venuets Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Αφυγραντήρας Life Pure&Dry 20L 119€ https://www.praktiker.gr/p/afygrantiras-ilektronikos-life-pure-dry-20l-131054 Best Price 165€ https://www.bestprice.gr/item/2156369353/life-pure-dry-221-0185.html επομενη Τιμη skroutz 199€ https://www.skroutz.gr/s/25715766/Life-221-0185-Αφυγραντήρας-20lt.html Επεξ/σία 5 Απριλίου 2023 από venuets 1
elpenor Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, darkmatinee είπε Για πόσα τετραγωνικά κάνει αυτός; Υποτίθεται ότι τα 20L κάνουν για έως και 80m². Πρακτικά δεν υπάρχει η έννοια για πόσα τετραγωνικά κάνει.... είναι παλιό το σπίτι ή καινούργιο, πόση υγρασία έχει... είναι ψιλοτάβανο; είναι βορινό; Πόσο γρήγορα θέλεις να αφαιρέσει την υγρασία, θα τον έχεις να δουλεύει όλη τη μέρα ή για λίγο. Εγώ έχω αρκετή υγρασία στο νησί αλλά καινούργια κουφώματα χωρίς απώλειες και έχω ένα 20 σε κάθε μεγάλο δωμάτιο. 1
darkmatinee Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 11 λεπτά πριν, elpenor είπε Υποτίθεται ότι τα 20L κάνουν για έως και 80m². Πρακτικά δεν υπάρχει η έννοια για πόσα τετραγωνικά κάνει.... είναι παλιό το σπίτι ή καινούργιο, πόση υγρασία έχει... είναι ψιλοτάβανο; είναι βορινό; Πόσο γρήγορα θέλεις να αφαιρέσει την υγρασία, θα τον έχεις να δουλεύει όλη τη μέρα ή για λίγο. Εγώ έχω αρκετή υγρασία στο νησί αλλά καινούργια κουφώματα χωρίς απώλειες και έχω ένα 20 σε κάθε μεγάλο δωμάτιο. Για 2 υπνοδωμάτια 20 - 25 τετραγωνικά τον κοιτάω, να κοιτάξω και πιο μικρούς;
elpenor Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 50 λεπτά πριν, darkmatinee είπε Για 2 υπνοδωμάτια 20 - 25 τετραγωνικά τον κοιτάω, να κοιτάξω και πιο μικρούς; Όχι εγώ προσωπικά δεν θα έπαιρνα μικρότερο ΕΚΤΟΣ αν είχα περιορισμένο budget, ήθελα αθόρυβο αφυγραντήρα (είναι πολλά τα 45db του συγκεκριμένου, πελώρια διαφορά από 42db και μέρα νύχτα με 39-40db) και μπορούσα να το βρω μόνο στα 16L. 1
darkmatinee Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, elpenor είπε Όχι εγώ προσωπικά δεν θα έπαιρνα μικρότερο ΕΚΤΟΣ αν είχα περιορισμένο budget, ήθελα αθόρυβο αφυγραντήρα (είναι πολλά τα 45db του συγκεκριμένου, πελώρια διαφορά από 42db και μέρα νύχτα με 39-40db) και μπορούσα να το βρω μόνο στα 16L. ευχαριστώ για τη βοήθεια 1
geodimis Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Για το after sales του πάντως θα τον πρότεινα καθώς όποτε έχει χρειαστεί η SUN με έχει εξυπηρετήσει σε περιπτώσεις εντός ή εκτός εγγύησης. 4
Grim Ripper Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Πήγα στο κατάστημα στη Μεταμόρφωση, είχε 2 πάνω σε ένα ράφι ξεχασμένους, δεν πήρα κάποιο επειδή μου φάνηκε ότι ήταν ανοιγμένες οι συσκευασίες και τις έκλεισαν ξανά με ταινία. 😒
geodimis Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Πάτρα και Ελληνικό έχουν κάποια κομμάτια αν είναι κάποιος κοντά αξίζει νομίζω.. 25 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Πήγα στο κατάστημα στη Μεταμόρφωση, είχε 2 πάνω σε ένα ράφι ξεχασμένους, δεν πήρα κάποιο επειδή μου φάνηκε ότι ήταν ανοιγμένες οι συσκευασίες και τις έκλεισαν ξανά με ταινία. 😒 Κακώς, προσωπικά θα τσέκαρα περιεχόμενο και ένα επιπλέον 15-20% μείωση τιμής για πλάκα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα