Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα. Οδηγώ στην δουλειά ένα λεωφορείακι σχολικό σπρίντερ. Με πήρε τηλ ο εργοδότης σήμερα και μου είπε ότι στην αλλαγή λαδιών διαφορικού βρήκε γρέζι και υγρασία στα λάδια. Να αναφέρω πως κάνω ένα δρομολόγιο στο οποίο πρέπει να περάσω και από έναν καταυλισμό ρομα να πάρω 2 παιδιά. Εκεί λοιπόν με την παραμικρή βροχή πιάνει μια λίμνη ίσα με το προφυλακτήρα και άνω (αυτό ας το αφήσουμε ασχολίαστο) και ίσως από εκεί να πέρασε νερό. Γίνεται αυτό? Μου είπε μεχρι την λήξη της σχολικής σεζόν να πάω σιγά. Παίζει ρόλο η ταχύτητα σε τέτοιες περιπτώσεις αν τρέχω με 50 η 60?Επισης σε τέτοιο θέμα θέλει άμεσα επισκευή ή με κάνα δυο αλλαγές λαδιών +αν βάλει σιλικόνη σαν έξτρα προστασία την βγάλει μέχρι Ιούνιο 

Δημοσ.

Δεν ξέρω πολλά από τα μηχανικά των αυτοκινήτων, αλλά, έστω ότι η υγρασία κάπως πέρασε μέσα από τα πολλά νερά. Τα γρέζια πως ακριβώς εξηγούνται να δημιουργήθηκαν από κακή χρήση ή άλλο εξωτερικό παράγοντα? Μήπως ήταν εκεί από κατασκευής ή από κάποια επισκευή? Γιατί αλλιώς μου φαίνεται δύσκολο

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Δεν ξέρω πολλά από τα μηχανικά των αυτοκινήτων, αλλά, έστω ότι η υγρασία κάπως πέρασε μέσα από τα πολλά νερά. Τα γρέζια πως ακριβώς εξηγούνται να δημιουργήθηκαν από κακή χρήση ή άλλο εξωτερικό παράγοντα? Μήπως ήταν εκεί από κατασκευής ή από κάποια επισκευή? Γιατί αλλιώς μου φαίνεται δύσκολο

Η λογική εξήγηση δεν είναι ότι εάν περάσει υγρασία θα χαλάσει η λιπαντικη σύσταση με αποτέλεσμα να μην κάνει την δουλειά της σωστά άρα σε τριβή να βγάλει γρέζι? 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

Παίδες καλησπέρα. Οδηγώ στην δουλειά ένα λεωφορείακι σχολικό σπρίντερ. Με πήρε τηλ ο εργοδότης σήμερα και μου είπε ότι στην αλλαγή λαδιών διαφορικού βρήκε γρέζι και υγρασία στα λάδια. Να αναφέρω πως κάνω ένα δρομολόγιο στο οποίο πρέπει να περάσω και από έναν καταυλισμό ρομα να πάρω 2 παιδιά. Εκεί λοιπόν με την παραμικρή βροχή πιάνει μια λίμνη ίσα με το προφυλακτήρα και άνω (αυτό ας το αφήσουμε ασχολίαστο) και ίσως από εκεί να πέρασε νερό. Γίνεται αυτό? Μου είπε μεχρι την λήξη της σχολικής σεζόν να πάω σιγά. Παίζει ρόλο η ταχύτητα σε τέτοιες περιπτώσεις αν τρέχω με 50 η 60?Επισης σε τέτοιο θέμα θέλει άμεσα επισκευή ή με κάνα δυο αλλαγές λαδιών +αν βάλει σιλικόνη σαν έξτρα προστασία την βγάλει μέχρι Ιούνιο 

Απο που πήρε νερά;Πίσω κίνηση δεν είναι; 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Απο που πήρε νερά;Πίσω κίνηση δεν είναι; 

Από την λίμνη υποθέτω. Προχθές που φυσούσε είχε και κύματα 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

Από την λίμνη υποθέτω. Προχθές που φυσούσε είχε και κύματα 

Δεν είναι κλειστό το διαφορικό;Τα σασμάν έχουν βαλβίδα απο πάνω απο όπου μπορεί να μπει νερό.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι κλειστό το διαφορικό, λογικά θα πέρασε υγρασία από την τσιμούχα που μπαίνει ο άξονας και δίνει κίνηση στο διαφορικό. Ο μηχανικός τι του είπε; 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thanasisxask είπε

Είναι κλειστό το διαφορικό, λογικά θα πέρασε υγρασία από την τσιμούχα που μπαίνει ο άξονας και δίνει κίνηση στο διαφορικό. Ο μηχανικός τι του είπε; 

Λογικα κάπως έτσι θα πέρασε. 

Ο εργοδότης έβγαλε την τάπα να ελέγξει τα λάδια (τα αλλάζει κάθε τόσο) έκανε μια διαδικασία πατέντα που του είπε ο μηχανικός. Έβαλε λίγα σε ένα καπάκι  τα άφησε να κάτσουν μετά άδειασε το πάνω μέρος και από κάτω στο κατακάθι που λέμε είχε ίχνη από γρέζια. Δεν πήγε να το ανοίξει ο μηχανικός. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

Λογικα κάπως έτσι θα πέρασε. 

Ο εργοδότης έβγαλε την τάπα να ελέγξει τα λάδια (τα αλλάζει κάθε τόσο) έκανε μια διαδικασία πατέντα που του είπε ο μηχανικός. Έβαλε λίγα σε ένα καπάκι  τα άφησε να κάτσουν μετά άδειασε το πάνω μέρος και από κάτω στο κατακάθι που λέμε είχε ίχνη από γρέζια. Δεν πήγε να το ανοίξει ο μηχανικός. 

Τι πατέντες είναι αυτές;Μαγνήτη βάζεις για να μαζεψεις τα γρέζια,και αν αλλάζονται τόσο συχνά οι βαλβολίνες δεν έχουν κατακάθια κλπ.

Συγνώμη αλλά για φούμαρα μου ακούγονται όλα αυτα

• Like 2
Δημοσ.
22 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

θεσσαλονικη εισαι?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

Μάλιστα 

εχουμε και εμεις ρομα σε καταυλισμους, απλα ρωτησα γιατι πηγε εκει το μυαλο μου )))

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, bezan είπε

εχουμε και εμεις ρομα σε καταυλισμους, απλα ρωτησα γιατι πηγε εκει το μυαλο μου )))

δυτικα-ποντου καλοχωρι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...