M A T R I X Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Οταν σου βγάζει μια προσφορά στην οποία λένε ότι αφορά ΟΛΑ τα προιοντα αλλά τελικά βλέπεις κάτω κάτω ότι τελικά δεν αφορά όλα τα προιοντα, τι είναι? Αν αυτό δεν είναι παραπλανητικό, τότε τι είναι? Για αυτό υπάρχουν οι όροι..δεν θα το έλεγα παραπλανητικό. Σε κάθε περίπτωση είναι ότι να ναι promo τελικά, καμία σχέση με αυτή που είχε τρέξει το Πλαίσιο. Επικοινώνησα ξανά μαζί τους σχετικά με μία αγορά που με ενδιαφέρει και μου είπαν ότι επειδή το συγκεκριμένο προϊόν που ενδιαφέρομαι δεν είναι διαθέσιμο σε αυτά τα 2 καταστήματα, δεν δέχεται την προσφορά 20% ακόμα και αν κάνει κάποιος την αγορά από αυτά τα 2 καταστήματα. Οπότε η προσφορά αφορά όλα τα προϊόντα που έχουν σε στοκ, στο εκάστοτε κατάστημα. 1
enlightened Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 19 λεπτά πριν, gianso είπε Τηλεοράσεις που έχουν ήδη μια έκπτωση / προωθητική ενέργεια για αφαίρεση ΦΠΑ στο καλάθι όμως δεν έχουμε δει ξανά να εξαιρούνται - επίσησ ο όρος σουπερ ντουπερ τρουπερ ντιλσ εξαιρουνται δεν λεει κατι - στο site τους πουθενα δεν αναφέρεται ρητά ποιο / ποια ειναι τα προιοντα αυτα .... Ε ντάξει λογικό είναι αφού αυτά τρέχουν ήδη πάνω σε έκπτωση. Δε νομίζω να εξέπληξε κανέναν 13 λεπτά πριν, Fulgore είπε Οταν σου βγάζει μια προσφορά στην οποία λένε ότι αφορά ΟΛΑ τα προιοντα αλλά τελικά βλέπεις κάτω κάτω ότι τελικά δεν αφορά όλα τα προιοντα, τι είναι? Αν αυτό δεν είναι παραπλανητικό, τότε τι είναι? Και πάλι θα πω ότι δεν είμαστε οι απλοί κοινοί αφελείς καταναλωτές, η γιαγιά που θα δει αυτό το μπάνερ και δε θα υποπτευθεί τι παίζει… Υπάρχει πάντα ο αστερίσκος από κάτω. Το πρώτο κόμμεντ κιόλας έλεγε αν περιλαμβάνονται και τα Apple προϊόντα. Αν πιστεύεις ότι εξαπατήθηκες κάνε κίνηση με τον συνήγορο του καταναλωτή, δε νομίζω να δικαιωθείς σε αυτήν την περίπτωση όμως 3
x_revenge Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Υπαρχει καπου λιστα που να γραφει ποιοι κωδικοι ειναι τα hero offer?
George! Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, gianso είπε Το κλασικό 1% έχει αυτή τη στιγμή αν δε κάνω λάθος - στο Γερμανό τρέχει 5% με χρεωστικές και 10% με πιστωτικές αυτή τη στιγμή. Πλέον δεν ισχύει ούτε το 1%. Τα MediaMarkt-Public σταμάτησαν σιωπηλά χωρίς καμία ενημέρωση των καταναλωτών, την συνεργασία με όλες τις τράπεζες που προσφέρουν bonus(yellows, go4more, eurobank επιστροφή). Οπότε ξεχνάμε και οποιαδήποτε πιθανή μελλοντική προωθητική ενέργεια σε συνδυασμό με τράπεζα. 2 1 2 2
gianso Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 29 λεπτά πριν, George! είπε Πλέον δεν ισχύει ούτε το 1%. Τα MediaMarkt-Public σταμάτησαν σιωπηλά χωρίς καμία ενημέρωση των καταναλωτών, την συνεργασία με όλες τις τράπεζες που προσφέρουν bonus(yellows, go4more, eurobank επιστροφή). Οπότε ξεχνάμε και οποιαδήποτε πιθανή μελλοντική προωθητική ενέργεια σε συνδυασμό με τράπεζα. ΜΑΥΡΙΣΜΑ τοτε μαζικο μπας και νοιωσουν ! Ντροπη ! Ακομα και το 1% ρε τσιπηδες των public ? 1
George! Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, gianso είπε ΜΑΥΡΙΣΜΑ τοτε μαζικο μπας και νοιωσουν ! Ντροπη ! Ακομα και το 1% ρε τσιπηδες των public ? Πραγματοποίησα την προηγούμενη εβδομάδα μια αγορά αξίας 400€ και διαπίστωσα στο απόκομμα της κάρτας ότι δεν έχει πάρει καθόλου επιστροφή. Ψάχνω στην εφαρμογή της eurobank, πουθενά τα mediamarkt-public, κοιτάζω στην εφαρμογή της Πειραιώς, πουθενά κι εκεί. Παίρνω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών των mediamarkt-public και μου λένε ότι σταμάτησαν την συνεργασία με Eurobank και Πειραιώς στις 28/3/23 και με την εθνική περίπου 1-1,5 μήνα νωρίτερα. Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και ο Κωτσόβολος πέρυσι το καλοκαίρι που σταμάτησε απροειδοποίητα την συνεργασία του με την Εθνική και το go4more. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2023 από George! 1 2
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Οι εξαιρέσει αφορούν και τα περιφερειακά κονσολών όπως (πχ gamepad, games κλπ ? ) και πληκτρολογίων Apple ? 1 ώρα πριν, M A T R I X είπε Για αυτό υπάρχουν οι όροι..δεν θα το έλεγα παραπλανητικό. Σε κάθε περίπτωση είναι ότι να ναι promo τελικά, καμία σχέση με αυτή που είχε τρέξει το Πλαίσιο. Επικοινώνησα ξανά μαζί τους σχετικά με μία αγορά που με ενδιαφέρει και μου είπαν ότι επειδή το συγκεκριμένο προϊόν που ενδιαφέρομαι δεν είναι διαθέσιμο σε αυτά τα 2 καταστήματα, δεν δέχεται την προσφορά 20% ακόμα και αν κάνει κάποιος την αγορά από αυτά τα 2 καταστήματα. Οπότε η προσφορά αφορά όλα τα προϊόντα που έχουν σε στοκ, στο εκάστοτε κατάστημα. Όταν γράφεις με μεγάλα γράμματα όλα τα προϊόντα τότε ναι είναι παραπλανητική διαφήμιση. Οι όροι αγορών έχουν εντελώς διαφορετικό ρόλο Και στην συγκεκριμένη περίπτωση κάτι τέτοιο δεν γίνεται Επεξ/σία 6 Απριλίου 2023 από init0101
panos- Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 12 λεπτά πριν, George! είπε Πραγματοποίησα την προηγούμενη εβδομάδα μια αγορά αξίας 400€ και διαπίστωσα στο απόκομμα της κάρτας ότι δεν έχει πάρει καθόλου επιστροφή. Ψάχνω στην εφαρμογή της eurobank, πουθενά τα mediamarkt-public, κοιτάζω στην εφαρμογή της Πειραιώς, πουθενά κι εκεί. Παίρνω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών των mediamarkt-public και μου λένε ότι σταμάτησαν την συνεργασία με Eurobank και Πειραιώς στις 28/3/23 και με την εθνική περίπου 1-1,5 μήνα νωρίτερα. Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και ο Κωτσόβολος πέρυσι το καλοκαίρι που σταμάτησε απροειδοποίητα την συνεργασία του με την Εθνική και το go4more. Η Eurobank έστειλε mail σε εμένα. Ίσως επειδή είχα αγοράσει πρόσφατα και πλήρωσα με την κάρτα τους. Πλεον δεν έχει κανένα πρόγραμμα ανταμοιβής, ίσως μόνο να δίνουν προσφορές κατά περιόδους
George! Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, panos- είπε Η Eurobank έστειλε mail σε εμένα. Ίσως επειδή είχα αγοράσει πρόσφατα και πλήρωσα με την κάρτα τους. Πλεον δεν έχει κανένα πρόγραμμα ανταμοιβής, ίσως μόνο να δίνουν προσφορές κατά περιόδους Είναι εύκολο να το ανεβάσεις; Γιατί κι εμένα μου στέλνει email αλλά σχετικά με διακοπή του προγράμματος δεν μου έστειλε τίποτα.
pistolac Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, M A T R I X είπε Απάντηση που έλαβα από τους ίδιους: "To hero offer είναι μία προωθητική ενέργεια που τρέχει κυρίως σε τηλεοράσεις OLED LG & Samsung και έχεις απαλλαγή του ΦΠΑ σε όφελος. Σε αυτές δεν ισχύει το επιπλέον 20%, καθώς η συγκεκριμένη έχει ήδη έκπτωση πάνω στην έκπτωση με τελική τιμή 1370€." Κρίμα και θα ήταν καλή περίπτωση να ισχύει και εδώ το 20% Καλησπερα. Η τελική τιμή στα 1370€ πως προκύπτει παρακαλω γτ εγω πατάω στο λινκ και στο site του public τη βγαζει 1699€. ευχαριστω
M A T R I X Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, pistolac είπε Καλησπερα. Η τελική τιμή στα 1370€ πως προκύπτει παρακαλω γτ εγω πατάω στο λινκ και στο site του public τη βγαζει 1699€. ευχαριστω Αν δεις κάτω από την τηλεόραση, αναφέρει "Αγόρασε τώρα τηλεόραση αξίας από 499€ και πάρε όφελος το ΦΠΑ μέσα στο καλάθι σου !". Αν την προσθέσεις στο καλάθι και προχωρήσεις θα δεις ότι η τιμή διαμορφώνεται στα 1370,24€.
tasmak Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Επίσης να προσθέσω ότι μιας και έχω μια επιταγή για το πρόγραμμα allazosyskevi και συγκεκριμένα για ψυγείο, τους πήρα τηλέφωνο για να ρωτήσω αν συνδυάζεται το -20% σε ένα ψυγείο με την κρατική επιδότηση, και μου είπαν ΟΧΙ. Δεν φτάνει λοιπόν που έχουν ανεβάσει τις τιμές των ψυγείων 200 και 300 ευρώ πάνω, παίζουν και παιχνιδάκια με παραπλανητικό μάρκετινγκ απο πάνω. Απο εμένα...ΜΑΥΡΟ 7 1
dimigar Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Από το Πλαίσιο την περίοδο των εκπτώσεων, με την ''αλλάζω συσκευή'' και με την επιστροφή Γιούρομπανκ δηλ. 2 σε 1 εξοικονόμησα άνω των 300€ -εκτός από την επιδότηση-.. (δύο κλιματιστικά κι ένα ψυγείο).. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2023 από dimigar 1
DrPanosR Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, George! είπε Πραγματοποίησα την προηγούμενη εβδομάδα μια αγορά αξίας 400€ και διαπίστωσα στο απόκομμα της κάρτας ότι δεν έχει πάρει καθόλου επιστροφή. Ψάχνω στην εφαρμογή της eurobank, πουθενά τα mediamarkt-public, κοιτάζω στην εφαρμογή της Πειραιώς, πουθενά κι εκεί. Παίρνω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών των mediamarkt-public και μου λένε ότι σταμάτησαν την συνεργασία με Eurobank και Πειραιώς στις 28/3/23 και με την εθνική περίπου 1-1,5 μήνα νωρίτερα. Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και ο Κωτσόβολος πέρυσι το καλοκαίρι που σταμάτησε απροειδοποίητα την συνεργασία του με την Εθνική και το go4more. Επιβεβαιώνω: αγορά σήμερα δύο βιβλίων και όταν είπα να "εξαργυρώσει" η ταμίας χρήματα από την "επιστροφή", μου είπε "δεν ισχύει πια κανένα πρόγραμμα με κάρτες". ΣΟΚ. Ωραία η επιστροφή, αλλά αν δεν μπορούμε να την εξαργυρώσουμε τότε είναι απάτη. (Δεν ισχύει επιστροφη-εξαργύρωση ούτε στην AEGEAN πια). 1
Doubt Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 5 ώρες πριν, George! είπε Ψάχνω στην εφαρμογή της eurobank, πουθενά τα mediamarkt-public, κοιτάζω στην εφαρμογή της Πειραιώς, πουθενά κι εκεί. Παίρνω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών των mediamarkt-public και μου λένε ότι σταμάτησαν την συνεργασία με Eurobank και Πειραιώς στις 28/3/23 και με την εθνική περίπου 1-1,5 μήνα νωρίτερα. Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και ο Κωτσόβολος πέρυσι το καλοκαίρι που σταμάτησε απροειδοποίητα την συνεργασία του με την Εθνική και το go4more. Το θέμα είναι ποιος "έκοψε" ποιον; Γιατί όταν πχ 1/4 το προϊόν έχει 100€, 2/4 έχει 110€ και 3/4 110€ "μείον 20% επιστροφή" ποιος δουλεύει ποιον και ποιος "πληρώνει" στην τελική την τάχα προσφορά των ηλεκτρομάγαζων; και δεν έγινε μια φορά, γινόταν κατά κόρον και συστηματικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις