Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται ,  έχω ένα συγγενή στις ΗΠΑ  ο οποίος μου πήρε για Πάσχα 1 smartphone και θα το ταχυδρομησει Ελλάδα 

Η απορία μου είναι η εξής υπόκειται σε εκτελωνισμό?και αν ναι πως γίνεται μέσω της ΕΛΤΑ κουριερ κατά την παραλαβή πληρώνω κάποιο ποσό?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Πρέπει να μας γράψεις το μοντέλο του κινητού....

Κατα 95% θα περάσει τελωνείο. Θα το ανοίξουν , θα δουν τι μοντέλο ειναι , θα ψαξουν τιμές στην Ελλάδα και θα σου κοψουν το φπα να το πληρώσεις (24% της αξιας του)

Δημοσ.

Ξεχνας να βαλεις το κόστος εκτελωνισμου (αμοιβες εκτελωνιστη και χαρτουρας)

Δεν αξιζει πια. Πες του να το δωσει σε κανενα γνωστο του που ερχεται Ελλαδα. Και ας το βαλει αυτος μετα εδω σε courier.

Δημοσ.
Στις 7/4/2023 στις 5:01 ΜΜ, SeNNinhA είπε

Δεν αξιζει πια. Πες του να το δωσει σε κανενα γνωστο του που ερχεται Ελλαδα. Και ας το βαλει αυτος μετα εδω σε courier.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση αν ξέρεις όταν έρθει ο ίδιος και το έχει μαζί πρέπει να είναι ανοιγμένο από την συσκευασία για να μην φορολογησουν στο αεροδρόμιο?

• Moderators
Δημοσ.
Στις 7/4/2023 στις 5:01 ΜΜ, SeNNinhA είπε

Αν το στείλει usps (αμερικανικά ταχυδρομεία) με tracking  θα την κάνουν τη διαδικασία τα ΕΛΤΑ και θα του πάει σπίτι με τι χαρτί τι θα πληρώσει

Αν δεν μας πει τι κινητό του πήραν μόνο εικασίες γίνονται ως προς τι έξοδα τελωνείου θα πληρώσει

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Akira1 είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση αν ξέρεις όταν έρθει ο ίδιος και το έχει μαζί πρέπει να είναι ανοιγμένο από την συσκευασία για να μην φορολογησουν στο αεροδρόμιο?

στη τσεπη του θα το εχει κανονικα μαζι με το δικο του.......και τη συσκευασια αν τοσο σε ενδιαφερει ας τη βαλει σε μια βαλιτσα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...