Προς το περιεχόμενο

Sony PlayStation VR2 515 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και πάλι είναι overpriced, δεν το λες και ευκαιρία δεδομένου της μικρής ζήτησης.

Όποιος δεν το βιάζεται καλύτερα να περιμένει να πέσει σε <300€

Επεξ/σία από user2163
  • Like 7
Δημοσ.

Με τις πωλήσεις εκεί που είναι και επειδή δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άλλου. Προσοχή για όποιον ενδιαφέρεται γιατί πραγματικά δεν βλέπω να βγαίνουν αρκετά καινούργια παιχνίδια αλλά και αυτά που θα  βγουν δεν θα είναι και ΑΑΑ.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, feelihipo είπε

Αναρωτιέμαι ειλικρινά με 7 κριτικές σκρουτζ εάν έχουν αγοραστεί 100 σε όλη τη χώρα

Πολύ γνωστό μαγαζί και τέρμα αξιόπιστο. Το φυσικό κατάστημα είναι στο Ηράκλειο. Έχω πάρει άπειρες φορές μέσα από το site τους, από το skroutz και έχω πάει και στο φυσικό κατάστημα, το οποίο είναι να μπαίνεις μέσα και να χαζεύεις για ώρες 😝. Αγοραστε άφοβα.

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, filip123go είπε

Πολύ γνωστό μαγαζί και τέρμα αξιόπιστο. Το φυσικό κατάστημα είναι στο Ηράκλειο. Έχω πάρει άπειρες φορές μέσα από το site τους, από το skroutz και έχω πάει και στο φυσικό κατάστημα, το οποίο είναι να μπαίνεις μέσα και να χαζεύεις για ώρες 😝. Αγοραστε άφοβα.

Το ξέρω το μαγαζί, το σχόλιο ήταν άσχετο, απλά λέω ότι έχει πάει άπατο 

• Sad 1
Δημοσ.

Και να το πάρει κανείς παιχνίδια δεν έχει να παίξει.

είχα διαβάσει πριν από καμιά εβδομάδα ότι δεν έχει φτάσει ούτε το 15% των πωλήσεων που περίμενε η sony.

Κάπου στα 250 χιλιάδες κομμάτια από τα δύο εκατομμύρια που περίμενε.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

Και να το πάρει κανείς παιχνίδια δεν έχει να παίξει.

είχα διαβάσει πριν από καμιά εβδομάδα ότι δεν έχει φτάσει ούτε το 15% των πωλήσεων που περίμενε η sony.

Κάπου στα 250 χιλιάδες κομμάτια από τα δύο εκατομμύρια που περίμενε.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΟΝΟ 100

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Braveheart1980 είπε

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΟΝΟ 100

Ναι, επειδή έχει τόσα παιχνίδια να παίξεις,έχει πάει απατο.Προφανως ο φίλος εννοεί ότι δεν έχει ούτε ένα να αξίζει.Και αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως θα το αγόραζα για να παίξω Horizon: Call of the mountain.

Ο λόγος που δεν το αγοράζω είναι καθαρά το κόστος. 500+ είναι πολλά, θα πρέπει να πέσουν μεταξύ 300 με 400 βαριά για να ενδιαφερθεί ο κόσμος.

Επεξ/σία από Zus
  • Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, screaming_trees είπε

Γιατί κάποιος να πάρει psvr2 αφού θα ανακοινωθεί καινούργιο quest μετά το καλοκαίρι. 

Γιατί το καλοκαίρι τα psvr2 θα είναι στη μισή τιμή από τα quest.

• Thanks 1
Δημοσ.

Δεν παίζει αυτό που λες, η sony όταν κάποιο προϊόν της δεν πάει καλά απλά σταματάει την υποστήριξη του και το τρώει η μαρμάγκα (βλέπε ps vita). 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Zus είπε

Γιατί το καλοκαίρι τα psvr2 θα είναι στη μισή τιμή από τα quest.

Από τη μία χαίρομαι που πιθανότατα θα πέσει η τιμή του psvr2 για να πάρω κι εγώ ένα. Από την άλλη μάλλον δε θα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και δύσκολα θα επενδύσουν οι εταιρείες να βγάλουν μεγάλα παιχνίδια για μια πλατφόρμα με λίγους χρήστες. Πάντως το psvr1 άπατο δεν πήγε, μπορεί να μην πούλησε τρελά αλλά δεν το εγκατέλειψε κιόλας η Sony. Είχε υποστήριξη για πολλά χρόνια με παιχνίδια (έστω και όχι AAA) έδωσε και αρκετά μέσω PS Plus, ή ακόμα και δωρεάν σε περίοδο Covid.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...