default Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Το συγκεκριμενο (σιθων) δεν ειναι για ολους. Παραδειγμα, το χρησιμοποιω 4 χρονια περιπου γιατι ο αυχενας μου εχει στραβωμενους καπως σπονδυλους (επειδη χρησιμοποιουσα οτι να ειναι μαξιλαρια στο παρελθον και καποιες φορες τα "επαζα" κιολας για να βλεπω καλα τηλεοραση) και εχουν σταματησει οι πονοι μου και τα πιασηματα. Η γυναικα μου παλι το βρισκει σκληρο και χρησιμοποιει ενα memory foam (που δε θυμαμαι τωρα απο που το αγορασαμε) και ειναι ικανοποιημενη. Αν σας βολευουν τα σκληρα μαξιλαρια που κρατουν το κεφαλι σε σταθερη γωνια ειναι καλη επιλογη, αν παλι δε γουσταρετε τα σκληρα μαξιλαρια προσπεραστε το γιατι δε προκειτε να το χρησιμοποιησετε.
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 59 λεπτά πριν, Sebu είπε Ποιο σου "φαινεται" καλυτερο/πιο ξεκουραστο το jysk ή το σιθων? Νομιζω το ιδιο μου φαινεται, ισως λιγο καλυτερο το σιθων, αλλα μπορει επειδη ειναι καινουργιο να μου φαινεταιι ετσι 😛 1
ObeyWario! Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Για όποιον κοιμάται στο πλάι νομίζω είναι πολύ καλό, ανάσκελα ή μπρούμυτα πρέπει να βγάλει υλικό απο μέσα για να βολευτεί αλλά νομίζω για 17Ε είναι καλή αγορά. Έβαλα και το άλλο με λεβάντα μέσα απτη μαξιλαροθήκη και μυρίζει υπέροχα
safridia Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Στις 6/4/2023 στις 10:38 ΜΜ, andreas1gr είπε Οι πετσέτες χεριών είναι 4 τεμάχια Οι προσώπου 2 τεμάχια Οι τιμές στην φωτογραφία είναι πριν την έξτρα έκπτωση. Οι πετσετες ποσο εχουν; Θελουν κουπονια; Πως τα περνουμε αυτα;
andreas1gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, safridia είπε Οι πετσετες ποσο εχουν; Θελουν κουπονια; Πως τα περνουμε αυτα; Στις τιμές που ανέβασα θα υπολογίσεις έκπτωση 40%. Δεν θέλεις κουπόνια. Απλά τις βάζεις στο καλάθι κσι πληρώνεις. 1
Sebu Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 14 ώρες πριν, stormrain είπε Νομιζω το ιδιο μου φαινεται, ισως λιγο καλυτερο το σιθων, αλλα μπορει επειδη ειναι καινουργιο να μου φαινεταιι ετσι 😛 Θενκς, ρωτάω γιατι τα memory foam γενικα μου φαινονται πιο μαλακά ενω τα cocomat γενικα εχουν σκληρο υλικό και αυτη η πατεντα με τα κομματακια αντι ενιαιας επιφανειας δεν βοηθαει για εμενα το κανει χειροτερο γιατι ειναι πιο πυκνο/σκληρο ακομα. Οποτε μου κανει εντυπωση που σου φαινονται το ιδιο αλλα ισως προτιμας οντως τα πιο σκληρα μαξιλαρια 😋
andreas1gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 29 λεπτά πριν, Sebu είπε Θενκς, ρωτάω γιατι τα memory foam γενικα μου φαινονται πιο μαλακά ενω τα cocomat γενικα εχουν σκληρο υλικό και αυτη η πατεντα με τα κομματακια αντι ενιαιας επιφανειας δεν βοηθαει για εμενα το κανει χειροτερο γιατι ειναι πιο πυκνο/σκληρο ακομα. Οποτε μου κανει εντυπωση που σου φαινονται το ιδιο αλλα ισως προτιμας οντως τα πιο σκληρα μαξιλαρια 😋 Επειδή έχω μαξιλάρι με αφρό μνήμης από το jysk (gold σειρά) μπορώ να σου πω και εγώ ότι εδώ και λίγες ημέρες που κοιμάμαι με το Σιθων μου φαίνεται το ίδιο. Φυσικά έβγαλα υλικό από τα 3 διαμερίσματα και πολύ λίγο από το οριζόντιο. Την δεύτερη νύκτα έκανα διορθώσεις και κοιμάμαι μια χαρά.
Sebu Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Αρα μαλλον ο "αφρος μνημης" που χρησιμοποιει το jysk ειναι σκληρος ή μεγαλης πυκνοτητας και εχει την ιδια αισθηση. Ευχαριστω
andreas1gr Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, Sebu είπε Αρα μαλλον ο "αφρος μνημης" που χρησιμοποιει το jysk ειναι σκληρος ή μεγαλης πυκνοτητας και εχει την ιδια αισθηση. Αυτό θα το έλεγα για τον αφρό μνήμης σε μαξιλάρια του LIDL… Απίστευτα σκληρό πράγμα…
Sebu Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, andreas1gr είπε Αυτό θα το έλεγα για τον αφρό μνήμης σε μαξιλάρια του LIDL… Απίστευτα σκληρό πράγμα… Και ομως ο αφρος μνημης του Lidl μου φαινεται μαλακος και τον εχω βολευτει. Τα cocomat μαξιλαρια τα βρισκω θεοσκληρα. Τα στρωματα cocomat παλι εχω κανει τον καλυτερο υπνο σε στρωμα 3.500 ευρω, κοιμηθηκα 5 ωρες και ηταν λες και ειχα κοιμηθει 12.
k_dinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Για να το βολευτώ αυτό το Σίθων, το γυρίζω ανάποδα με το ρολό - κύλινδρο να είναι από την πάνω μεριά
ObeyWario! Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Στις 15/4/2023 στις 6:37 ΜΜ, Sebu είπε Τα στρωματα cocomat παλι εχω κανει τον καλυτερο υπνο σε στρωμα 3.500 ευρω Μάλλον τα φύκια ήταν εκτός εποχής γιαυτό κόστιζε τόσο
Sebu Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 13 ώρες πριν, ObeyWario! είπε Μάλλον τα φύκια ήταν εκτός εποχής γιαυτό κόστιζε τόσο Και ομως οι ακριβες σειρες του τοσο ειχαν/εχουν. Δεν θα εδινα προσωπικα τοσα χρηματα σε στρωμα, αλλα εκεινο οντας στρωμα σε ακριβο ξενοδοχειο ισως να δικαιολογουσε την επενδυση που ειχαν κανει και ομολογουμενως με τοσες λιγες ωρες υπνο να ξυπνησω ξεκουραστος και αναλαφρος σιγουρα ευθυνοταν το στρωμα. Προσωπικα ίσως να δοκιμαζα κατι σε Tempur, ειχα ψησει ενα φιλο και αγορασε ενα (του πηγε 1.600+ ευρω) και εκτοτε κανει σαν τρελος για το Tempur.
ipal Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Τα ξενοδοχεία πληρώνουν άλλες τιμές για τα στρώματα του. Σίγουρα όχι 3.500€. όπως και τα μαξιλάρια 16€ στον ΑΒ, 90€ στα μαγαζιά του, 140€ εξωτερικό, 180€ Ελβετία. Τιμολογιακή πολιτική ότι να ναι . Btw τελικά η ΙΚΕΑ βγάζει ακόμα ενα ανωστρωμα latex , για όποιον ισως θέλει να αναβαθμίσει σκληρό υπάρχων στρώμα και να δοκιμάσει και το λατεξ: https://www.ikea.gr/proioda/stromata/anostromata/mona/tistedal-anwstrwma-90x200-cm/00373288 Αλλά μηπως να μεταφερθεί η κουβέντα σε άλλο sub γιατί όλη αυτή η κουβέντα είναι off topic προσφορών; Επεξ/σία 17 Απριλίου 2023 από ipal
ThanosR92 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Στις 15/4/2023 στις 8:38 ΠΜ, andreas1gr είπε Στις τιμές που ανέβασα θα υπολογίσεις έκπτωση 40%. Δεν θέλεις κουπόνια. Απλά τις βάζεις στο καλάθι κσι πληρώνεις. Δηλαδή πέφτει τόσο χαμηλά η τιμή; Μέχρι πότε ισχύει; Ξέρουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα