feelihipo Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Sebu είπε Μαιμου -20% παντως γιατι περασα απο το καταστημα Συγγρου. Στα παιχνιδια και στις παιχνιδολαμπαδες, σε αρκετα ειχε φουσκωσει τις τιμες κατα +20% εναντι Public σε αλλες περιοχες ωστε με το -20% να βγαινει ιδια τιμη που πουλανε και τα αλλα Public λχ Νεα Σμυρνη, Συνταγμα, Πειραιας, Γλυφαδα. Σε ελαχιστα, που επρεπε να εχεις τσεκαρει πριν ειχε πραγματικο -20% εναντι των αλλων καταστηματων Public και του ανταγωνισμου λ.χ. Μουστακα και Τζαμπο οποτε συνεφερε. Ή σε καποια η αρχικη μειον το 20% εβγαινε 1-2 ευρω ακριβοτερη απο τον φθηνοτερο στο Σκρουτζ αλλα χωρις τα μεταφορικα οποτε αφου ησουν εκει ηδη και αν υπολογιζες και τα μεταφορικα στο Σκρουτζ σου ερχοταν μια ή αλλη. Γενικα ψοφια πραγματα παντως Ισχύει για περιφερειακά πχ Pulse 3D; Επεξ/σία 7 Απριλίου 2023 από feelihipo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G@rg@oun Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Συγγρου στο μονο που ειχε διαφορα που προσεξα ειναι στα χειριστηρια xbox..ειχε ολα κιολα 4 βεβαια..1 μαυρο με το usb 69.99 και 3 μπλε stellar shift 64.99..σε παραπολλα ειδα αυξημενες τιμες σε σχεση με το site. Αλλα αυτο ειναι κατι που συμβαινει με τα Public εδω και κανα 2χρονια..αλλες τιμες στο site αλλες αυξημενες στα καταστηματα.. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2023 από G@rg@oun 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, feelihipo είπε Ισχύει για περιφερειακά πχ Pulse 3D; Δεν γνωριζω εστιασα σε παιδικα παιχνιδια και λαμπαδες που ειχα εικονα απο αλλα καταστηματα Public. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Την Κυριακή θα είναι ανοιχτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaga1um3 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 45 λεπτά πριν, Aurumnus είπε Την Κυριακή θα είναι ανοιχτά; Ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scirocco 13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Πάντως για τις καρέκλες gaming anda , που δεν πεφτουν ουτε με 8 ριχτερ, μια χαρά μου έκατσε η έκπτωση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Λεωφόρο συγγρου πήγε φίλος και είδε καλές τιμές σε καφετιέρες και φριτέζες αέρος. Πήρε 1 με 55 ευρώ. Επίσης πηρε laptop με oled οθόνη στα 630 ευρώ το Asus M1503QA 15.6" FHD (Ryzen 5-5600H/16GB/512GB SSD/Radeon Graphics/Win11Home). Είχε κι ένα hp victus στα ίδια λεφτά. περιμενε όμως ουρά στο ταμείο πάνω από 50 άτομα. Πολλοί έψαχναν κλιματιστικά έλεγε. Μάλλον Ξεπούλησαν… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Γλύτωσα ένα 50αρι για την Sonos ray. Ωραίος ο ts , πάνω που ετοιμαζόμουν να την πάρω από άλλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 19 ώρες πριν, avacan23 είπε Λεωφόρο συγγρου πήγε φίλος περιμενε όμως ουρά στο ταμείο πάνω από 50 άτομα. Πολλοί έψαχναν κλιματιστικά έλεγε. Μάλλον Ξεπούλησαν… Πολύ λογικό. Και εγώ για κλιματιστικό ήθελα, αλλά δεν κατάφερα να πάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotia Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μαρκετινκ . Ελάχιστη διαθεσιμότητα στις προσφορές, τα γνωστά με τις προωθητικές ενέργειες . Υποψη τελευταία στις αλυσίδες , ειναι πιο τσιμπήμενες τιμές απο παλαιότερα ,είτε λόγω περιόδου ,και απο ότι μπορεί να βρεί κανείς με λίγο ψάξιμο . Χώρια τυχαία κάποιες φορές έχουν θέματα με τις χρεωστικές κάρτες ή προτιμούν κάποιων τραπεζών μόνο,και άλλωτε μόνο μετρητά σε κάποια ποσά ,με δήθεν αδυναμία συναλλαγής με κάρτα . Περίεργες συμπτώσεις .. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2023 από Fotia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waterpolistas Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 πηγα χθες για συγκεκριμενο προιον αλλα δεν ηταν διαθεσιμο στο χρωμα που ηθελα και εκανα παραγγελια με την εκπτωση μαζι με πληρωμη κατα την παραλαβη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. Πηγε καποιος η εχει παει και ΑΓΟΡΑΣΕ ΨΥΓΕΙΟ απο τα PUBLIC ; Εκανα μια αγορα προχθες στο φυσικο καταστημα αμαρουσιου ενα ψυγειο και πληρωσα φυσικα και 10 ευρω για τα μεταφορικα. Προχθες πηρα το τηλεφωνικο τους κεντρο την εξυπηρετηση πελατων να ρωτησω - δευκρινησω κατι και μου ειπαν ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΓ 100 ΕΥΡΩ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ Τους ειπα οτι στο καταστημα που εκανα την αγορα επειδη ΡΩΤΗΣΑ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ Και μου λενε στην εξυπηρετηση πελατων ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΠΩΛΗΤΗς ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΑ 100 ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟ PUBLIC ΕΤΣΙ Εννοειτε οτι ΘΑ ΠΡΩΒΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Οποιος αγορασε εστω και ενα μικρο ψυγειο (ετσι μου ειπαν στην εξυπηρετηση πελατων ακομη και μινι μικρο να ειναι) απο το Public ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 100 ΕΥΡΩ Ευχαριστω ολους για τον χρονο σας και την οποια λεκτικη βοηθεια ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Και παλι σας ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Margiepan Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 28 λεπτά πριν, makhs5 είπε ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ. Πηγε καποιος η εχει παει και ΑΓΟΡΑΣΕ ΨΥΓΕΙΟ απο τα PUBLIC ; Εκανα μια αγορα προχθες στο φυσικο καταστημα αμαρουσιου ενα ψυγειο και πληρωσα φυσικα και 10 ευρω για τα μεταφορικα. Προχθες πηρα το τηλεφωνικο τους κεντρο την εξυπηρετηση πελατων να ρωτησω - δευκρινησω κατι και μου ειπαν ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΓ 100 ΕΥΡΩ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ Τους ειπα οτι στο καταστημα που εκανα την αγορα επειδη ΡΩΤΗΣΑ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ Και μου λενε στην εξυπηρετηση πελατων ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΠΩΛΗΤΗς ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΑ 100 ΕΥΡΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟ PUBLIC ΕΤΣΙ Εννοειτε οτι ΘΑ ΠΡΩΒΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Οποιος αγορασε εστω και ενα μικρο ψυγειο (ετσι μου ειπαν στην εξυπηρετηση πελατων ακομη και μινι μικρο να ειναι) απο το Public ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 100 ΕΥΡΩ Ευχαριστω ολους για τον χρονο σας και την οποια λεκτικη βοηθεια ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Και παλι σας ευχαριστω Σωστα σου είπαν, οι μεταφορικές έχουν έξτρα χρέωση για να στο ανεβάσουν στον όροφο. Ο πωλητής μάλλον εννοούσε να πεις στους μεταφορείς όταν στο φέρουν εάν θέλουν με 10ευρω στον καθένα (μαύρα) να στο ανεβάσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, Margiepan είπε Σωστα σου είπαν, οι μεταφορικές έχουν έξτρα χρέωση για να στο ανεβάσουν στον όροφο. Ο πωλητής μάλλον εννοούσε να πεις στους μεταφορείς όταν στο φέρουν εάν θέλουν με 10ευρω στον καθένα (μαύρα) να στο ανεβάσουν. Οχι δεν ειπε αυτο. Κι ηταν κι ο προισταμενος των οικιακων συσκευων διπλα του. Μου ειπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι με τα 10 ευρω θα το ανεβασουν στον οροφο που ειμαι, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ. Ηθελα να παρω μια ντουλαπα ψυγειο οχι τεραστια, και μου ειπε οτι εκει για να την ανεβασουν σε οροφο θελουν 100 ευρω, ενω στα ψυγεια τα ανεβαζουν κανονικα με τα 10 ευρω μεταφορικα. Ολα αυτα τα ρωτησα γιατι παντα θελω να ειμαι καλυμενος πριν κανω οποιαδηποτε τετοια αγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, makhs5 είπε Οχι δεν ειπε αυτο. Κι ηταν κι ο προισταμενος των οικιακων συσκευων διπλα του. Μου ειπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι με τα 10 ευρω θα το ανεβασουν στον οροφο που ειμαι, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ. Πώς θα αποδείξεις κάτι που σου είπαν στο προφορικό όταν η επίσημη θέση της εταιρείας είναι άλλη; Θα πρέπει να πας στο κατάστημα και να βρεις αυτόν που μίλησες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις