__kostas__ Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Υποθετικά.Ανεβαίνω μονόδρομο νόμιμα με κανονική ταχύτητα ενώ παράλληλα κατεβαίνει παράνομα ο ντιλιβερας με μεγάλη ταχύτητα όχι σε πορεία σύγκρουσης.Εγω εκνευρισμένος επειδή μου την δίνουν αυτά δινω ελαφριά κλίση στο αυτοκίνητο και πέφτω πάνω στο μηχανάκι με αποτέλεσμα μικρές υλικές ζημιές και ελαφρύ τραυματισμό του αναβάτη. Φταίω σε κάτι; 2 2
Engimek Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Ο οδηγός πρέπει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να αποφύγει το ατύχημα ακόμα και εαν δεν κάνει ο ίδιος την παράβαση. Αλλιώς αλίμονο... θα είχα βαρεσει τα μισά αμάξια και μηχανάκια τη Αττικής. Τώρα πρακτικά... χωρίς dash cam δύσκολο να αποδειχθεί η σκοπιμότητά σου (μπορείς να ισχυριστείς ότι είδες ενα γατί στον δρόμο και εστριψες ελαφρώς... οπότε να βρεις το δίκιο σου αν και στην πραγματικότητα φταις.
tsofras Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 15 λεπτά πριν, __kostas__ είπε Υποθετικά.Ανεβαίνω μονόδρομο νόμιμα με κανονική ταχύτητα ενώ παράλληλα κατεβαίνει παράνομα ο ντιλιβερας με μεγάλη ταχύτητα όχι σε πορεία σύγκρουσης.Εγω εκνευρισμένος επειδή μου την δίνουν αυτά δινω ελαφριά κλίση στο αυτοκίνητο και πέφτω πάνω στο μηχανάκι με αποτέλεσμα μικρές υλικές ζημιές και ελαφρύ τραυματισμό του αναβάτη. Φταίω σε κάτι; Υπάρχει και το αποτέλεσμα ο ντιλιβεράς να μην φοράει κράνος και πέφτοντας να χτυπήσει με το κεφάλι στο πεζοδρόμιο και να τον αφήσεις ανάπηρο ή νεκρό. Και σε αυτό το σενάριο θες απλά να μάθεις αν φταις ? Τα σκέφτεστε αυτά που γράφετε μερικοί ? 4 3
momotis Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 52 λεπτά πριν, __kostas__ είπε και ελαφρύ τραυματισμό του αναβάτη. Φταίω σε κάτι; Αν δεν κυνηγάς την πλατίνα,όχι.
d_gkal Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 1 hour ago, tsofras said: Υπάρχει και το αποτέλεσμα ο ντιλιβεράς να μην φοράει κράνος και πέφτοντας να χτυπήσει με το κεφάλι στο πεζοδρόμιο και να τον αφήσεις ανάπηρο ή νεκρό. Και σε αυτό το σενάριο θες απλά να μάθεις αν φταις ? Τα σκέφτεστε αυτά που γράφετε μερικοί ? Είναι υποχρεωμένος να φοράει κράνος. Πάνω στο θέμα να ρωτήσω κάτι. Ίδιες συνθήκες αλλά κατά την αποφυγή πέφτω επανω σε σταθμευμενα οχήματα και προκαλω υλικες ζημιές ή στη χειρότερη χτυπάω πεζο με σωματικής βλάβες η ακόμη και θάνατο. Ο ντελιβερας την κάνει με ελαφρά και δεν υπάρχει κάμερα ή μάρτυρας. Πόσα χρόνια πάω μέσα;;;;;;;
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, __kostas__ είπε Υποθετικά.Ανεβαίνω μονόδρομο νόμιμα με κανονική ταχύτητα ενώ παράλληλα κατεβαίνει παράνομα ο ντιλιβερας με μεγάλη ταχύτητα όχι σε πορεία σύγκρουσης.Εγω εκνευρισμένος επειδή μου την δίνουν αυτά δινω ελαφριά κλίση στο αυτοκίνητο και πέφτω πάνω στο μηχανάκι με αποτέλεσμα μικρές υλικές ζημιές και ελαφρύ τραυματισμό του αναβάτη. Φταίω σε κάτι; Υποθετικά είσαι μ@λάκας γιατί το έκανες επίτηδες. 1 8
lyda94 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Τι διαβάζουμε πρωινιάτικα ρε φίλε? Με αυτήν την σκέψη η υπόθεση δεν θα αργήσει να γίνει πράξη! 1
chrisxkar Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) και εγω ειδα ενα υποστηρικτη των φοβερων κομματων του αιωνα μας και μολυνε τον κοσμο με την εγκεφαλικη αναπηρια του οποτε πηρα ενα μαχαιρι και εκει που περπατουσα αλλαξα πορεια και επεσε πανω στο μαχαιρι,φταιω?δεν φταιω Επισης τις προαλλες βλεπω καποιον να πηγαινει στην λωριδα ταχειας με 160 και επειδη με εκνευριζουν κατι τετοιοι ταλιμπαν αποφασισα λιγο πριν περασει να πεσω επανω του για να τρακαρει φταιω?οχι βεβαια Και το καλυτερο κοιταω μπροστα μου και τι να δω την γρια απο τον πρωτο που πεταει νερα οταν περναει κοσμος να περπαταει ετσι οπως εχω δυο μπιτονια βενζινη τυχαια στα χερια μου,κατα λαθος μου πεφτουν και τα δυο και επειδη ειχε σκοταδι αναψα τον αναπτηρα για να μπορω να δω αλλα επειδη ετρωγα γυρο πριν και ειχαν λαδια μου γλυστραει ο αναπτηρας την ωρα που περνουσε και λαμπαδιασε, ε τωρα πες μου φταιω? η ερωτηση σου αποτελει golden pass για ψυχιατρικη κλινικη Επεξ/σία 5 Απριλίου 2023 από chrisxkar
NikosKallithea Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Παίρνεις δηλαδη τον νομο στο χερι σου. Αρρώστια
__kostas__ Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 47 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Υποθετικά είσαι μ@λάκας γιατί το έκανες επίτηδες. Υποθετικά όταν μπει κάποιος στο σπίτι σου κάτσε να σε σκοτώσει. Υποθετικά αν ο ντιλιβερας με μπερδέψει νύχτα και πέσω πάνω σε μάντρα ας σκοτωθώ με τον μαλακα
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, __kostas__ είπε Υποθετικά όταν μπει κάποιος στο σπίτι σου κάτσε να σε σκοτώσει. Υποθετικά αν ο ντιλιβερας με μπερδέψει νύχτα και πέσω πάνω σε μάντρα ας σκοτωθώ με τον μαλακα Υποθετικά συνεχίζεις να λες μαλακίες. 5
chrisxkar Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Η εφαρμογη του νομου αποτελει ιδιωτητα των οργανων του νομου.Η επεμβαση δικαιολογειται ηθικα σιγουρα νομικα οχι και τοσο μονο στην περιπτωση της αποφυγης σωματικης βλαβης καποιου τριτου/τριτων αμεσα.Καμια παρανομια δεν δινει το δικαιωμα σε καποιον να επεμβει με την λογικη "για να του γινει μαθημα".Αν καποιος απλα διπλοπαρκαρε και με εκλεισε δεν μου δινει το δικαιωμα να του δωσω μια στο αυτοκινητο και να το βουλιαξω εχω την επιλογη να επιλεξω νομιμες οδους.Ολοι εχουμε την δικη μας οπτικη αν ο καθενας εφαρμοζε την δικη του θα βρισκομασταν στο μεσαιωνα 2 λεπτά πριν, __kostas__ είπε Υποθετικά όταν μπει κάποιος στο σπίτι σου κάτσε να σε σκοτώσει. Υποθετικά αν ο ντιλιβερας με μπερδέψει νύχτα και πέσω πάνω σε μάντρα ας σκοτωθώ με τον μαλακα υποθετικα ειναι ασχετα σεναρια. Στο ενα υπαρχει αμεση σωματικη απειλη στο αλλο υπαρχει η πιθανοτητα υλικων ζημιων. Υποθετικα οταν τρεχεις πανω απο το οριο εισαι απειλη,υποθετικα εισαι απειλη οταν δεν αλλαζεις λωριδα με φλας,υποθετικα εισαι κινδυνος οταν κανεις αναστροφη θες να μου πεις οτι δικαιολογημενα σε καποια απο αυτες τις επιλογες σου πρεπει καποιο αλλο αυτοκινητο να σε εμβολισει.
__kostas__ Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Επειδή ξεφύγαμε από το θέμα υποθετικά αν πέσω επίτηδες πάνω στον ντιλιβερα με την δικαιολογία ότι κινδύνεψε η ζωή μου επειδή είναι παράνομος δεν έχω κάποια ποινική ευθύνη.Σωστά;
Ntinaras Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Το καλυτερο που μπορεις να κανεις, ειναι να σταματησεις και να αρνηθεις να κανεις ακρη νομικα εισαι καλυμμενος και θα σου βγει και η μαγκια κλανια που ονειρευεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από poulinos,
7 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση