Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tindersticks είπε

Η τιμή είναι εκ νέου 89,90 ευρώ για το λευκό και για το μαύρο χρώμα

καλή φάση σαν τιμή απλά απότι είδα έχουν μόνο 1 χρόνο εγγύηση και δεν το έχουν πουθενά στημένο να το ακούσω και δυστυχώς γιαυτό το λόγο το σκέφτομαι εδώ και μια εβδομάδα να το πάρω η όχι στα τύφλα. μέχρι να το πάρω απόφαση μάλλον θα τελειώσει η προσφορά 😜

Επεξ/σία από gab76
  • Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, dolph είπε

Το ίδιο αναρωτιέμαι κι εγώ. 
Λένε ως ήχος ή μετριότητα;

πραγματικά δεν ξέρω...έχω δει αρκετά review στο YouTube όμως δεν ξέρω τι γίνεται τελικά γιατί ο καθένας έχει το δικό του κριτήριο για τον ήχο. έχω ακούσει να λένε ωχ έχει απίστευτο ήχο για τέτοιο μέγεθος! αλλά ορισμένοι λένε είναι απλά για την siri κτλπ και όσο αφορά μουσική,ομιλία κτλπ είναι απλά μέτριο! αντε να βγάλεις συμπέρασμα...

Δημοσ.
14 ώρες πριν, tindersticks είπε

Η τιμή είναι εκ νέου 89,90 ευρώ για το λευκό και για το μαύρο χρώμα

Thanks, τσίμπησα άλλο ένα λευκό για να τα βάλω ως stereo στο σαλόνι. :) 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bill_viper είπε

Thanks, τσίμπησα άλλο ένα λευκό για να τα βάλω ως stereo στο σαλόνι. :) 

πες μας μια γνώμη για ένταση,μπάσο και φωνή για χρήση σε δωμάτιο για μουσική,Podcast κτλπ σε σχέση με κάποιο άλλο ηχείο αν ξέρεις και μπορείς να συγκρίνεις. 

Δημοσ.
Στις 22/4/2023 στις 1:33 ΜΜ, gab76 είπε

πες μας μια γνώμη για ένταση,μπάσο και φωνή για χρήση σε δωμάτιο για μουσική,Podcast κτλπ σε σχέση με κάποιο άλλο ηχείο αν ξέρεις και μπορείς να συγκρίνεις. 

Σε σαλονοκουζίνα 35-40m² με το ένα HomePod mini είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δυνατός και καθαρός ήχος χωρίς να μπουκώνει (δεδομένου το μεγέθους του) και η ένταση μου επαρκεί γιατί είναι διαμέρισμα και δε θέλω να ενοχλώ τους γύρω.

Και είναι ο λόγος που πήρα άλλο ένα, καθαρά για τον stereo ήχο.

Δυστυχώς σύγκριση με άλλο ηχείο δε μπορώ να κάνω, γιατί χρησιμοποιώ αποκλειστικά προϊόντα .

Δημοσ.

Χαζή ερώτηση:

Να υποθέσω ότι η συγκεκριμένη αγορά έχει νόημα μόνο εάν έχεις όλο το οικοσύστημα της Apple. Σωστά?

Αλλιώς ποια η διαφορά του με το Echo Dot που κοστίζει απο Amazon λιγότερο από τα μισά χρήματα?

Sorry για την χαζή ερώτηση απλά αναρωτιόμουν

Δημοσ.
3 ώρες πριν, bill_viper είπε

Σε σαλονοκουζίνα 35-40m² με το ένα HomePod mini είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δυνατός και καθαρός ήχος χωρίς να μπουκώνει (δεδομένου το μεγέθους του) και η ένταση μου επαρκεί γιατί είναι διαμέρισμα και δε θέλω να ενοχλώ τους γύρω.

Και είναι ο λόγος που πήρα άλλο ένα, καθαρά για τον stereo ήχο.

Δυστυχώς σύγκριση με άλλο ηχείο δε μπορώ να κάνω, γιατί χρησιμοποιώ αποκλειστικά προϊόντα .

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. λέω να πάω να τσιμπήσω και εγώ ένα τελικά. 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, gab76 είπε

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. λέω να πάω να τσιμπήσω και εγώ ένα τελικά. 

Σε πιο χαμηλή τιμή για ΒΝΙΒ προϊόν από επίσημο δίαυλο δεν πρόκειται να βρεις. Το πρώτο HomePod Mini το είχα πάρει πέρσι από Σκρουτζομάγαζο στα 100€.

21 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Χαζή ερώτηση:

Να υποθέσω ότι η συγκεκριμένη αγορά έχει νόημα μόνο εάν έχεις όλο το οικοσύστημα της Apple. Σωστά?

Αλλιώς ποια η διαφορά του με το Echo Dot που κοστίζει απο Amazon λιγότερο από τα μισά χρήματα?

Sorry για την χαζή ερώτηση απλά αναρωτιόμουν

Έχω και το Echo το οποίο πλέον το τρώει η σκόνη.

Σωστά, το HomePod αξίζει για κάποιον που έχει επενδύσει στο οικοσύστημα της Apple. Και το βασικότερο όλων είναι ότι λειτουργεί σαν hub για smart home προϊόντα και αυτοματισμούς.

Η εμπειρία να ακούς μουσική στο iPhone/iPad και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο να μεταφέρεται στο HomePod μέσω AirPlay είναι μοναδική.

Δημοσ.

Αυτό που με παραξενεύει είναι πως και οι μεγάλες αλυσίδες δεν το έχουν καν στα προϊόντα τους... 

Δημοσ.

τελικά το πήρα! πραγματικά δεν περίμενα και πολλά πολλά όμως ευτυχώς ήταν καλύτερο απότι περιμένα στο θέμα ήχο από ένα ηχείο που είναι λίγο μεγαλύτερο από μια μπάλα του τένις. από εκεί που το φοβόμουνα τώρα σκέφτομαι να πάρω και δεύτερο. απλά να επισημάνω κάτι που μάλλον οποίος το πήρε από το Germanos θα το ξέρει βέβαια όμως καλό είναι να το ξέρουν όλοι. στο σαιτ γράφει ότι έχει 1 χρόνο εγγύηση όμως τελικά έχει 2 χρόνια εγγύηση και μου εκτύπωσαν και χαρτί που αναφέρει ξεκάθαρα έχει έχει 2 χρόνια εγγύηση. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, gab76 είπε

τελικά το πήρα! πραγματικά δεν περίμενα και πολλά πολλά όμως ευτυχώς ήταν καλύτερο απότι περιμένα στο θέμα ήχο από ένα ηχείο που είναι λίγο μεγαλύτερο από μια μπάλα του τένις. από εκεί που το φοβόμουνα τώρα σκέφτομαι να πάρω και δεύτερο. απλά να επισημάνω κάτι που μάλλον οποίος το πήρε από το Germanos θα το ξέρει βέβαια όμως καλό είναι να το ξέρουν όλοι. στο σαιτ γράφει ότι έχει 1 χρόνο εγγύηση όμως τελικά έχει 2 χρόνια εγγύηση και μου εκτύπωσαν και χαρτί που αναφέρει ξεκάθαρα έχει έχει 2 χρόνια εγγύηση. 

Καλορίζικο, καλές ακροάσεις. Ήμουν 1 χρόνο με ένα HomePod mini. Από χθες που είμαι με stereo σου λέω με τα σιγουριάς αν σε παίρνει οικονομικά πάρε άλλο ένα. Ο ήχος είναι μέρα με τη νύχτα. Η ένταση τους ακόμη και στο τέρμα είναι δυνατά για δωμάτιο ~40m². Με βλέπω να παίρνω και Apple TV 4K τώρα (από 3η γενιά και μετά) γιατί με αυτό το τρόπο μπορείς να χρησιμοποιήσεις μετά τα HomePod ως ηχεία τηλεόρασης και με Xbox Series X/PS5. Εφόσον βέβαια υποστηρίζει η τηλεόραση HDMI ARC ή eARC. Η LG OLED 65C1 που έχω το υποστηρίζει και με μπριζώνει άσχημα. Συν το γεγονός ότι πλέον τα σκέφτομαι σοβαρά και για τα υπόλοιπα δωμάτια. Δουλεύουν και σαν hub για αυτοματισμούς και smart home accessories. Έχω φίλο που έχει συνολικά 9 HomePod mini. LoL.

IMG_5442 Large.jpeg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...