Ukforthemoment Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, __kostas__ είπε Επειδή ξεφύγαμε από το θέμα υποθετικά αν πέσω επίτηδες πάνω στον ντιλιβερα με την δικαιολογία ότι κινδύνεψε η ζωή μου επειδή είναι παράνομος δεν έχω κάποια ποινική ευθύνη.Σωστά; Αν έπεσες επίτηδες επάνω του τότε πως στοιχειοθετείται κινδυνος της ζωής σου; Κόψε τις αμερικάνικες ταινίες γιατί σου έχουν κάψει το μυαλό. 1
__kostas__ Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Αν έπεσες επίτηδες επάνω του τότε πως στοιχειοθετείται κινδυνος της ζωής σου; Κόψε τις αμερικάνικες ταινίες γιατί σου έχουν κάψει το μυαλό. Νύχτα, ελλειπής φωτισμός,με μπέρδεψε και έπεσα πάνω του. Καμία ποινική ευθύνη πιστεύω. 1
tsofras Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Είναι υποχρεωμένος να φοράει κράνος. Ωραία ρε φίλε , υποχρεωμένος είναι να μην πάει και ανάποδα. Υποχρεωμένος είναι και ο TS να μην τον τρακάρει επίτηδες Συζήτηση δημοτικού 3
chrisxkar Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, __kostas__ είπε Επειδή ξεφύγαμε από το θέμα υποθετικά αν πέσω επίτηδες πάνω στον ντιλιβερα με την δικαιολογία ότι κινδύνεψε η ζωή μου επειδή είναι παράνομος δεν έχω κάποια ποινική ευθύνη.Σωστά; Ο κινδυνος της ζωης σου σε συγκρουση αυτοκινητο με μηχανακι δεν θα σταθει σε κανενα δικαστηριο.Το μονο θεμα ειναι αν θα μπορεσει να αποδειχθει δολος.Αν δεν αποδειχθει και αποφανθει οτι ηταν ατυχημα το δικαστηριο θα την γλυτωσεις αν τυχον υπαρχει καποια καμερα ή καποιος μαρτυρας (που παντα υπαρχει και η πιθανη περιπτωση μαρτυρα μαιμου δεν ειναι καθολου σπανιο) και αποδειχθει δολος εκ μερους σου οχι απλα αναλαμβανεις την ευθυνη για αποζημειωση ηθικη,υλικη και για απωλεια εισοδηματος του θυματος αλλα θα υπαρξει και νομικη διωξη για σωματικη βλαβη με προθεση δεν ξερω αν σε τετοιες περιπτωσεις η ασφαλιστικη μπορει να θεωρησει οτι παραβιασες το συμβολαιο και οποτε δεν σε καλυπτει για τιποτα Εγω θα αναφερω πως οταν για τον οποιονδηποτε λογο αποτελεις κινδυνο για τους αλλους δεν θεωρησαι λειτουργικο μελος της κοινωνιας και αποτελει λογους εγκλησμου σε ψυχιατρικο ιδρυμα οποτε ξεκολλα συνελθε ηρεμησε γιατι σε οτι λες δεν εχεις κανενα δικιο...Η παρανομια απο αγνοια κινδυνου ειναι απλα βλακεια στον εγκεφαλο η σωματικη βλαβη απο προθεση ειναι ψυχιατρικο προβλημα νομιζω οτι ηρθε η ωρα να κλειδωθει το θεμα Επεξ/σία 5 Απριλίου 2023 από chrisxkar 1
HateMe Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 2 hours ago, __kostas__ said: Υποθετικά.Ανεβαίνω μονόδρομο νόμιμα με κανονική ταχύτητα ενώ παράλληλα κατεβαίνει παράνομα ο ντιλιβερας με μεγάλη ταχύτητα όχι σε πορεία σύγκρουσης.Εγω εκνευρισμένος επειδή μου την δίνουν αυτά δινω ελαφριά κλίση στο αυτοκίνητο και πέφτω πάνω στο μηχανάκι με αποτέλεσμα μικρές υλικές ζημιές και ελαφρύ τραυματισμό του αναβάτη. Φταίω σε κάτι; XAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA Δεν την παλέυετε καν.
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 11 λεπτά πριν, __kostas__ είπε Νύχτα, ελλειπής φωτισμός,με μπέρδεψε και έπεσα πάνω του. Καμία ποινική ευθύνη πιστεύω. Μονο αν επικαλεστείς ότι εισαι μειωμένης αντίληψης.Και με αυτά που γράφεις θα γίνεις πιστευτός.
johnieXoX Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, __kostas__ είπε Υποθετικά.Ανεβαίνω μονόδρομο νόμιμα με κανονική ταχύτητα ενώ παράλληλα κατεβαίνει παράνομα ο ντιλιβερας με μεγάλη ταχύτητα όχι σε πορεία σύγκρουσης.Εγω εκνευρισμένος επειδή μου την δίνουν αυτά δινω ελαφριά κλίση στο αυτοκίνητο και πέφτω πάνω στο μηχανάκι με αποτέλεσμα μικρές υλικές ζημιές και ελαφρύ τραυματισμό του αναβάτη. Φταίω σε κάτι; Τι του απαντάτε ρε παιδιά? Ο τύπος είναι τρελός! Επειδή ο ντελιβεράς πάει ανάποδα στο δρόμο, τον χτυπάμε με το αυτοκίνητο και να πάει να γ@μηθεί.. ρε είμαστε στα καλά μας?? Και το θέμα είναι πως το λέει και ξεκάθαρα πως ο ντελιβεράς δεν κινείται σε πορεία σύγκρουσης.. δηλαδή δεν τον επηρεάζει κατ οποιονδήποτε τρόπο.. απλά τον εκνευρίζει που πάει ανάποδα, οπότε ας του ρίξει 1,5 τόνο πάνω του.. 1
Speculoos Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Mετά τους πεζούς θέλετε να πάρετε σβάρνα και ντελιβεράδες; 😂 Τι έχει σειρά; Καροτσάκια με μωρά; 1
Sorath Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω οτι υπάρχει προσπάθεια συζήτησης με κάποιον ο οποίος ηθελημένα έβαλε σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα κάποιου άλλου ανθρώπου.....!!! Τι κυκλοφορεί εκεί έξω ρπμ..... ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!!
Επιλεγμένo σχόλιο poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Επιλεγμένo σχόλιο Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 3 hours ago, __kostas__ said: Υποθετικά.Ανεβαίνω μονόδρομο νόμιμα με κανονική ταχύτητα ενώ παράλληλα κατεβαίνει παράνομα ο ντιλιβερας με μεγάλη ταχύτητα όχι σε πορεία σύγκρουσης.Εγω εκνευρισμένος επειδή μου την δίνουν αυτά δινω ελαφριά κλίση στο αυτοκίνητο και πέφτω πάνω στο μηχανάκι με αποτέλεσμα μικρές υλικές ζημιές και ελαφρύ τραυματισμό του αναβάτη. Φταίω σε κάτι; υποθετικα σε κανω ban γιατι ξυπνησα στραβα και διαβασα το θεμα σου. φταιω σε κατι? υπαρχει δολος εφοσον δεν σε ξερω? 5 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από poulinos,
7 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση