Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Έλαβα πριν λιγη ωρα 8 mails με 8 χρεωσεις των 50 ευρω τις οποιες δεν αναγνωρίζω. Στη συνέχεια έλαβα και ενα αλλο mail οτι εχει κλεισει ο λογαριασμός μου με αποτελεσμα να μη μπορω να κανω dispute. Ακυρωσα την καρτα μεσω της τραπεζας μου. Γνωρίζει κανεις πώς να επικοινωνησω αμεσα με paypal? δε μπορω ουτε μεσω chat χωρις account.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, btcminer22 είπε

Το καλεσα, πριν λιγη ωρα αλλα λεει λειτουργει 8:30-16:30. Για καποιο περιεργο λογο δε μπορω να βρω τροπο να επικοινωνησω μαζι τους ουτε μεσω του help center.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, btcminer22 είπε

δοκίμασες μέσο  Resolution center?

Nαι, αλλα οπως ανεφερα παραπανω, επειδη εχει κλεισει ο λογαριασμος δε μπορεσα να κανω κατι. Εν τελει επικοινωνησα μεσω twitter και μου απαντησαν μεσα σε λιγα λεπτα οτι θα το αναλαβει η αρμοδια ομαδα και θα μου απαντησουν μεσω προσωπικου μηνυματος εκει, στο twitter δηλαδη. Οποτε ελπιζω να βγαλω ακρη και να παρω τα λεφτα μου πισω...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gbat είπε

Nαι, αλλα οπως ανεφερα παραπανω, επειδη εχει κλεισει ο λογαριασμος δε μπορεσα να κανω κατι. Εν τελει επικοινωνησα μεσω twitter και μου απαντησαν μεσα σε λιγα λεπτα οτι θα το αναλαβει η αρμοδια ομαδα και θα μου απαντησουν μεσω προσωπικου μηνυματος εκει, στο twitter δηλαδη. Οποτε ελπιζω να βγαλω ακρη και να παρω τα λεφτα μου πισω...

τι κάρτα είχες συνδέσει???  κάνε αμφισβήτηση μην περιμένεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

7 ώρες πριν, gbat είπε

Καλησπέρα, 

Έλαβα πριν λιγη ωρα 8 mails με 8 χρεωσεις των 50 ευρω τις οποιες δεν αναγνωρίζω. Στη συνέχεια έλαβα και ενα αλλο mail οτι εχει κλεισει ο λογαριασμός μου με αποτελεσμα να μη μπορω να κανω dispute. Ακυρωσα την καρτα μεσω της τραπεζας μου. Γνωρίζει κανεις πώς να επικοινωνησω αμεσα με paypal? δε μπορω ουτε μεσω chat χωρις account.

Οταν ερχεται εμαιλ για κλείσιμο λογαριασμού από κατω έχει ένα λινκ ...σε περιπτωση που δεν το εχεις κανει εσυ If you did not authorize your account to be closed, please report this email to us at :...... επίσης έχεις και την επιλογή να στείλεις email (  [email protected] ) αναλυτικά τι ακριβώς συνέβει....Screenshot_1.png.56eaa3ee6c86bbebb94eb9e289c6bfdc.png

5 ώρες πριν, btcminer22 είπε

όπως λέει ο φίλος kostas κανε αμφισβήτηση συναλλαγής και θα πάρεις τα χρήματα σου 

Εάν τα εμβάσματα έχουν γίνει ως family and friends δε θα καταφέρει τίποτα με την αμφισβήτηση συναλλαγής 

Επεξ/σία από corsair04
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απλώς ένα update. Έβγαλα άκρη με paypal τελικά κι επιστράφηκε το ποσό μέσα σε 3 εργάσιμες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...