kefalonitis2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε Θεσσαλονίκη Ανατολικά τα βρήκε κάποιος;;;;; μην περιμένετε να σας πουν εδώ, καλέστε τους καλυτερα! 29 λεπτά πριν, zero13cool είπε @paiktaras69Είχε στοκ στην Παλλήνη, να πεταχτώ? μην περιμένετε να σας πουν εδώ, καλέστε τους καλυτερα! 30 λεπτά πριν, Petros267 είπε Εως ποτε ισχυει; μεχρι να τελειώσει το στοκ ισως! 1
Boubis1411 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, kefalonitis2023 είπε μην περιμένετε να σας πουν εδώ, καλέστε τους καλυτερα! μην περιμένετε να σας πουν εδώ, καλέστε τους καλυτερα! μεχρι να τελειώσει το στοκ ισως! Ναι πήρα τηλέφωνο κράτησα 2 τμχ να υπάρχουν! Για να δούμε λοιπόν τι ύπνο θα κάνουμε στις διακοπές του Πάσχα!!
paiktaras69 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 43 λεπτά πριν, zero13cool είπε @paiktaras69Είχε στοκ στην Παλλήνη, να πεταχτώ? την ώρα που πόσταρα ναι είχε 5-6 τεμ, για τώρα δεν ξέρω 1
Πανος999 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Ημουν σε αναζήτηση καιρο οποτε πηγα κ πήρα 1 μολις..Εχει αρκετα ακομα.. Το νου σας ρεμαλια...Ελπιζω να μου κανει!!🤪
Sebu Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ειχα παρει μεταξυ καραντινων το Ναρκισσος ΙΙ, τα ποιο πεταμενα 65+ ευρω εβερ, δεν εχω μετανιωσει για πολλες αγορες στη ζωη μου, εκεινη ομως ηταν μια απο αυτες. Το μαξιλαρι σκληρο, εκανε χειροτερο το αυχενικο που δεν ειχα, δεν μπορουσα να κοιμηθω ανετα σε καμια σταση, ουτε ανασκελα, ουτε πλαι, ουτε μπρουμυτα και στον υπνο χρησιμοποιω και τις 3 δυστυχως στριφογυριζω σαν ρολερ. Οτι και αν αφαιρεσα απο υλικο δεν το εκανε καλυτερο. Στα μαξιλαρια την Κοκοματ την θεωρω υπερτιμημενη σε αυτα τα χρηματα που ζηταει δηλαδη 60-70+ ευρω. Στην ουσια το παρουσιαζει ως τεχνολογια το οτι ειναι κομματια καουτσουκ αντι ενιαια επιφανεια, αυτο ομως ειναι και το βασικο προβλημα. Η ενιαια επιφανεια οπως ειναι στα σωστα λατεξ μαξιλαρια μπορει να παρει το σχημα του κεφαλιου γιατι η πιεση κατανεμεται ομοιομορφα σε ολη την επιφανεια, συμπιεζεται εκει που ειναι το κεφαλι σου αλλα εκτονωνεται και διαχεεται στην υπολοιπη ενιαια επιφανεια του μαξιλαριου. Στα χιλιαδες κομματακια λατεξ του Κοκοματ ειναι ενας συμπαγης ογκος που δεν εκτονωνεται το ιδιο ευκολα η πιεση/συμπιεση. Συν του οτι πρακτικα τι κανουν, τα ρεταλια κομματια υλικου που περισσευει απο τα στρωματα, που δεν ειναι αρκετη ικανη επιφανεια να γινει ενιαιο λατεξ μαξιλαρι, την κομματιαζουν και γεμιζουν μαξιλαρια με υλικο και σου το πλασαρουν σαν κατι ιδιαιτερο. Το μαξιλαρι το χαρισα στον πατερα μου υστερα απο λιγους μηνες ο οποιος επισης το πεταξε. Τωρα χρησιμοποιω ενα memory foam του Lidl και εχω βρει την υγεια μου. Το μαξιλαρι ειναι καθαρα υποκειμενικο ζητημα και δεν υπαρχει one solution fits all ουτε ειναι κατι στο οποιο μπορεις να βασιστεις σε αξιολογησεις γιατι καθε οργανισμος και καθε σωματοτυπος εχει διαφορετικες αναγκες. Στα χρηματα που εχει τωρα στο Βασιλοπουλο ισως να το δοκιμαζα και δεν θα τα εκλαιγα αν δεν καθοταν. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2023 από Sebu 5 3
souxoumouxou Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε Ναι πήρα τηλέφωνο κράτησα 2 τμχ να υπάρχουν! Για να δούμε λοιπόν τι ύπνο θα κάνουμε στις διακοπές του Πάσχα!! Σε ποιο ΑΒ γείτονα; 1
vgolden Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Μόλις αγόρασα από Ιερά Οδό και έχει αλλά 5 τεμάχια + καμία 10αρια μαξιλαροθήκες
andreas1gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Έκανα και εγώ μια αγορά μαζί με ένα σετ μαξιλαροθήκες. Η τιμή είναι μέχρι να εξαντληθούν τα προϊόντα της σειράς... Επεξ/σία 5 Απριλίου 2023 από andreas1gr 1
WaxOnWaxOff Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 32 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Έκανα και εγώ μια αγορά μαζί με ένα σετ μαξιλαροθήκες. Η τιμή είναι μέχρι να εξαντληθούν τα προϊόντα της σειράς... Ακριβός το ίδιο έκανα . Έχει ακόμα κομμάτια στο ΑΒ Περιστέρι 2
dimitrisgalatsi Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 6 ώρες πριν, Titos301 είπε εμπειρια απο καποιον που το εχει; Είχα παλιά είναι πολύ ποιοτικό όμως πρέπει να βγάλεις από μέσα υλικό αλλιώς θα σε πονέσει ο αυχένας έχει φερμουάρ 1
SabotazNic Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Οι μαξιλαροθηκες δεν με εντυπωσιασαν, οποτε εκανα σκιπ. Πηρα 2 μαξιλαρια και εχει καμια 10+ τμχ σε καταστημα δυτικης Μακεδονιας, και 2 πετσετες για το μπανιο 1 ώρα πριν, souxoumouxou είπε Σε ποιο ΑΒ γείτονα; Πιστευω θα βρεις ευκολα στου ΙΚΕΑ, αν εχουν τελειωσει σε Καλαμαρια, Πυλαια, κτλ
Boubis1411 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, souxoumouxou είπε Σε ποιο ΑΒ γείτονα; ΟΧΙ στο MEGA στο ΙΚΕΑ !
ipal Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Οι μαξιλαροθηκες δεν με εντυπωσιασαν, οποτε εκανα σκιπ. Πηρα 2 μαξιλαρια και εχει καμια 10+ τμχ σε καταστημα δυτικης Μακεδονιας, και 2 πετσετες για το μπανιο Πιστευω θα βρεις ευκολα στου ΙΚΕΑ, αν εχουν τελειωσει σε Καλαμαρια, Πυλαια, κτλ Εγώ πήρα 2 σετ μαξιλαροθήκες, μετά είδα πως είναι Made in China. Θα πάνε πίσω για επιστροφή μάλλον. Οι πετσέτες είναι επίσης Κίνα; Για το μαξιλαρι το σκέφτομαι ακόμα. Δεν ξέρω αν το latex είναι καν κατάλληλο για ύπνο, (και βαριέμαι και να το ψάξω). Επεξ/σία 5 Απριλίου 2023 από ipal
Αντώνης Τ. Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Το δικό μου κατέληξε στο πατάρι. Σαν το πουπουλακι τίποτε. Για 16 ευρώ βέβαια δεν είναι άσχημο για τους φιλοξενούμενους. Θα το πρότεινα για αυτούς που θέλουν μπαμπατσικα κ σκληρά μαξιλάρια.
SabotazNic Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 16 λεπτά πριν, Αντώνης Τ. είπε Το δικό μου κατέληξε στο πατάρι. Σαν το πουπουλακι τίποτε. Για 16 ευρώ βέβαια δεν είναι άσχημο για τους φιλοξενούμενους. Θα το πρότεινα για αυτούς που θέλουν μπαμπατσικα κ σκληρά μαξιλάρια. Μπορεις να αφαιρεσεις υλικο παντως, εκτος αν μετα το θεμα ειναι στο υψος. Παντως, εχει γαματη τσαντα. Εχει εξυπνο τροπο να μαζευει. Βεβαια, δεν ξερω αν θελω να την κρατησω για ψωνια κτλ ή για τα μαξιλαρια γιατι οταν παω διακοπες, παιρνω το δικο μου για ανεση. Πιο πολυ συμφερει να παω να παρω κανα μαξιλαρι ακομα, παρα σκετη τσαντα (και αυτος ισως να δειχνει το ποσο Overpriced ειναι τελικα τα cocomat)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα