Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus και Επιστροφή Προιόντων

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από christos4,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα χρειάστηκε να επιστρέψω μια ηλεκτρονική συσκευή (λόγο δυσλειτουργίας )που αγόρασα μεσω skroutz plus πριν 3 μήνες και αφού επέλεξα επιστροφή χρημάτων, παρέλαβε η courier το δέμα και πήρα τα χρήματα μου πίσω την επόμενη μέρα. 

Για μένα ως καταναλωτής ήταν μια θετική εμπειρία καθώς δεν είχα να μπλέξω και να μαλώνω με τον τεχνικό του κάθε καταστήματος όπως μου έχει συμβεί στο παρελθόν άπειρες φορές.

Και μετά σκέφτηκα να πάω πίσω ημερομηνιακά για να δώ μέχρι πότε έχω αυτήν την δυνατότητα και είδα ότι είναι για περίπου 6 μηνες. Το περίεργο όμως είναι ότι μετα τους 6 μήνες δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής λόγο εγγύησης σε ηλεκτρονικές συσκευές, βασικά δεν υπάρχει καν η επιλογή για επιστροφή.

Και το ερώτημα ειναι, ποια είναι η διαδικασία εγγύησης για προιόντα που αγοράστηκαν μέσω skroutz plus που κανονικά ισχύει για 2 χρόνια? Δεν υπάρχει ούτε καν η απόδειξη αγοράς απο το κατάστημα διαθέσιμη online.

H λογική μου είναι αφού αγοράζω απο skroutz plus, θέλω να εξυπηρετηθώ απο το skroutz plus.

• Λύση
Δημοσ.

Είχα κινητό εντός εγγύησης αγορασμένο μέσω skroutz plus. Στο skroutz το μαγαζί δεν φαινόταν να έχει φυσικό κατάστημα. 

Από την επικοινωνία με το skroutz έγιναν τα εξής:

Με παρεπεμψαν στο επίσημο Service, όπου πήγα το κινητό μόνος μου. 

(το service κλασσικά την πρώτη φορά δεν βρήκε κάτι και μου έδωσε τη συσκευή χαλασμενη, οπότε πήγα και δεύτερη φορά) 

Το service μου έδωσε ένα χαρτί που έλεγε ότι η συσκευή είναι χαλασμένη και πρέπει να επιστραφεί στον προμηθευτή. 

Μετά από επικοινωνία με το skroutz, μου έδωσαν πίσω το ποσό της αγοράς και ήρθαν να παραλάβουν τη χαλασμένη συσκευή. 

Στην περίπτωση ενός bluetooth oneplus που χάλασε, πάλι εντός εγγύησης, τους έστειλα ένα βίντεο και μου έστειλαν πίσω τα λεφτά μου και μου είπαν ότι (κατ'εξαιρεση) δεν χρειάζεται να επιστρέψω τη χαλασμένη συσκευή και μπορώ να την ανακυκλωσω

• Like 3
Δημοσ.

Με τις αναφορές αυτές δείχνει ότι ως πολιτική σε ελαττωματικά προϊόντα είναι αξιόλογη η τοποθέτηση τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...