Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι κάτι παπούτσια που υπάρχουν μόνο εκεί και θέλω να τα κάνω δώρο στην αδερφή μου. Επικοινώνησα με τα cosmos Ελλάδας και μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Σας παρακαλώ δώστε μου κάποιες ιδέες για το τι μπορεί να γίνει. Σκεφτόμουν κάτι σε στυλ ότι ίσως να υπάρχει εταιρεία με διαμεσολαβητή στην Κύπρο και να τα παραγγείλω μέσω αυτών και μετά να μου τα στείλουν Ελλάδα, δεν ξέρω. Αλλά δεν θέλω να ξεφύγει η τελική τιμή κατά πολύ. Περιμένω ιδέες.

Επεξ/σία από haralabosdelefes
Δημοσ.

Κύπριος αδερφός φοιτητής στην Ελλάδα που θα πάει για Πάσχα Κύπρο και στα φέρνει μόλις γυρίσει. Πήγαινε σε κανένα καφέ που συχνάζουν στην πόλη σου και θα βρεις πολλούς. Δώσε και τίποτα για την εξυπηρέτηση και θα σου κάνει μια χαρά τη χάρη κάποιος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/4/2023 στις 7:04 ΜΜ, rodosf1 είπε

Κύπριος αδερφός φοιτητής στην Ελλάδα που θα πάει για Πάσχα Κύπρο και στα φέρνει μόλις γυρίσει. Πήγαινε σε κανένα καφέ που συχνάζουν στην πόλη σου και θα βρεις πολλούς. Δώσε και τίποτα για την εξυπηρέτηση και θα σου κάνει μια χαρά τη χάρη κάποιος. 

Δεν ειμαι κοινωνικος σε τετοιο βαθμο. Αλλα και να ημουν δεν θα εμπιστευομουν τα χρηματα μου σε καποιον αγνωστο, σε τετοιες εποχες και με τετοιες οικονομικες στενοτητες. Τοσο για εμενα οσο και για τους αλλους.

Κύπριος αδερφός συμφορουμίτης.

image.png.1877b688cdadd92a1b17c29d5d0fe115.png

Στις 5/4/2023 στις 7:05 ΜΜ, Jiakometi είπε

Εντολή παραλαβής από το κατάστημα στην ACS…..

Μπορεις να μου το αναλυσεις λιγο περισσοτερο σε παρακαλω; Γιατι αν δοκιμασεις να συνδεθεις π.χ. τωρα στην ιστοσελιδα τους θα δεις οτι σε αφηνει να επιλεξεις ως χωρα μονο την Κυπρο και δωρεαν παραδοση αν επιλεξεις καποιο απο τα συνεργαζομενα acs. Αλλα δεν ξερω ποια περιοχη ή τ.κ. ή κατάστημα cosmos κυπριακο να βαλω; Χρειαζεται να καλεσω πρωτα αυριο την acs εδω Ελλαδα και να την συνεννοηθω; Τι διαδικασια ακριβως να ακολουθησω; Σου εχω στειλει και π.μ. αλλα δεν ξερω αν τα βλεπεις για αυτο σου εγραψα και εδω.

Εννοειται οτι η ερωτηση ειναι ανοιχτη και προς ολους εσας τους υπολοιπους αμα γνωριζετε και δεν βαριεστε να γραψετε 2 γραμμουλες να απαντησετε. 

Ευχαριστω.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, marmagia είπε

Για τι αντίκειμενο πρόκειται; Αξίζει πχ να δώσεις κανα 15αρι παραπάνω;

Ναι οριακα μεχρι τοσα αξιζει. Ειναι κατι παπουτσια γυναικεια που θελω να κανω δωρο στην αδερφη μου.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, haralabosdelefes είπε

Μπορεις να μου το αναλυσεις λιγο περισσοτερο σε παρακαλω; Γιατι αν δοκιμασεις να συνδεθεις π.χ. τωρα στην ιστοσελιδα τους θα δεις οτι σε αφηνει να επιλεξεις ως χωρα μονο την Κυπρο και δωρεαν παραδοση αν επιλεξεις καποιο απο τα συνεργαζομενα acs. Αλλα δεν ξερω ποια περιοχη ή τ.κ. ή κατάστημα cosmos κυπριακο να βαλω; Χρειαζεται να καλεσω πρωτα αυριο την acs εδω Ελλαδα και να την συνενοηθω; Τι διαδικασια ακριβως να ακολουθησω; Σου εχω στειλει και π.μ. αλλα δεν ξερω αν τα βλεπεις για αυτο σου εγραψα και εδω.

Ναι εννοώ να μιλήσεις με ένα κατάστημα της ACS εδώ (αυτό που εξυπηρετεί την περιοχή σου λογικά) και να δώσεις εντολή παραλαβής.
Το τι θα σου κοστίσει δεν το ξέρω, θα σου το πουν εκείνοι. 
Δεν βλέπω ‘άλλη λογική ( και σχετικά οικονομική) λύση. 

Δημοσ.
1 hour ago, haralabosdelefes said:

Ναι οριακα μεχρι τοσα αξιζει. Ειναι κατι παπουτσια γυναικεια που θελω να κανω δωρο στην αδερφη μου.

Ίσως και να σε βολεύει η υπηρεσία της aramex η κάποιας αντίστοιχης https://www.aramex.com/gr/en/home

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, marmagia είπε

Ίσως και να σε βολεύει η υπηρεσία της aramex η κάποιας αντίστοιχης https://www.aramex.com/gr/en/home

Ευχαριστω για την απαντηση.

Γενικα την acs δεν ξερω αν θα την προτιμησω γιατι η υπηρεσια της τωρα που διαβαζα λεγεται acs europe 5 και για δεμα απο 0,5-1 kg κοστιζει 27,40€ για αποστολη απο Κυπρο προς χωρα Ε.Ε. . Χωρις να ξερω αν θα ζητησουν και κατι αλλο. Γενικα τα παπουτσια κοστιζουν λίγο οποτε προσπαθω να βρω την οικονομικοτερη λυση, δεν χρειαζεται να μου ερθουν με ταχυμεταφορα. Απλα ειναι το νουμερο και το συγκεκριμενο μοντελο τετοιο που δεν το βρισκω πουθενα αλλου.

Μια τετοια εταιρεια διαμεσολαβητης πως ακριβως λειτουργει, μπορεις να μου πεις σε 2 γραμμες αν δεν σε κουραζω; Υπαρχει καποια που να δραστηριοποιειται και να ειναι και οικονομικη το κατα δυναμιν σε τιμες στην Κυπρο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 minutes ago, haralabosdelefes said:

Ευχαριστω για την απαντηση.

Γενικα την acs δεν ξερω αν θα την προτιμησω γιατι η υπηρεσια της τωρα που διαβαζα λεγεται acs europe 5 και για δεμα απο 0,5-1 kg κοστιζει 27,40€ για αποστολη απο Κυπρο προς χωρα Ε.Ε. . Χωρις να ξερω αν θα ζητησουν και κατι αλλο. Γενικα τα παπουτσια κοστιζουν 50€ οποτε προσπαθω να βρω την οικονομικοτερη λυση, δεν χρειαζεται να μου ερθουν με ταχυμεταφορα. Απλα ειναι το νουμερο και το συγκεκριμενο μοντελο τετοιο που δεν το βρισκω πουθενα αλλου.

Μια τετοια εταιρεια διαμεσολαβητης πως ακριβως λειτουργει, μπορεις να μου πεις σε 2 γραμμες αν δεν σε κουραζω; Υπαρχει καποια που να δραστηριοποιειται και να ειναι και οικονομικη το κατα δυναμιν σε τιμες στην Κυπρο;

Δεν την έχω χρησιμοποιήσει προσωπικα όμως σε γενικές γραμμές  αυτοί έχουν μια αποθήκη πχ στη Κύπρο. Δίνεις την διεύθυνση τους και πάνε εκεί τα παπούτσια και μετά αυτοί τα προωθούν στην διεύθυνση σου στην ελλαδα. Η aramex γενικά είναι μεγάλη εταιρία όποτε δε είναι παράξενο να βρεθεί κάποιος να την έχει χρησιμοποιήσει για πιο συγκεκριμένα 

Επεξ/σία από marmagia
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά επικοινώνησα και με τοπικό acs (δεν τους βρήκα ζεστούς και πρόθυμους να βοηθήσουν μια χαρά είναι οι ανθρώποι) και με cosmos Κύπρου (είναι η πολιτική τους να μην στέλνουν δέματα εκτός Κύπρου). Οπότε όποιος ή όποια είναι από Κύπρο και θέλει να με βοηθήσει, να αγοράσει τα παπούτσια και μετά να μου τα στείλει και να κερδίσει και κάτιτις ας μου το πει. Θα κανω καταθεση, δεν υπαρχει λογος ανησυχιας. Μένω Ηράκλειο Κρήτης.

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/4/2023 στις 4:19 ΜΜ, SabotazNic είπε

Δες και το eshopwedrop. 

Το eshopwedrop δεν περιλαμβανει τις απο και προς Κυπρο με Ελλαδα μεταφορες. 

Κατι στυλ aramex (αποθηκη) ειναι ακριβως αυτο το οποιο ψαχνω απλα με ανησυχει το γεγονος οτι θελει να ξερω ποσο θα ζυγιζει το δεμα για να κανω εγγραφη στην υπηρεσια στα αναλογα χρηματα, χωρια απο τα κοστη διανομης για ερθει απο Κυπρο Ελλαδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/4/2023 στις 10:54 ΜΜ, Jiakometi είπε

Ναι εννοώ να μιλήσεις με ένα κατάστημα της ACS εδώ (αυτό που εξυπηρετεί την περιοχή σου λογικά) και να δώσεις εντολή παραλαβής.
Το τι θα σου κοστίσει δεν το ξέρω, θα σου το πουν εκείνοι. 
Δεν βλέπω ‘άλλη λογική ( και σχετικά οικονομική) λύση. 

Απο acs Κυπρου εντωμεταξυ μου ειπαν να δωσει την εντολη παραλαβης απο το καταστημα στην acs, απο Ελλαδα. Και απο εδω κανονικα μου ειπαν οτι ειναι δικη τους ευθυνη αυτοι δεν εχουν καμια σχεση. Αλλα ακουσα και ενα υπερογκο ποσο για εντολη αγορας, μου ειπαν να υπολογιζω γυρω στα 60€ ισως και παραπανω και λεω ασ'το καλυτερα.

7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ενα κουτι παπουτσιων ποσο μπορει να ζυγιζει, 500γρ? 600?

Ναι αλλα ειναι και η κουτα και η συσκευασια και το χαρτι που'θα χει μεσα φοβαμαι μην μου ξεπερασει το 1 κιλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...