ballin95 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα Μόλις μου ήρθε στο viber Επεξ/σία 6 Απριλίου 2023 από ballin95 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Καλημέρα. Είναι αντίστοιχη ενέργεια με αυτή που είχε κάνει το Πλαίσιο στο Mall; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliac7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Καλημέρα, να μαντέψω ότι δεν ισχύει για Apple συσκευές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Εδώ λέει σε όλα! Εννοεί άραγε και σε αυτά που έχουν ήδη έκπτωση; Και στα apple? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 εμενα δεν μ ηρθε κατι !!! αν υπαρχει καποια αξιολογη προσφορα πειτε μ γιατι φτιαχνω καινουργιο PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waterpolistas Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Αν παει καποιος ας κανει ενα κοπο να ρωτησει αν ισχυει για iphone γτ ειμαι εκτος αθηνας και επιστρεφω το σαββατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 *Εξαιρούνται τα προϊόντα Apple, οι κονσόλες PS5, XBox, Nintendo, τα βιβλία που εμπίπτουν στον νόμο ενιαίας τιμής και οι κωδικοί hero offer 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, enlightened είπε Εδώ λέει σε όλα! Εννοεί άραγε και σε αυτά που έχουν ήδη έκπτωση; Και στα apple? 4 λεπτά πριν, waterpolistas είπε Αν παει καποιος ας κανει ενα κοπο να ρωτησει αν ισχυει για iphone γτ ειμαι εκτος αθηνας και επιστρεφω το σαββατο Θα εξαιρούνται σίγουρα. Αν μπορεί ο TS ας ανεβάσει ένα link για να διαβάσουμε τους όρους, αλλά λέω να περάσω μία βόλτα να δω τι παίζει. Αν ισχύει με ήδη υπάρχουσες προσφορές όπως το Πλαίσιο θα είναι καλή περίπτωση. Θα ενημερώσω εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Θα εξαιρούνται σίγουρα. Αν μπορεί ο TS ας ανεβάσει ένα link για να διαβάσουμε τους όρους, αλλά λέω να περάσω μία βόλτα να δω τι παίζει. Δεν είχε σύνδεσμο για όρους (μου ήρθε και εμένα πριν 1 ώρα και το έσβησα). Επεξ/σία 6 Απριλίου 2023 από MauroPaltoudias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kefalonitis2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, MauroPaltoudias είπε Νομίζω δεν είχε σύνδεσμο για όρους (μου ήρθε και εμένα πριν 1 ώρα και το έσβησα). Δεν έχει συνδεσμο, ηρθε και σε εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, kefalonitis2023 είπε Δεν έχει συνδεσμο, ηρθε και σε εμένα. Δεν εχει σύνδεσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Επίσης σε επικοινωνία που είχα πριν λίγο μου είπαν για ένα (1) κινητό ανά πελάτη Επεξ/σία 6 Απριλίου 2023 από katcos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, katcos είπε Επίσης σε επικοινωνία που είχα πριν λίγο μου είπαν για ένα (1) κινητό ανά πελάτη Σύμφωνα με την εξυπηρέτηση πελατών: Από την ενέργεια εξαιρούνται τα προϊόντα Apple, gaming κονσόλες PS5, Xbox, Nintendo, βιβλία που υπόκεινται στο νόμο ενιαίας τιμής και οι κωδικοί hero offer. Επίσης για τις συκευές κινητής τηλεφωνίας ισχύει περιορισμός για αγορά 1 τεμαχίου ανά πελάτη λιανικής! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baggosGR Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Όταν λέει κωδικοί hero offer? Γνωρίζει κανείς τι εννοούν οι λυρικοί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianso Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Hero offer τι θεωρείται ? https://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-lg-oled-65-4k-smart-oled65b26la/1693780 Αυτή εδώ ειναι η 65αρα OLED θεωρείται ότι ειναι hero offer και άρα δε θα δέχεται επιπλέον έκπτωση ? Δεν μου φαινεται απο το site ξεκάθαρο τι ειναι το hero offer ! 2 λεπτά πριν, baggosGR είπε Όταν λέει κωδικοί hero offer? Γνωρίζει κανείς τι εννοούν οι λυρικοί; To ιδιο ερώτημα έχω και εγώ αρχηγέ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις