moufas999 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά χθες βράδυ εκεί που καθόμουν σκέφτηκα να ρίξω μία ματιά για την τιμή ρεύματος σε διάφορες πλατιφόρμες ,σαιτ που αναφέρουν υποτίθεται ποία εταιρεία έχει την συγκεκριμένη στιγμή που τα κοιτάς την καλύτερη τιμή ανά κιλοβατόρας στο ρεύμα, αφού γράφτηκα σε 5 τέτοια διαφορετικά σαιτ την επόμενη ημέρα με πήραν τηλέφωνο και διαπίστωσα ότι ο καθένας μου έλεγε διαφορετική εταιρεία ότι είχε την φθηνότερη τιμή και όταν τους είπα πρώτα σαν παράδειγμα ότι θέλω ας πούμε να αγοράσω ένα κινητό, συγκεκριμένη μάρκα και μοντέλο η ένα laptop η ένα ψυγείο και μπαίνω στο skroutz.gr η στο Bestprice σχεδόν πάντα έχουν το ίδιο κατάστημα με την φθηνότερη τιμή και μερικές φορές έχει το Bestprice κάποιο άλλο με λίγο φθηνότερη τιμή αλλά δεύτερο είναι το ίδιο κατάστημα με το Skroutz.gr μου απάντησαν ότι δεν ξέρουν τι κάνουν οι άλλες πλατιφόρμες συγκρίσιμων τιμών και τους είπα έπρεπε και οι 5 πλατιφόρμες να λέτε σήμερα για παράδειγμα την ίδια εταιρεία για την πιο φθηνή τιμή σε ρεύμα αλλά όχι αυτό δεν συμβαίνει αλλά δεν συμφωνούν όχι μόνο οι 5 πλατιφόρμες στην ίδια εταιρεία. ούτε καν οι 4,ούτε καν οι 3 ούτε καν οι 2 και είστε όλοι απατεώνες και απλώς ο καθένας πουλάει το ρεύμα της εταιρείας που παίρνει προμήθεια, οπότε παιδιά γνωρίζει κανείς εδώ μέσα κάποια αντικειμενική και αληθινή πλατιφόρμα σαιτ που να λέει όντως την φθηνότερη τιμή στο ρεύμα γιατί από την εμπειρεία απογοητεύτηκα με όλους αυτούς τους παπατζήδες που και καλά σε ενημερώνουν ποία εταιρεία έχει την φθηνότερη τιμή την όποια στιγμή θα μπεις στο σαιτ τους? Επεξ/σία 5 Απριλίου 2023 από moufas999
korakios Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 26 λεπτά πριν, moufas999 είπε Παιδιά χθες βράδυ εκεί που καθόμουν σκέφτηκα να ρίξω μία ματιά για την τιμή ρεύματος σε διάφορες πλατιφόρμες ,σαιτ που αναφέρουν υποτίθεται ποία εταιρεία έχει την συγκεκριμένη στιγμή που τα κοιτάς την καλύτερη τιμή ανά κιλοβατόρας στο ρεύμα, αφού γράφτηκα σε 5 τέτοια διαφορετικά σαιτ την επόμενη ημέρα με πήραν τηλέφωνο και διαπίστωσα ότι ο καθένας μου έλεγε διαφορετική εταιρεία ότι είχε την φθηνότερη τιμή και όταν τους είπα πρώτα σαν παράδειγμα ότι θέλω ας πούμε να αγοράσω ένα κινητό, συγκεκριμένη μάρκα και μοντέλο η ένα laptop η ένα ψυγείο και μπαίνω στο skroutz.gr η στο Bestprice σχεδόν πάντα έχουν το ίδιο κατάστημα με την φθηνότερη τιμή και μερικές φορές έχει το Bestprice κάποιο άλλο με λίγο φθηνότερη τιμή αλλά δεύτερο είναι το ίδιο κατάστημα με το Skroutz.gr μου απάντησαν ότι δεν ξέρουν τι κάνουν οι άλλες πλατιφόρμες συγκρίσιμων τιμών και τους είπα έπρεπε και οι 5 πλατιφόρμες να λέτε σήμερα για παράδειγμα την ίδια εταιρεία για την πιο φθηνή τιμή σε ρεύμα αλλά όχι αυτό δεν συμβαίνει αλλά δεν συμφωνούν όχι μόνο οι 5 πλατιφόρμες στην ίδια εταιρεία. ούτε καν οι 4,ούτε καν οι 3 ούτε καν οι 2 και είστε όλοι απατεώνες και απλώς ο καθένας πουλάει το ρεύμα της εταιρείας που παίρνει προμήθεια, οπότε παιδιά γνωρίζει κανείς εδώ μέσα κάποια αντικειμενική και αληθινή πλατιφόρμα σαιτ που να λέει όντως την φθηνότερη τιμή στο ρεύμα γιατί από την εμπειρεία απογοητεύτηκα με όλους αυτούς τους παπατζήδες που και καλά σε ενημερώνουν ποία εταιρεία έχει την φθηνότερη τιμή την όποια στιγμή θα μπεις στο σαιτ τους? γιαυτό το λόγο έγινε και το excel εδώ με την ενσωμάτωση της ρήτρας δεν είναι και δύσκολο να δεις δημοσιευμένες τιμές ανα μήνα (21 του μηνός) (δες το φύλλο "ιστορικό τιμών" που είναι μαζεμένες όλες) όταν επιστρέψουμε σε πλασματική τιμή συν ρήτρα (ή προμήθεια συν ρήτρα-κόστος-χοντρικής) τότε θα βοηθά περισσότερο το excel συνέχεια στα αντίστοιχα θέματα μιας και εκτός τιμής υπάρχουν και πληροφορίες για την αξιοπιστία και ποιότητα των εταιριών που έχουν τα αντίστοιχα προγράμματα (δες και τη στήλη "σχόλια" στο 2ο φύλλο του excel) excel σύγκρισης προγραμμάτων (το κατεβάζετε & ανοίγετε αντίγραφο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις