slobou Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, screaming_trees είπε Γιατί κάποιος να πάρει psvr2 αφού θα ανακοινωθεί καινούργιο quest μετά το καλοκαίρι. Πάντως και στο Quest2, όσο το έχω ψάξει, αν εξαιρέσεις 2-3 παιχνίδια που είναι απλά αξιοπρεπή τα υπόλοιπα όλα είναι Indie με γραφικά PS2. Απλά το καλό του είναι ότι είναι συμβατό με Youtube Vr, Euroleague TV και παρεμφερή που μπορείς να δεις αγώνες κλπ έτσι για το fun to watch. Δεν ξερω τι θα φέρει το Quest3 , διαβάζω ότι θα είναι καλύτερο αλλά χωρίς eye tracking (σημαντικό μείον για το gaming) αλλά όλο το ψωμί είναι τα AAA games άρα θα πρέπει το καινούργιο να είναι όχι απλά καλύτερο αλλά πολύ καλύτερο σε σχέση με το τωρινό ώστε να τα σηκώνει ,συν τις συμφωνιες που πρέπει να γίνουν με τις AAA εταιρείες παιχνιδιων. Και δεν ξέρω αν ο Ζούκε έχει την διάθεση να "στοχεύσει" προς τα εκεί ακόμα. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2023 από slobou
Zus Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, slobou είπε Πάντως και στο Quest2, όσο το έχω ψάξει, αν εξαιρέσεις 2-3 παιχνίδια που είναι απλά αξιοπρεπή τα υπόλοιπα όλα είναι Indie με γραφικά PS2. Απλά το καλό του είναι ότι είναι συμβατό με Youtube Vr, Euroleague TV και παρεμφερή που μπορείς να δεις αγώνες κλπ έτσι για το fun to watch. Δεν ξερω τι θα φέρει το Quest3 , διαβάζω ότι θα είναι καλύτερο αλλά χωρίς eye tracking (σημαντικό μείον για το gaming) αλλά όλο το ψωμί είναι τα AAA games άρα θα πρέπει το καινούργιο να είναι όχι απλά καλύτερο αλλά πολύ καλύτερο σε σχέση με το τωρινό ώστε να τα σηκώνει ,συν τις συμφωνιες που πρέπει να γίνουν με τις AAA εταιρείες παιχνιδιων. Και δεν ξέρω αν ο Ζούκε έχει την διάθεση να "στοχεύσει" προς τα εκεί ακόμα. Eye tracking γιατί off; Φοβάται μην τον κατηγορήσουν ότι μας παρακολουθεί;
yannies82 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 19 λεπτά πριν, slobou είπε Πάντως και στο Quest2, όσο το έχω ψάξει, αν εξαιρέσεις 2-3 παιχνίδια που είναι απλά αξιοπρεπή τα υπόλοιπα όλα είναι Indie με γραφικά PS2. Απλά το καλό του είναι ότι είναι συμβατό με Youtube Vr, Euroleague TV και παρεμφερή που μπορείς να δεις αγώνες κλπ έτσι για το fun to watch. Δεν ξερω τι θα φέρει το Quest3 , διαβάζω ότι θα είναι καλύτερο αλλά χωρίς eye tracking (σημαντικό μείον για το gaming) αλλά όλο το ψωμί είναι τα AAA games άρα θα πρέπει το καινούργιο να είναι όχι απλά καλύτερο αλλά πολύ καλύτερο σε σχέση με το τωρινό ώστε να τα σηκώνει ,συν τις συμφωνιες που πρέπει να γίνουν με τις AAA εταιρείες παιχνιδιων. Και δεν ξέρω αν ο Ζούκε έχει την διάθεση να "στοχεύσει" προς τα εκεί ακόμα. Είναι αναμενόμενο τα γραφικά του Quest 2 να μην είναι καλά αφού είναι standalone και δεν έχει ισχυρό επεξεργαστή. Δε συγκρίνεται με PC, ούτε καν με PS4. Το PS4 έχει μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ και βγάζει καλύτερα γραφικά, τα οποία χαντακώνονται λίγο από τη χαμηλή ανάλυση του PSVR1. Το Quest 2 βέβαια έχει άλλα καλά, συνδέεται και με PC για PCVR, είναι ασύρματο και ήταν και αρκετά φτηνό, πριν τουλάχιστον το ακριβύνουν. 1
slobou Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Zus είπε Eye tracking γιατί off; Φοβάται μην τον κατηγορήσουν ότι μας παρακολουθεί; Μπορώ να φανταστώ ρητορική η ερώτησή σου.. Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή το VR δεν έχει μπεί στα κανονικά του μονοπάτια και δυνατότητες οπότε είναι απλά μπίζνα. Θα αυξηθούν τα άρθρα και τα πρώτα reviews στο Facebook θα ξαμολήσει και τα fanboys του στο reddit και στις ομάδες δικτύωσης για το πόσο ουαου θα είναι θα "τσιμπήσει" ο κόσμος στις προπαραγγελίες και θα καταλήξει να παίζει πάλι Kayak VR και σε 1,5 χρόνο θα γεμίσουμε πάλι εδώ τις αγγελίες για το 3 εν αναμονή του 4 κ.οκ. Αυτή είναι για μένα η ιστορία αυτή τη στιγμή για το VR. Και το λέω εγώ που έχω PS5 και θέλω σαν τρελός να πάρω φέτος κάποια στιγμή το VR2 (όχι όμως σε αυτή την τιμή που είναι τώρα). Επεξ/σία 6 Απριλίου 2023 από slobou
SabotazNic Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, Billie13 είπε Ναι, επειδή έχει τόσα παιχνίδια να παίξεις,έχει πάει απατο.Προφανως ο φίλος εννοεί ότι δεν έχει ούτε ένα να αξίζει.Και αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς. Τι να πω, μαλλον τα 6-7 παιχνιδια που παιζω για την ωρα, οντως δεν αξιζουν.
26ska Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Έχει παιχνίδια παιδιά,μην τρελαίνεστε....Βγαζω το horizon έξω που δεν είναι και τίποτα,πέρα από εντυπωσιακό και λέω:GT7,Resi village, synth riders,twd, switchback, Pavlov, Moss κτλ. Το μηχάνημα είναι φοβερό,αρκεί να μην το αφήσει η Sony και να το στηρίξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα