MrZ Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 13 λεπτά πριν, jimagas99 είπε Αν θέλεις, καταργείς το crossfire, και παίζεις αν έχεις χειριστήριο, μόνο με χειριστήρια, ή αν έχεις ποντίκι και πληκτρολόγιο , παίζεις μόνο με άλλους με ποντίκια και πληκτρολόγια. Δηλαδή σε όποια πλατφόρμα είσαι, παίζεις ή με όλους ή μόνο με την πλατφόρμα σου ( p c. ή κονσόλες) . Υπάρχουν επιλογές. Λέγεται crossplay και δεν έχει σχέση με πληκτρολόγιο και χειριστήριο. Το crossplay σε αφήνει να παίξεις από PS μαζί με Xbox και pc ή μόνο μεταξύ ps. Μπορείς να παίξεις με χειριστήριο από pc ή και με πληκτρολόγιο / ποντίκι από κονσόλα.
TROIDX Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Ολα αυτα σωστα ειναι αλλα πριν φτασουμε σ'αυτα θα επρεπε να εχουμε serverakia στην Ελλαδα γιατι τα latencies ειναι ακομα και σημερα Μεγαλυτερα. Να μην πω οταν δηλωναμε 10-11 Ιρλανδια και χαναμε κατα κρατος σε mw2-3 λογο των Αισχρων latencies + cheating........ 2
@pnea1973 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, tostieris10 είπε Crossplay: OFF Ώστε να παίξουμε και κανένα αγώνα της προκοπής! Εγώ το έκανα από τις ρυθμίσεις του Xbox γιατί από το παιχνίδι δεν έχει, και δεν μου έβρισκε game.
blacckvodka Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, nick_souvlaki είπε Ισχύει. Ποτέ δεν κατάλαβα τι χαρά βρίσκουν αυτοί που κλέβουν σε online games. Ειδικά αυτοί στο fall guys!!
SabotazNic Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, vorlon68 είπε Ποσο κακομοίρης και τελειωμένος πρεπει να ειναι κάποιος για να τα κάνει αυτα..... 3 ώρες πριν, nick_souvlaki είπε Ισχύει. Ποτέ δεν κατάλαβα τι χαρά βρίσκουν αυτοί που κλέβουν σε online games. Μια χαρα λεφτα βγαζουν οι streamers με την χρηση τους παντως. 1
babisflou7 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 aim assist, cheaters, scripters κτλ... ολα μαζι, συστημα αχταρμας....βεβαια, να πουμε οτι καποιοι ελεγαν ( κ ακομη λενε) δεν πειραζει το aim assist, ολα καλα... εμ δεν ειναι...
kinitos Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Οπότε λέω ότι υπάρχουν τσιτερς η απάντηση και εδώ είναι ότι δεν υπάρχουν. Μετά στο παιχνίδι υπάρχει η απάντηση είσαι νουμπ και βέβαια ότι οι τσιτερς είναι σκιλ παίκτες.... Σκουλήκια...... Οκ τώρα για να καταλάβω γιατί βάζει μεγάλο λαγκ καινοχι καλό μπάν??? Και το ιδανικό αντιτσιτ είναι να κρασάερι την κάρτα γραφικών να ψοφήσει όπως έγινε με το Diablo να δω αν κάνεις ξανά κάτι Επεξ/σία 5 Απριλίου 2023 από kinitos
Predatorkill Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Καλυτερο θα ηταν να μην τους κανει μπαν και να τους βαζει σε λομπι μονο με χακερς. 3
CODEC Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 18 ώρες πριν, vorlon68 είπε Ποσο κακομοίρης και τελειωμένος πρεπει να ειναι κάποιος για να τα κάνει αυτα..... Εδώ ο άλλος το πουλάει στις αγγελίες του insomnia και δε ντράπηκε .... το θεωρούν κομμάτι του παιχνιδιού με μότο .... κλέφτης είναι αυτός που πιάνουν...όταν δε σε πιάνουν είσαι μάγκας.....
jimarass26 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 20 ώρες πριν, vorlon68 είπε Ποσο κακομοίρης και τελειωμένος πρεπει να ειναι κάποιος για να τα κάνει αυτα..... Είναι ο θανάσιμος συνδυασμός που χαρακτηρίζει μερικώς αρκετό κόσμο: comfort zone + διαθεση για trolling. Το smurfing ειναι χαρακτηριστικό παράδειγμα comfort zone σε παιχνίδια ανταγωνισμού βάσει ELO range.
akiz90 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Παρακολουθώ streamers στο youtube για να δω κανένα καλό build για όπλα και έχω βαρεθεί να παίζουν σχεδόν όλοι με χειριστήριο για να έχουν το aim assist και μάλιστα μερικοί παραδέχονται τη χρήση συσκευών τύπου Cronus αφού και καλά "δεν είναι cheat software, είναι hardware που αγόρασα οπότε όλα ΟΚ". Aim assist + no recoil τί άλλο θέλεις? Καταλήγεις λοιπόν να βλέπεις κάτι streams με 40-50 kills+ ο καθένας και σκέφτεσαι καλά σε τόσα match δεν βρέθηκε έστω ένας να βγει τυχαία από πίσω και να τον κάνει σουρωτήρι όπως κάνουν εμένα στο 5λεπτο? Όταν κάνεις σταθερά match με τέτοιο KDA κάτι βρομάει...να δεχτώ ότι κάποιος όντως είναι τόσο καλός αλλά έχουν γίνει πολλοί πλέον. Μαζί με τα anti cheat που αν και για πόσο θα δουλέψουν μέχρι να βγει κάτι άλλο, ας βάλουν και 1 filter να μπορείς να ζητήσεις να παίζεις μόνο με PC users και ας κάνει να βρει μισή ώρα παιχνίδι. 1
tostieris10 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 21 ώρες πριν, @pnea1973 είπε Εγώ το έκανα από τις ρυθμίσεις του Xbox γιατί από το παιχνίδι δεν έχει, και δεν μου έβρισκε game. Νομίζω υπάρχει στα settings του παιχνιδιού. Πας εκεί που λέει network. Ψαξτο λίγο. Επίσης αναφέρομαι στο βασικό παιχνίδι και όχι στο warzone ή DMZ. Στο Playstation πάντως βρίσκω εύκολα αγώνες και παιζω μόνο team deathmatch και domination.
@pnea1973 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, tostieris10 είπε Νομίζω υπάρχει στα settings του παιχνιδιού. Πας εκεί που λέει network. Ψαξτο λίγο. Επίσης αναφέρομαι στο βασικό παιχνίδι και όχι στο warzone ή DMZ. Στο Playstation πάντως βρίσκω εύκολα αγώνες και παιζω μόνο team deathmatch και domination. Θα το δω...
manolis940 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Χωρίς την χρήση AI το cheat δεν θα φύγει ποτέ!
b1LLy23 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Μεγάλη αποτυχία η όλη φάση με το παιχνίδι, δεν είναι τυχαίο που σχεδόν όλοι οι content creators quitαρουν και επιστρέφουν στο warzone caldera.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα