MEGALEX Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Καλημέρα στην παρέα … θα ήθελα τις γνώσεις σας προκαλώ με ότι έχει να κάνει με τις συντομεύσεις στο iPhone … Προσπαθώ και φτιάχνω μια αυτοματοποίηση για να μου κάνει κάτι συγκεκριμένο όταν συνδέομαι στο Wi-Fi της δουλειάς μου και κάτι αντίστοιχο όταν γυρίζω σπίτι και συνδέεται με το Wi-Fi του σπιτιού μου .. το θέμα μου είναι ότι ενώ μιλάμε για αυτοματοποίηση (οπότε αυτοματοποίηση = κάτι που εκτελείτε χωρίς καμία εξωτερική παρέμβαση ) κάθε φορά που θα συνδεθεί στο Wi-Fi της δουλειάς και αντίστοιχα στο Wi-Fi του σπιτιού αντί να εκτελέσει τις ενέργειες και τις ρυθμίσεις που του έχω ορίσει αυτόματα, μου πετάει notification στην κουρτίνα και πρέπει εγώ να πατήσω <Εκτέλεση> της συντομεύσεις. Έχει κάνεις καμία ιδέα για πιο λόγο ενώ μιλάμε για Αυτοματοποίηση δεν τις εκτελεί μόνη της η συσκευή και πρέπει εγώ να πατάει το <Εκτέλεση>; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας .
kormos Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, MEGALEX είπε Καλημέρα στην παρέα … θα ήθελα τις γνώσεις σας προκαλώ με ότι έχει να κάνει με τις συντομεύσεις στο iPhone … Προσπαθώ και φτιάχνω μια αυτοματοποίηση για να μου κάνει κάτι συγκεκριμένο όταν συνδέομαι στο Wi-Fi της δουλειάς μου και κάτι αντίστοιχο όταν γυρίζω σπίτι και συνδέεται με το Wi-Fi του σπιτιού μου .. το θέμα μου είναι ότι ενώ μιλάμε για αυτοματοποίηση (οπότε αυτοματοποίηση = κάτι που εκτελείτε χωρίς καμία εξωτερική παρέμβαση ) κάθε φορά που θα συνδεθεί στο Wi-Fi της δουλειάς και αντίστοιχα στο Wi-Fi του σπιτιού αντί να εκτελέσει τις ενέργειες και τις ρυθμίσεις που του έχω ορίσει αυτόματα, μου πετάει notification στην κουρτίνα και πρέπει εγώ να πατήσω <Εκτέλεση> της συντομεύσεις. Έχει κάνεις καμία ιδέα για πιο λόγο ενώ μιλάμε για Αυτοματοποίηση δεν τις εκτελεί μόνη της η συσκευή και πρέπει εγώ να πατάει το <Εκτέλεση>; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας . Καλημέρα, Λογικά έχεις ενεργό τον διακόπτη στο: «Ερώτηση πριν από εκτέλεση» Αν ναι πρέπει να τον έχεις κλειστό, εναλλακτικά καλά κάνει και σε ρωτάει... Μφχ
MEGALEX Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Φίλε μου επειδή το πρόσεξα αυτό που μου έγραψες δεν έχω επιλέξει να με ρωτάει πριν από την εκτέλεση.Είτε επιλέγω <ρύθμιση> είτε <εναλλαγή> το ίδιο πράγμα μου κάνει . Πάντα μου πετάει notification και πρέπει εγώ να πατήσω την εκτέλεση της συντόμευσης .
dakangr Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 https://support.apple.com/el-gr/guide/shortcuts/apd602971e63/ios Οι ακόλουθες αυτοματοποιήσεις δεν μπορούν να εκτελούνται αυτόματα: Άφιξη Αποχώρηση Προτού φύγω Email Μήνυμα Wi-Fi Bluetooth Το ειχα ψαξει παλιοτερα. Σε αυτο το θεμα η Apple ειναι κολλημένη. Δεν γινεται δυστυχως.
MEGALEX Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δυστυχώς κάτι κατάλαβα ότι δεν γίνεται και πραγματικά είναι δώρων άδωρων . Δεν έχει κανένα νόημα να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο με αποτέλεσμα να το καθιστά παντελώς άχρηστο προς χρήση … αυτό που η Apple θέλει να ονομάζει αυτοματοποιήσεις είναι μια ανοησία . Τέλος πάντων σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας παιδιά . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα