life is music Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, dimitris_213 είπε Το gt2 και εγω το ειδα αλλα ειναι σχετικά υπέρβαση για το μπατζετ μου. Καλό κινητο αλλα.....οσο για τα αλλα θα τα δω.. Σας ευχαριστω ολους Εφόσον το παιδί είναι 16 αγορασε του το one plus nord c2 lite στα 200 ....αρκετά καλό και τίμιο ! 1
dimitris_213 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 7 λεπτά πριν, life is music είπε Εφόσον το παιδί είναι 16 αγορασε του το one plus nord c2 lite στα 200 ....αρκετά καλό και τίμιο ! Αυτό λέω και εγώ να πάρω. Φαίνεται τίμιο και φθηνό. το βρίσκω στα 190 στο JMCTech... Το JMCTech είναι αξιόπιστο κατάστημα?
life is music Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, dimitris_213 είπε Αυτό λέω και εγώ να πάρω. Φαίνεται τίμιο και φθηνό. το βρίσκω στα 190 στο JMCTech... Το JMCTech είναι αξιόπιστο κατάστημα? οχι
dimitris_213 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Τελικά παιδιά αποφασίστηκε η αλλαγή της οθόνης. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
Λύση life is music Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Λύση Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, dimitris_213 είπε Τελικά παιδιά αποφασίστηκε η αλλαγή της οθόνης. Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Δεν κάνει τπτ ....να το πας όμως σε μεγάλη αλυσίδα όπως το public ....γιατί και εγώ πήγα το κινητό μου σε μικρομάγαζο για δεύτερη φορά για αλλαγή μπαταρίας και το χαλάσαμε
dimitris_213 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Θα το κανει γνωστός που ασχολείται με αυτά.
life is music Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dimitris_213 είπε Θα το κανει γνωστός που ασχολείται με αυτά. Να κοιταξετε να βρείτε την γνήσια ! Αν δείτε όμως ότι η τιμή της οθόνης είναι ακριβή καλύτερα να του πάρετε καινούργιο του παιδιού ! Επεξ/σία 7 Απριλίου 2023 από life is music
dimitris_213 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 18 ώρες πριν, life is music είπε Να κοιταξετε να βρείτε την γνήσια ! Αν δείτε όμως ότι η τιμή της οθόνης είναι ακριβή καλύτερα να του πάρετε καινούργιο του παιδιού ! Από ότι μου είπε, η συμβατή βγαίνει στα 80 ευρώ και η γνήσια στα 130. Δεδομένου ότι το κινητό αγοράστηκε μέσα Σεπτεμβρίου και δεν έχει κλείσει ούτε 7 μήνες, καταλήξαμε στην αλλαγή οθόνης. Μακάρι να είχα την άνεση να του πάρω καινούριο άλλα φευ.....
life is music Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 6 ώρες πριν, dimitris_213 είπε Από ότι μου είπε, η συμβατή βγαίνει στα 80 ευρώ και η γνήσια στα 130. Δεδομένου ότι το κινητό αγοράστηκε μέσα Σεπτεμβρίου και δεν έχει κλείσει ούτε 7 μήνες, καταλήξαμε στην αλλαγή οθόνης. Μακάρι να είχα την άνεση να του πάρω καινούριο άλλα φευ..... Πάντως στα 150 ευρώ ..το motorola g32 είναι ένα μικρό διαμαντακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα