LogicTek Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Στον ΑΒ δίπλα απ'τα ΙΚΕΑ στο Αιγάλεω έχει πάνω από 15 κομμάτια. (τσίμπησα 2, για να δούμε).
tonyduke Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Πάντως χθες όλο ξύπναγα μέσα στο βράδυ και αποφάσισα ότι δεν είναι για μένα (ούτε για τη σύντροφο) τόσο σκληρό μαξιλάρι. Δεν απορροφάει με τον τρόπο που έχω συνηθίσει (από άλλα συμβατικά μαξιλάρια) το βάρος του κεφαλιού με αποτέλεσμα να δημιουργεί πιέσεις σε σημεία και να ψάχνω διαρκώς θέση για να βολευτώ, μάταια όμως. Θα δρομολογηθεί η επιστροφή τους άμεσα Επεξ/σία 6 Απριλίου 2023 από tonyduke 1
ballin95 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Καλημέρα ΑΒ Καλλιθέας κ το τίμησα Έχει έκπτωση σε όλα τα cocomat & laura ashley που είναι eco 2
AccountSaver Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 ΙΚΕΑ έχει άλλα 10 κομμάτια νομίζω. Μπροστά μου παλικάρι σήκωσε 8 μαζεμένα . Πυλαία, Χαριλάου, Αγγελάκη, καλαμαριά , πήρα τηλ. δεν είχε τίποτα.
taslikos Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Το πήρα πριν κάνα μήνα από βασιλόπουλο στα 18€. είναι πολύ βαρύ μαξιλάρι και όντως σκληρό. αν κάποιος έχει συνηθίσει σε απαλό μαξιλάρι δεν είναι για αυτόν. εμένα με βολεύει για παράδειγμα αλλά στον πατέρα μου που πήρα δεν του αρέσει και το χρησιμοποιεί σαν 2ο μαξιλάρι που από πάνω βάζει ένα κλασσικά μαλακό. βοηθάει πολύ στην στήριξη του κεφαλιού και δεν βυθίζεσαι εντελώς αν είναι πολύ μαλακό το άνω μαξιλάρι. για 16€ αξίζει.
nikos16717 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, tonyduke είπε Πάντως χθες όλο ξύπναγα μέσα στο βράδυ και αποφάσισα ότι δεν είναι για μένα (ούτε για τη σύντροφο) τόσο σκληρό μαξιλάρι. Δεν απορροφάει με τον τρόπο που έχω συνηθίσει (από άλλα συμβατικά μαξιλάρια) το βάρος του κεφαλιού με αποτέλεσμα να δημιουργεί πιέσεις σε σημεία και να ψάχνω διαρκώς θέση για να βολευτώ, μάταια όμως. Θα δρομολογηθεί η επιστροφή τους άμεσα Το πήρα και εγώ χθες, και είχα τα ίδια ακριβώς " συμπτώματα"
kefalonitis2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, tonyduke είπε Πάντως χθες όλο ξύπναγα μέσα στο βράδυ και αποφάσισα ότι δεν είναι για μένα (ούτε για τη σύντροφο) τόσο σκληρό μαξιλάρι. Δεν απορροφάει με τον τρόπο που έχω συνηθίσει (από άλλα συμβατικά μαξιλάρια) το βάρος του κεφαλιού με αποτέλεσμα να δημιουργεί πιέσεις σε σημεία και να ψάχνω διαρκώς θέση για να βολευτώ, μάταια όμως. Θα δρομολογηθεί η επιστροφή τους άμεσα δοκιμάσατε να βγάλετε υλικο να το δειτε? προσωπικά εβγαζα και εβαζα στα διαμερισματα υλικο και μετα απο 10 και αλλαγές, βρηκα το απολυτο. στο μεσαίο διαμερισμα 1/3 λιγοτερο υλικο, στα πλαϊνα λιγο παραπάνω απο οτι έχουν και στο οριζοντιο τμήμα , όπως ειναι μαμα. 1
SabotazNic Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Αν και δεν ειχα θεμα στο πως καθεται το κεφαλι, παρατηρησα οτι αθελα μου με την ωμοπλατη εσπρωχνα το ισιο διαμερισμα προς τα πανω, με αποτελεσμα να το κανω σκληρο. Οποτε δοκιμαστε να βγαλετε υλικο απο το οριζοντιο πρωτα (το οποιο απο οτι καταλαβα πρεπει να ειναι αυτο που ακουμπαει ο σβερκος) 1
kefalonitis2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, ballin95 είπε Καλημέρα ΑΒ Καλλιθέας κ το τίμησα Έχει έκπτωση σε όλα τα cocomat & laura ashley που είναι eco μόνο ένα ΑΒ έχει?
phoenix67 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Το τσιμπησα και εγω.Ευχαριστουμε για την ενημερωση.Ο καιρος θα δειξει αν αξιζε,αλλα στα 16 ευρω λιγο πολυ κλαιν.. 1
Actinidio Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Έχει βρει κανείς μεγάλες πετσέτες σε κατάστημα Θεσσαλονίκης; Στο ΙΚΕΑ είχε αρκετά μαξιλάρια, μαξιλαροθήκες και πατάκια μπάνιου
G@rg@oun Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Αν Αγίας Παρασκευής Αθήνα 7κομματια τώρα. Γενικά σκληρό μαξιλάρι. Υγ."χολαργο δεν είχε κανένα σε τρία που πήγα."
ipal Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 10 λεπτά πριν, G@rg@oun είπε Αν Αγίας Παρασκευής Αθήνα 7κομματια τώρα. Γενικά σκληρό μαξιλάρι. Υγ."χολαργο δεν είχε κανένα σε τρία που πήγα." Γράψε και σε ποιο γιατί έχει δύο μεγαλα. στη Μεσόγειων .
AntiCambeR Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Εχει το Jysk μαξιλάρια με 10€ και 15€, μετά απο 30-35€ και πάνω, κάποια σε προσφορά, αλλά είναι διαφορετικές οι ποιότητες, μόνο από κοντά θα μπορούσα να διαλέξω. Θέλω να καταλήξω ότι ίσως είναι καλύτερη επιλογή πχ στα 15€ απο αυτό του θέματος. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2023 από AntiCambeR
G@rg@oun Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, ipal είπε Γράψε και σε ποιο γιατί έχει δύο μεγαλα. στη Μεσόγειων . Της Αγιας Παρασκευης..αυτο αναμεσα απο ΕΡΤ και Πλατεία Αγιας Παρασκευης..το αλλο θεωρειτε Χολαργου..και δεν εχει!! 10 ώρες πριν, ballin95 είπε Καλημέρα ΑΒ Καλλιθέας κ το τίμησα Έχει έκπτωση σε όλα τα cocomat & laura ashley που είναι eco Επειδη δεν κοιταξαν καν τις πετσετες..τις μικρες τις ειχε 3.75ε τη μια? ή ηταν πακετο? θυμασαι/θυμαται κανεις που πηγε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα