venuets Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Sony PlayStation VR2 515 € https://www.theconsoleclub.gr/el/περιφερειακά-κονσολών/sony-playstation-vr2-9781582417058-detail Ανταγωνισμος απο 598 € https://www.skroutz.gr/s/34254904/Sony-PlayStation-VR2-VR-Headset-για-PlayStation-5-με-Χειριστήριο.html 1
feelihipo Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Αναρωτιέμαι ειλικρινά με 7 κριτικές σκρουτζ εάν έχουν αγοραστεί 100 σε όλη τη χώρα 1 1
user2163 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Και πάλι είναι overpriced, δεν το λες και ευκαιρία δεδομένου της μικρής ζήτησης. Όποιος δεν το βιάζεται καλύτερα να περιμένει να πέσει σε <300€ Επεξ/σία 5 Απριλίου 2023 από user2163 7
grevoil Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Με τις πωλήσεις εκεί που είναι και επειδή δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άλλου. Προσοχή για όποιον ενδιαφέρεται γιατί πραγματικά δεν βλέπω να βγαίνουν αρκετά καινούργια παιχνίδια αλλά και αυτά που θα βγουν δεν θα είναι και ΑΑΑ.
filip123go Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 27 λεπτά πριν, feelihipo είπε Αναρωτιέμαι ειλικρινά με 7 κριτικές σκρουτζ εάν έχουν αγοραστεί 100 σε όλη τη χώρα Πολύ γνωστό μαγαζί και τέρμα αξιόπιστο. Το φυσικό κατάστημα είναι στο Ηράκλειο. Έχω πάρει άπειρες φορές μέσα από το site τους, από το skroutz και έχω πάει και στο φυσικό κατάστημα, το οποίο είναι να μπαίνεις μέσα και να χαζεύεις για ώρες 😝. Αγοραστε άφοβα. 1
feelihipo Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 39 λεπτά πριν, filip123go είπε Πολύ γνωστό μαγαζί και τέρμα αξιόπιστο. Το φυσικό κατάστημα είναι στο Ηράκλειο. Έχω πάρει άπειρες φορές μέσα από το site τους, από το skroutz και έχω πάει και στο φυσικό κατάστημα, το οποίο είναι να μπαίνεις μέσα και να χαζεύεις για ώρες 😝. Αγοραστε άφοβα. Το ξέρω το μαγαζί, το σχόλιο ήταν άσχετο, απλά λέω ότι έχει πάει άπατο 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Και να το πάρει κανείς παιχνίδια δεν έχει να παίξει. είχα διαβάσει πριν από καμιά εβδομάδα ότι δεν έχει φτάσει ούτε το 15% των πωλήσεων που περίμενε η sony. Κάπου στα 250 χιλιάδες κομμάτια από τα δύο εκατομμύρια που περίμενε.
Braveheart1980 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 12 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε Και να το πάρει κανείς παιχνίδια δεν έχει να παίξει. είχα διαβάσει πριν από καμιά εβδομάδα ότι δεν έχει φτάσει ούτε το 15% των πωλήσεων που περίμενε η sony. Κάπου στα 250 χιλιάδες κομμάτια από τα δύο εκατομμύρια που περίμενε. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΟΝΟ 100
Kenny McCormick Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 12 ώρες πριν, feelihipo είπε Αναρωτιέμαι ειλικρινά με 7 κριτικές σκρουτζ εάν έχουν αγοραστεί 100 σε όλη τη χώρα Είμαι ένας από αυτούς.
Billie13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 18 ώρες πριν, Braveheart1980 είπε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΟΝΟ 100 Ναι, επειδή έχει τόσα παιχνίδια να παίξεις,έχει πάει απατο.Προφανως ο φίλος εννοεί ότι δεν έχει ούτε ένα να αξίζει.Και αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς. 3
Zus Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως θα το αγόραζα για να παίξω Horizon: Call of the mountain. Ο λόγος που δεν το αγοράζω είναι καθαρά το κόστος. 500+ είναι πολλά, θα πρέπει να πέσουν μεταξύ 300 με 400 βαριά για να ενδιαφερθεί ο κόσμος. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2023 από Zus 1
screaming_trees Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Γιατί κάποιος να πάρει psvr2 αφού θα ανακοινωθεί καινούργιο quest μετά το καλοκαίρι.
Zus Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 43 λεπτά πριν, screaming_trees είπε Γιατί κάποιος να πάρει psvr2 αφού θα ανακοινωθεί καινούργιο quest μετά το καλοκαίρι. Γιατί το καλοκαίρι τα psvr2 θα είναι στη μισή τιμή από τα quest. 1
screaming_trees Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δεν παίζει αυτό που λες, η sony όταν κάποιο προϊόν της δεν πάει καλά απλά σταματάει την υποστήριξη του και το τρώει η μαρμάγκα (βλέπε ps vita).
yannies82 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, Zus είπε Γιατί το καλοκαίρι τα psvr2 θα είναι στη μισή τιμή από τα quest. Από τη μία χαίρομαι που πιθανότατα θα πέσει η τιμή του psvr2 για να πάρω κι εγώ ένα. Από την άλλη μάλλον δε θα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και δύσκολα θα επενδύσουν οι εταιρείες να βγάλουν μεγάλα παιχνίδια για μια πλατφόρμα με λίγους χρήστες. Πάντως το psvr1 άπατο δεν πήγε, μπορεί να μην πούλησε τρελά αλλά δεν το εγκατέλειψε κιόλας η Sony. Είχε υποστήριξη για πολλά χρόνια με παιχνίδια (έστω και όχι AAA) έδωσε και αρκετά μέσω PS Plus, ή ακόμα και δωρεάν σε περίοδο Covid.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα