enlightened Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Hero offers είναι συγκεκριμένοι κωδικοί-κράχτες που είναι συγκεκριμένα για την εκάστοτε ενέργεια.
gianso Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, enlightened είπε Hero offers είναι συγκεκριμένοι κωδικοί-κράχτες που είναι συγκεκριμένα για την εκάστοτε ενέργεια. Στο site τους πως το ξεχωρίζεις ?
M A T R I X Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, gianso είπε Hero offer τι θεωρείται ? https://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-lg-oled-65-4k-smart-oled65b26la/1693780 Αυτή εδώ ειναι η 65αρα OLED θεωρείται ότι ειναι hero offer και άρα δε θα δέχεται επιπλέον έκπτωση ? Δεν μου φαινεται απο το site ξεκάθαρο τι ειναι το hero offer ! To ιδιο ερώτημα έχω και εγώ αρχηγέ ! Απάντηση που έλαβα από τους ίδιους: "To hero offer είναι μία προωθητική ενέργεια που τρέχει κυρίως σε τηλεοράσεις OLED LG & Samsung και έχεις απαλλαγή του ΦΠΑ σε όφελος. Σε αυτές δεν ισχύει το επιπλέον 20%, καθώς η συγκεκριμένη έχει ήδη έκπτωση πάνω στην έκπτωση με τελική τιμή 1370€." Κρίμα και θα ήταν καλή περίπτωση να ισχύει και εδώ το 20% 3
gianso Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Απάντηση που έλαβα από τους ίδιους: "To hero offer είναι μία προωθητική ενέργεια που τρέχει κυρίως σε τηλεοράσεις OLED LG & Samsung και έχεις απαλλαγή του ΦΠΑ σε όφελος. Σε αυτές δεν ισχύει το επιπλέον 20%, καθώς η συγκεκριμένη έχει ήδη έκπτωση πάνω στην έκπτωση με τελική τιμή 1370€." Κρίμα και θα ήταν καλή περίπτωση να ισχύει και εδώ το 20% Αυτό φοβόμουν .......
Fulgore Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Υπό άλλες συνθήκες το λές και παραπλάνηση καταναλωτή όλο αυτό το promotion, σε φάση μήνυσης. Γελάνε και οι πέτρες για άλλη μια φορά με το Public. 7
JPAPAL Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Από ότι καταλαβαίνω ισχύει μόνο για αγορές που θα γίνουν στα δύο αυτά φυσικά καταστήματα. Επειδη κοιτάζω για ψυγέιο LG θα είναι με επιπλέον έκπτωση 20% , έχω και την επιδότηση 30% , νομίζω συμφέρει .
gianso Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Υπό άλλες συνθήκες το λές και παραπλάνηση καταναλωτή όλο αυτό το promotion, σε φάση μήνυσης. Γελάνε και οι πέτρες για άλλη μια φορά με το Public. Ξεκάθαρα .... Πλέον μόνο συνδυασμός επιστροφής 20% από τράπεζα μαζί με κάποια άλλη προωθητική φαίνεται να "συνδυάζονται" πλέον - πάνε οι χρυσές εποχές που "στάκαραν" οι προωθητικές μαζί ! 1
ChrisN.S. Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 7 λεπτά πριν, JPAPAL είπε Από ότι καταλαβαίνω ισχύει μόνο για αγορές που θα γίνουν στα δύο αυτά φυσικά καταστήματα. Επειδη κοιτάζω για ψυγέιο LG θα είναι με επιπλέον έκπτωση 20% , έχω και την επιδότηση 30% , νομίζω συμφέρει . αυτός είναι ο λόγος που το κάνουν, οι φρέσκοι δικαιούχοι...
feelihipo Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Συνδυάζεται με καμία επιστροφή Eurobank ή κάτι τέτοιο;
gianso Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, feelihipo είπε Συνδυάζεται με καμία επιστροφή Eurobank ή κάτι τέτοιο; Το κλασικό 1% έχει αυτή τη στιγμή αν δε κάνω λάθος - στο Γερμανό τρέχει 5% με χρεωστικές και 10% με πιστωτικές αυτή τη στιγμή.
feelihipo Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, gianso είπε Το κλασικό 1% έχει αυτή τη στιγμή αν δε κάνω λάθος - στο Γερμανό τρέχει 5% με χρεωστικές και 10% με πιστωτικές αυτή τη στιγμή. Ψάχνω τα Pulse 3D και είπα μήπως έπαιζε τίποτα καλό συνδυαστικά 😕
enlightened Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 47 λεπτά πριν, Fulgore είπε Υπό άλλες συνθήκες το λές και παραπλάνηση καταναλωτή όλο αυτό το promotion, σε φάση μήνυσης. Γελάνε και οι πέτρες για άλλη μια φορά με το Public. Γιατί είναι παραπλανητικό; Τι ήθελες να πάρεις; Σε τεχνολογικό φόρουμ είμαστε, πάνω κάτω ξέρουμε τους συνήθεις υπόπτους που δε συμπεριλαμβάνονται σε τέτοιες ενέργειες δηλαδή Apple & PS5
gianso Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 11 λεπτά πριν, enlightened είπε Γιατί είναι παραπλανητικό; Τι ήθελες να πάρεις; Σε τεχνολογικό φόρουμ είμαστε, πάνω κάτω ξέρουμε τους συνήθεις υπόπτους που δε συμπεριλαμβάνονται σε τέτοιες ενέργειες δηλαδή Apple & PS5 Τηλεοράσεις που έχουν ήδη μια έκπτωση / προωθητική ενέργεια για αφαίρεση ΦΠΑ στο καλάθι όμως δεν έχουμε δει ξανά να εξαιρούνται - επίσησ ο όρος σουπερ ντουπερ τρουπερ ντιλσ εξαιρουνται δεν λεει κατι - στο site τους πουθενα δεν αναφέρεται ρητά ποιο / ποια ειναι τα προιοντα αυτα .... 1
Fulgore Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 11 λεπτά πριν, enlightened είπε Γιατί είναι παραπλανητικό; Οταν σου βγάζει μια προσφορά στην οποία λένε ότι αφορά ΟΛΑ τα προιοντα αλλά τελικά βλέπεις κάτω κάτω ότι τελικά δεν αφορά όλα τα προιοντα, τι είναι? Αν αυτό δεν είναι παραπλανητικό, τότε τι είναι? 4 3
geodimis Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Προσοχή σε κάποια κλιματιστικά που κοίταξα ατο site τους, δεν είναι διαθέσιμα για παραλαβή από κατάστημα (άρα κι εκτός προσφοράς -20%).. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις