makhs5 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγω απλα εδω εγραψα για να μου πουν οσοι ετυχε να παρουν ψυγειο πχ απο public πληρωσαν για να τους το ανεβασουν πχ στον πρωτο οροφο 110 ευρω μεταφορικα επιπλεον; Γι αυτο εγραψα εδω, γιατι ενας γνωστος φιλου μου που πρε την προηγουμενη βδομαδα ψυγειο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΤΑ 10 ΕΥΡΩ. Που αυτο σημαινει οτι το κανουν ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ. Συγνωμη κι ολας γιατι θα τρελαθω. 100 ευρω για να το ανεβασουν στον πρωτο οροφο ενα απλο ψυγειο;; Μεταφορικη να πληρωσω ΕΓΩ ΔΙΚΗ ΜΟΥ και την μεταφορα και να το ανεβασουν στον πρωτο οροφο ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ απο τα 110 ευρω επιπλεον που θελει τωρα να τους δωσω το Public. ΕΛΕΟΣ Ας σκεφτουμε λιγο λογικα Επεξ/σία 10 Απριλίου 2023 από makhs5
angelponiros Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Πάντως εγώ που αγόρασα από το Mediamarkt (ίδια εταιρεία) πριν 20 μέρες ψυγείο με 10€ μεταφορικά, μου το ανέβασαν 3ο όροφο με τα χέρια γιατί ασανσέρ δεν έμπαινε. Δεν μου είπαν τίποτα. Τους έδωσα φιλοδώρημα στο τέλος. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2023 από angelponiros 1
makhs5 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Tους το εχω πει ηδη στο τηλεφωνικο τους κεντρο οτι θα με ακουσουν και οι δυο οροφοι απ τις φωνες μου ολοι οι πελατες. Μου ειπαν στο τηλεφωνικο κεντρο οτι εχει δοθει εντολη να με παρει το καταστημα ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ τηλεφωνο να ξεκαθαρισει αυτο Τριτη μερα τωρα περιμενω και το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ Κι εχω απο τροχαιο σιδερο στο ποδι και δυσκολευομαι να ξαναπαω ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ ΘΑ ΠΑΩ ετσι κι αλλοιως Εν το μεταξυ δεν με συνδεουν με τιποτα με το καταστημα μα με τιποτα οσο και να φωναξα
agnostos13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, makhs5 είπε Εγω απλα εδω εγραψα για να μου πουν οσοι ετυχε να παρουν ψυγειο πχ απο public πληρωσαν για να τους το ανεβασουν πχ στον πρωτο οροφο 110 ευρω μεταφορικα επιπλεον; Γι αυτο εγραψα εδω, γιατι ενας γνωστος φιλου μου που πρε την προηγουμενη βδομαδα ψυγειο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΤΑ 10 ΕΥΡΩ. Που αυτο σημαινει οτι το κανουν ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ. Συγνωμη κι ολας γιατι θα τρελαθω. 100 ευρω για να το ανεβασουν στον πρωτο οροφο ενα απλο ψυγειο;; Μεταφορικη να πληρωσω ΕΓΩ ΔΙΚΗ ΜΟΥ και την μεταφορα και να το ανεβασουν στον πρωτο οροφο ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ απο τα 110 ευρω επιπλεον που θελει τωρα να τους δωσω το Public. ΕΛΕΟΣ Ας σκεφτουμε λιγο λογικα Δεν έχει σημασία τι έγινε με άλλους... Αν σου είπαν στην αρχή για παράδοση εντός σπιτιού και τώρα σου λένε επί πεζοδρομίου αρνήσου την παραλαβή. Όπως μπορεί να έκανε λάθος ο πρώτος υπάληλος έτσι μπορεί να έκανε και αυτός τώρα. Γιατί να τους κάνεις τη χάρη να τους χαρίσεις 100 ευρώ που δεν συμφωνήσατε ποτέ;
makhs5 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, agnostos13 είπε Δεν έχει σημασία τι έγινε με άλλους... Αν σου είπαν στην αρχή για παράδοση εντός σπιτιού και τώρα σου λένε επί πεζοδρομίου αρνήσου την παραλαβή. Όπως μπορεί να έκανε λάθος ο πρώτος υπάληλος έτσι μπορεί να έκανε και αυτός τώρα. Γιατί να τους κάνεις τη χάρη να τους χαρίσεις 100 ευρώ που δεν συμφωνήσατε ποτέ; Μα δεν καταλαβες, 100 ευρω για τετοια κοροιδια σε εμενα δεν θα παρουν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Απλα δινω λιγο χρονο ακομη μηπως δωσουν τη σωστη λυση, αν οχι τοτε θα παω εκει σε ωρα αιχμης και θα με ακουσουν και οι δυο οροφοι τιγκα με τους πελατες που θαναι. Μονο ετσι καταλαβαινουν ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ που ο Θεος να τους κανει ατομα 17 λεπτά πριν, angelponiros είπε Πάντως εγώ που αγόρασα από το Mediamarkt (ίδια εταιρεία) πριν 20 μέρες ψυγείο με 10€ μεταφορικά, μου το ανέβασαν 3ο όροφο με τα χέρια γιατί ασανσέρ δεν έμπαινε. Δεν μου είπαν τίποτα. Τους έδωσα φιλοδώρημα στο τέλος. Μπραβο φιλε μου, αρα ακριβως επιτηδες το κανουν! Πως να μη θυμωνω τωρα; 1
agnostos13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, makhs5 είπε Μα δεν καταλαβες, 100 ευρω για τετοια κοροιδια σε εμενα δεν θα παρουν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Απλα δινω λιγο χρονο ακομη μηπως δωσουν τη σωστη λυση, αν οχι τοτε θα παω εκει σε ωρα αιχμης και θα με ακουσουν και οι δυο οροφοι τιγκα με τους πελατες που θαναι. Μονο ετσι καταλαβαινουν ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ που ο Θεος να τους κανει ατομα Η μόνη λογική για να απαιτούν τέτοιο ποσό είναι να χρειάζεται αναβατόριο να ανέβει η συσκευή λόγω ορόφου ή και όγκου. Αλλά συνήθως στο διευκρινίζουν εξ αρχής αν υπάρχει αυτή η ιδιαιτερότητα. 1
angelponiros Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Είχα πει κιόλας στον πωλητή στο mediamarkt του Περιστερίου ότι είναι στον 3ο όροφο και πιθανώς δεν μπαίνει στο ασανσέρ και μου είπε ότι δεν τον νοιάζει... 1
makhs5 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, agnostos13 είπε Η μόνη λογική για να απαιτούν τέτοιο ποσό είναι να χρειάζεται αναβατόριο να ανέβει η συσκευή λόγω ορόφου ή και όγκου. Αλλά συνήθως στο διευκρινίζουν εξ αρχής αν υπάρχει αυτή η ιδιαιτερότητα. ΟΧΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. Μου ειπαν οτι σε ολα τα ψυγεια γινεται. 1
kokoviosR Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, makhs5 είπε Εγω απλα εδω εγραψα για να μου πουν οσοι ετυχε να παρουν ψυγειο πχ απο public πληρωσαν για να τους το ανεβασουν πχ στον πρωτο οροφο 110 ευρω μεταφορικα επιπλεον; Γι αυτο εγραψα εδω, γιατι ενας γνωστος φιλου μου που πρε την προηγουμενη βδομαδα ψυγειο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΤΑ 10 ΕΥΡΩ. Που αυτο σημαινει οτι το κανουν ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ. Συγνωμη κι ολας γιατι θα τρελαθω. 100 ευρω για να το ανεβασουν στον πρωτο οροφο ενα απλο ψυγειο;; Μεταφορικη να πληρωσω ΕΓΩ ΔΙΚΗ ΜΟΥ και την μεταφορα και να το ανεβασουν στον πρωτο οροφο ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ απο τα 110 ευρω επιπλεον που θελει τωρα να τους δωσω το Public. ΕΛΕΟΣ Ας σκεφτουμε λιγο λογικα 100 για ΓΕΡΑΝΟ και καλα δεν το ανεβαζουν σε οροφο οπως παλια με τα χερια ,αλλα θελουν γερανό, δε ζητανε τοσα λεφτα να στο ανεβασουν με τα χερια. Παντως για ενα οροφο ειναι αστειο να μην το κανουν. Τα ψυγεια ειναι σχετικα ελαφρια σε σχεση με αλλα πραγματα.
makhs5 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, kokoviosR είπε 100 για ΓΕΡΑΝΟ και καλα δεν το ανεβαζουν σε οροφο οπως παλια με τα χερια ,αλλα θελουν γερανό, δε ζητανε τοσα λεφτα να στο ανεβασουν με τα χερια. Παντως για ενα οροφο ειναι αστειο να μην το κανουν. Τα ψυγεια ειναι σχετικα ελαφρια σε σχεση με αλλα πραγματα. Τωρα εδω και 20 λεπτα μιλουσα παλι στην εξυπηρετηση πελατων το καταστημα δεν με παιρνει, και μου ειπε ξανα το ιδιο. Οτι σε μεγαλες συσκευες οτι ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ χρειαζεται να πληρωσω το επιπλεον ποσον ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥς ΟΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩς ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΜΟΛΙς ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ. Θα χρειαστει να παω στο καταστημα στο μαρουσι. και να με ακουσουν ολοι, σαν δεν ντρεπονται. Α και το ΚΟΥΦΟ που ξεχασα εδω να γραψω. Επειδη η αγορα εγινε και με το κουπονι του Ανακυκλωνω - αλλαζω συσκευη, τους ειπα οτι ετσι κι αλλοιως δεν θα πρεπει η μεταφορικη να παρει το παλιο ψυγει βαση νομου; Δεν θα ανεβει να το παρει; Και μου απανταει, Ναι το παλιο ψυγειο θα ανεβει να το παρει χωρις εξτρα χρεωση αλλα το καινουριο για να σας το ανεβασει ειναι αλλιως. Ειναι να τρελαινεσαι με αυτα που ακους. Εγω παντως με ολα αυτα που τραβαω 3 μερες τωρα αν ακουσω ξανα public θα τρεχω χιλιομετρα μακρυα ειναι απιστευτοι οι ανθρωποι.
Fotia Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Oι αλυσίδες χρησιμοποιούν διάφορες μεταφορικές για τις διανομές για να είναι κάτι standard σε συμπεριφορά. Συνήθως σε καλούν πριν την παράδοση ή στέλνουν SMS μην έρθουν άσκοπα .Oποιαδήποτε διευκρίνιση δίνεται εκεί . Τέλος στους όρους συναλλαγής ή στην απόδειξη αναφέρονται και οι επιμέρους όροι παράδοσης.
makhs5 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 33 λεπτά πριν, Fotia είπε Oι αλυσίδες χρησιμοποιούν διάφορες μεταφορικές για τις διανομές για να είναι κάτι standard σε συμπεριφορά. Συνήθως σε καλούν πριν την παράδοση ή στέλνουν SMS μην έρθουν άσκοπα .Oποιαδήποτε διευκρίνιση δίνεται εκεί . Τέλος στους όρους συναλλαγής ή στην απόδειξη αναφέρονται και οι επιμέρους όροι παράδοσης. Οταν πας σε ενα καταστημα και σου λεει ο υπευθυνος των οικιακων συσκευων 10 ευρω ειναι το τελικο ποσον που θα πληρωσεις και θα στο ανεβασουν στον πρωτο οροφο "Χωρις αλλξ εξτρα χρεωση". εσυ τι θα καταλαβεις μ αυτο; Το αυτονοητο λοιπον που καταλαβα κι εγω. Οταν ερθει σε σενα και ενω εχεις συμφωνησει αλλο και σου πει αλλο μετα, πληρωσε επιπλεον 100 ευρω, τοτε να δω ποσο ευχαριστο θα ειναι για σενα, κι αν θα το γραφεις τοσο ηρεμα και λογικα (λες και εχει δικιο η επιχειρηση) ενω "συμφωνησατε αλλο".
SabotazNic Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, makhs5 είπε Εννοειτε οτι ΘΑ ΠΡΩΒΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Δεν θα καταφερεις τιποτα. Ο πωλητης εκανε λαθος αν το ειπε, αλλα οι οροι υπαρχουν στο site. Μονο αν πηρες καποιο αποδεικτικο με την υπηρεσια αυτη στην τιμη που πληρωσες
makhs5 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 13 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δεν θα καταφερεις τιποτα. Ο πωλητης εκανε λαθος αν το ειπε, αλλα οι οροι υπαρχουν στο site. Μονο αν πηρες καποιο αποδεικτικο με την υπηρεσια αυτη στην τιμη που πληρωσες Οι οροι που ανεβασες λενε και το εξης: Βαρος ανω των 90 κιλων. Το ψυγειο που αγορασα εχει βαρος : 78 kg Οποτε στην περιπτωση μου δεν ισχυει. Εχει λιγοτερα κιλα απο αυτο γραφει στους ορους. Ανω των 90 κιλων βαρος εχουν τα ψυγεια - ντουλαπες φιλε μου, κανε ενα τσεκαρισμα και θα δεις Στην περιπτωση μου απλα πανε να βγαλουν επιπλεον χρηματα απο το πουθενα, γι αυτο θα τους κυνηγησω ως εκει που δεν παει. Και το κουλο που μου ειπαν στο τηλεφωνο μετα μαλιστα, μου ειπαν οτι ακομη και μικρο ψυγειακι να ειναι παλι θελουν 100 ευρω επιπλεον. Δηλαδη το εχουν τερματισει απλα. Πανε να αρπαξουν απο παντου.
Fotia Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Γράφει αφορά και μεγάλου όγκου ,όχι μόνο βάρους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις