Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είχα πάθει και εγώ πριν κάποιους μήνες. Ευτυχώς όχι μεγάλη ζημιά. Στη δική μου περίπτωση το πρόβλημα ήταν σε ένα malware που είχε "καθίσει" πάνω στο plugin που κάνει sync o chrome. Φαίνεται το ίδιο να έχει πάθει και ο φίλος. Το περίεργο είναι πως εγώ δεν είχα κατεβάσει απολύτως τίποτα, και γενικώς προσέχω παρα πολύ.

Στις 5/4/2023 στις 10:37 ΜΜ, kormos είπε

Θεωρώ με Hotmail αναμενόμενο γεγονός!

Τι ακριβώς εννοείς;;;

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, filip123go είπε

Το είχα πάθει και εγώ πριν κάποιους μήνες. Ευτυχώς όχι μεγάλη ζημιά. Στη δική μου περίπτωση το πρόβλημα ήταν σε ένα malware που είχε "καθίσει" πάνω στο plugin που κάνει sync o chrome. Φαίνεται το ίδιο να έχει πάθει και ο φίλος. Το περίεργο είναι πως εγώ δεν είχα κατεβάσει απολύτως τίποτα, και γενικώς προσέχω παρα πολύ.

Τι ακριβώς εννοείς;;;

Είναι κύριος στόχος για τους επιτήδειους... Και όχι μόνο αυτό.

Συνήθως όσοι είχαν από παλιά (των τότε εποχών) ακόμα λογαριασμό τέτοιο, αμφιβάλλω αν ένα 20-30% έχει συνδεθεί ποτέ του ώστε να ενημερώσει την ασφάλεια...

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, filip123go είπε

Τι ακριβώς εννοείς;;;

Τι antivirus εντόπισε αυτό το malware που είχες; Κατάφερε να στο διαγράψει κιόλας ή έκανες format;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Strat8 είπε

Τι antivirus εντόπισε αυτό το malware που είχες; Κατάφερε να στο διαγράψει κιόλας ή έκανες format;

To malwarebytes το βρήκε (και το διέγραψε κ όλας. ) Εχω το premium (κανονικά αγορασμένο) . 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, filip123go είπε

To malwarebytes το βρήκε (και το διέγραψε κ όλας. ) Εχω το premium (κανονικά αγορασμένο) . 

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση φίλε. Δυνατό το malwarebytes, το έχω κι εγώ εγκατεστημένο (τη δωρεάν έκδοση) εδώ και πολλά χρόνια.

Δημοσ.
Στις 6/4/2023 στις 9:43 ΠΜ, Dantε είπε

Norton εχω και δεν εχω δει κατι τετοιο. Θα το ειχα παρει πρεφα 100% αν εκανε mining.

Γενικα προτιμω να τα δινω στους Ρωσους τα στοιχεια παρα σε Zuckerberg/CIA κτλ :P

https://www.theverge.com/2022/1/7/22869528/norton-crypto-miner-security-software-reaction

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...