπολες φορες, δεν μπορω να γραφω τα ιδια Πηγα στο καταστημα, πριν αγορασω βρηκα τον προισταμενο οικιακων συσκευων και τον ρωτησα τι θα πληρωσω επιπλεον για την μετα φορα στον πρωτο οροφο τους διαμερισματος μου, και μου απαντησε τιποτε αλλο περα των 10 ευρω, εκανα λοιπον το μεγα λαθος να πιστεψω τον υπευθυνο προισταμενο των οικιακων συσκευων Δεν ειχα φανταστει εως τωρα οτι θα μου πει κατι που δεν θα ισχυει ο προισταμενος που ειναι ακριβως στο αρμοδιο τμημα Δεν μπορω να ειμαι μαντης η να ψαχνω ολους τους ορους πριν παω να αγορασω κατι, εως τα 54 μου χρονια πιστευα εναν προισταμενο ενος καταστηματος τι θα μου πει, δεν εσπαγα το κεφαλι μου μηπως με κοροιδεψει ενα υπευθυνο ατομο Ενα ψυγειο απλο αγορασα οχι ενα οικοπεδο για να ψαχνω τα ψιλα γραμματα, και ποιος το κανει αυτο αλλωστε οταν ο ιδιος ο προισταμενος του εγγυαται κατι Εγω δεν εχω προβλημα οι εργατες να πληρωθουν και 100 και 200 ευρω για να το ανεβασουν πανω, απλα το μονο που θελω ειναι να μου πουν την αληθεια πριν το αγορασω και να αποφασισω εγω τι να κανω, και οχι να με εξαπατησουν στο καταστημα και μαλιστα ο προισταμενος Δεν θελω την εξαπατηση, δεν νομιζω να ζηταω πολλα Ειλικρινα εχω κουραστει να απολογουμε λες και φταιω εγω Αν ειμασταν στη γερμανια οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω (επειδη εχω δουλεψει σε ξενοδοχειο 6 χρονια σε νεαρη ηλικια και εχω ζησει αρκετα γκρουπ γερμανων), αν παει να εξαπατησει ενα καταστημα εναν γερμανο γινεται ταυρος μαινομενος, αυτο το γραφω για τον φιλο που ανεφερε πιο πανω για τη γερμανια οτι τα αφηνουν στο πεζοδρομιο ολα Οι γερμανοι δεν δεχονται την παραμικρη εξαπατηση, ειναι πολυ αυστηροι σε αυτα.
Fotia Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Και στην Γερμανία υπάρχουν νόμοι και όροι συναλλαγών αν δεν το ξέρεις .Μην αγοράσεις κάτι αν δεν είσαι σίγουρος .
makhs5 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Fotia είπε Και στην Γερμανία υπάρχουν νόμοι και όροι συναλλαγών αν δεν το ξέρεις .Μην αγοράσεις κάτι αν δεν είσαι σίγουρος . Πηγαινε αγορι μου και σπαμαρε πουθενα αλλου εγινες κουραστικος Δεν εχω την ορεξη σου γιατι εχω και ενα ατυχημα απο τροχαιο κι εχω κι αλλα ειδους προβληματα, δεν μπορω τετοιου ειδους παιχνιδια Εγω πηγα σε ενα "ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ" ΔΕΝ εκανα online αγορα ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΠΛΑ ΒΑΣΙΣΙΣΤΗΚΑ στα λεγομενα του προισταμενου τμηματος. Επαναλαμβανω, αυτα που λες ισχυουν για τις ON LINE αγορες. ΤΕΛΟΣ με τα παιδικα εδω μεσα. Η δεν βαζετε την λογικη σας καποιοι εδω μεσα, η δεν εχετε λογικη, η σπαμαρετε για την πλακα σας εδω μεσα, ενα απ τα τρια ειναι Και γι αυτο τον λογο ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ να μου μιλησει ο προισταμενος του τμηματος του καταστηματος, 3 μερες που κανω τα αδυνατα δυνατα με το τηλεφωνικο κεντρο για να μου μιλησει και του εχουν στειλει πανω απο 10 αιτηματα για να επικοινωνησει μαζι μου. ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ για οτι μου ειπε. Αλλα ακομη και με σπασμενο ισχυο και με με το σιδερο εσωτερικα και ας ποναω θα παω και εκει δεν θα μπορεσει να με αποφυγει οπως το κανει τωρα Επεξ/σία 11 Απριλίου 2023 από makhs5
Fotia Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Συνέχισε .... Και το φυσικό κατάστημα υπόκειται στους ίδιους όρους συναλλαγών . Αλλο το ατυχημα σου ,αλλο η απροσεξία σου να πάρεις κάτι βιαστικά . Και ο προιστάμενος θα πει τα δικά του ,όπως εσυ ,την δική του άποψη ,λόγια του αέρα αν δεν είναι κάπου γραπτά.
Just_travel_everywhere Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 8 ώρες πριν, makhs5 είπε Το ξαναγραφω, ο προισταμενος στο καταστημα που αγορασα το ψυγειο, ο προισταμενος επαναλαμβανω, μου ειπε οτι αυτη η υπηρεσια των 100 ευρω επιπλεων "Αφορα μονο τις ντουλαπες - ψυγεια , οχι οποιοδηποτε αλλο ψυγειο. Βρε φιλε καταλαβαινεις και συ τι γραφεις; Διαβασες ολα οσα εχω γραψει πριν; ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΥΡΩ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΣΟ . Τι δεν καταλαβαινεις απ οσα γραφω; Δηλαδη αλλα μου ειπανε πριν και αλλα μου λενε μετα στο τηλεφωνο, κοινως αυτο λεγεται ΑΠΑΤΗ αν ξερεις εστω και λιγο τους νομους. Αν το ηξερα ΠΡΙΝ πολυ απλα ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ PUBLIC ΑΡΚΕΙ ΟΜΩς ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ. Στη γερμανια που λες πιστευω οτι ειναι ειλικρινεις και ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ. Ετσι δεν ειναι; Θέλω κάτι να σε ρωτήσω μόνο . Στο έφερε μεταφορική Η το ίδιο το Media Markt…? Αυτό έχει σημασία .
Προτεινόμενες αναρτήσεις