Jiakometi Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, haralabosdelefes είπε Απο acs Κυπρου εντωμεταξυ μου ειπαν να δωσει την εντολη παραλαβης απο το καταστημα στην acs, απο Ελλαδα. Και απο εδω κανονικα μου ειπαν οτι ειναι δικη τους ευθυνη αυτοι δεν εχουν καμια σχεση. Αλλα ακουσα και ενα υπερογκο ποσο για εντολη αγορας, μου ειπαν να υπολογιζω γυρω στα 60€ ισως και παραπανω και λεω ασ'το καλυτερα. Κάτι δεν ακούγεται καλά εδώ. Το κοντινό σου κατάστημα η δεν είναι ενημερωμένο ή απλά δεν θέλει να «μπει στην διαδικασία» Δοκίμασε να τηλεφωνήσει στην εξυπηρέτηση πελατών στο κεντρικό τηλέφωνο. Το κόστος δεν περίμεναν να είναι κάτω των 20 € αλλά το 60€ ακούγεται υπερβολικό. Σε κάθε περίπτωση ένα ποσό μεταξύ 20 με 30 ευρώ ακούγεται λογικό για μια τέτοια μεταφορά όσο κι στην συγκεκριμένη περίπτωση σου φαίνεται υψηλό ή αντιπροσωπεύει το 40% έως 60% της αξίας του εμπορεύματος.
SabotazNic Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, haralabosdelefes είπε Ναι αλλα ειναι και η κουτα και η συσκευασια και το χαρτι που'θα χει μεσα φοβαμαι μην μου ξεπερασει το 1 κιλο. Αμα ζυγιζει ολη η σκευασια πανω απο κιλο, μαλλον δεν ειναι και η καλυτερη αγορα παπουτσιων, αφου θα ειναι τερμα βαρια. (εκτος αν δεν μιλαμε για αθλητικα) Ποια σε ενδιαφερουν? Ακομα και κατι μποτακια που βλεπω στην τυχη, ειναι στα ~750gr, με συσκευασια να παει 800-850 Επεξ/σία 8 Απριλίου 2023 από SabotazNic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα