Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα … θα ήθελα τις γνώσεις σας προκαλώ με ότι έχει να κάνει με τις συντομεύσεις στο iPhone … Προσπαθώ και φτιάχνω μια αυτοματοποίηση για να μου κάνει κάτι συγκεκριμένο όταν συνδέομαι στο Wi-Fi της δουλειάς μου και κάτι αντίστοιχο όταν γυρίζω σπίτι και συνδέεται με το Wi-Fi του σπιτιού μου .. το θέμα μου είναι ότι ενώ μιλάμε για αυτοματοποίηση (οπότε αυτοματοποίηση = κάτι που εκτελείτε χωρίς καμία εξωτερική παρέμβαση ) κάθε φορά που θα συνδεθεί στο Wi-Fi της δουλειάς και αντίστοιχα στο Wi-Fi του σπιτιού αντί να εκτελέσει τις ενέργειες και τις ρυθμίσεις που του έχω ορίσει αυτόματα, μου πετάει notification στην κουρτίνα και πρέπει εγώ να πατήσω <Εκτέλεση> της συντομεύσεις. Έχει κάνεις καμία ιδέα για πιο λόγο ενώ μιλάμε για Αυτοματοποίηση δεν τις εκτελεί μόνη της η συσκευή και πρέπει εγώ να πατάει το <Εκτέλεση>;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας . 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, MEGALEX είπε

Καλημέρα στην παρέα … θα ήθελα τις γνώσεις σας προκαλώ με ότι έχει να κάνει με τις συντομεύσεις στο iPhone … Προσπαθώ και φτιάχνω μια αυτοματοποίηση για να μου κάνει κάτι συγκεκριμένο όταν συνδέομαι στο Wi-Fi της δουλειάς μου και κάτι αντίστοιχο όταν γυρίζω σπίτι και συνδέεται με το Wi-Fi του σπιτιού μου .. το θέμα μου είναι ότι ενώ μιλάμε για αυτοματοποίηση (οπότε αυτοματοποίηση = κάτι που εκτελείτε χωρίς καμία εξωτερική παρέμβαση ) κάθε φορά που θα συνδεθεί στο Wi-Fi της δουλειάς και αντίστοιχα στο Wi-Fi του σπιτιού αντί να εκτελέσει τις ενέργειες και τις ρυθμίσεις που του έχω ορίσει αυτόματα, μου πετάει notification στην κουρτίνα και πρέπει εγώ να πατήσω <Εκτέλεση> της συντομεύσεις. Έχει κάνεις καμία ιδέα για πιο λόγο ενώ μιλάμε για Αυτοματοποίηση δεν τις εκτελεί μόνη της η συσκευή και πρέπει εγώ να πατάει το <Εκτέλεση>;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας . 

Καλημέρα,

Λογικά έχεις ενεργό τον διακόπτη στο:

«Ερώτηση πριν από εκτέλεση»

Αν ναι πρέπει να τον έχεις κλειστό, εναλλακτικά καλά κάνει και σε ρωτάει...

Μφχ

Δημοσ.

Φίλε μου επειδή το πρόσεξα αυτό που μου έγραψες δεν έχω επιλέξει να με ρωτάει πριν από την εκτέλεση.Είτε επιλέγω <ρύθμιση> είτε <εναλλαγή> το ίδιο πράγμα μου κάνει . Πάντα μου πετάει notification και πρέπει εγώ να πατήσω την εκτέλεση της συντόμευσης .

Δημοσ.

https://support.apple.com/el-gr/guide/shortcuts/apd602971e63/ios

Οι ακόλουθες αυτοματοποιήσεις δεν μπορούν να εκτελούνται αυτόματα:

• Άφιξη

• Αποχώρηση

• Προτού φύγω

• Email

• Μήνυμα

• Wi-Fi

• Bluetooth

Το ειχα ψαξει παλιοτερα. Σε αυτο το θεμα η Apple ειναι κολλημένη. Δεν γινεται δυστυχως.

Δημοσ.

Δυστυχώς κάτι κατάλαβα ότι δεν γίνεται και πραγματικά είναι δώρων άδωρων . Δεν έχει κανένα νόημα να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο με αποτέλεσμα να το καθιστά παντελώς άχρηστο προς χρήση …  αυτό που η Apple θέλει να ονομάζει αυτοματοποιήσεις είναι μια ανοησία . 
Τέλος πάντων σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας παιδιά . 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...