enlightened Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Παρόμοια προσφορά είχε παίξει τα Χριστούγεννα σε όλα τα χρώματα στα 79,90€ συν επιστροφή με Payzy. Τώρα επανέρχεται στα 89,90€ αλλά μόνο για το μαύρο και το άσπρο + 4,5€ επιστροφή αν υπάρχει χρεωστικη κάρτα Eurobank, 8,99€ για πιστωτικη. Τιμές Skroutz 112,23€ για το μαύρο και 102,60€ για το άσπρο. Τίμια διαφορά και φυσικά έχεις τα πλεονεκτήματα του να αγοράζεις από επίσημο κατάστημα για άτοκες δόσεις, DOA, 2ο χρόνο εγγύησης κλπ. https://www.germanos.gr/search-results/?q=Homepod+mini&sort=defaultPrice&order=ascending&sortType=numprop
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δεν ειναι 10%, ειναι ΜΕΧΡΙ 10. 10 με πιστωτικη, 5 με χρεωστικη. Οποτε μπηκε το ελαχιστο στον τιτλο. Πολυ οριακη προσφορα, αν υποθεσουμε οτι ειναι. (για μενα δεν ειναι αφου αν δει καποιος ιστορικο τιμων θα δει οτι σχεδον μονιμα ηταν 82-85€, εδω τωρα ειναι στα 85,4€ ΕΜΜΕΣΑ ακομα δηλαδη και αν υπολογισει την επιστροφη απο χρεωστικη.) (ασχετο λιγο πολυ: Πριν λιγο καιρο νομιζω οτι ειχε υπαρξει καπου στα 50-60 ευρω.)
Bilbo1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στους όρους της προσφοράς λέει 99€ και πάνω. Το banner της επιστροφής στο συγκεκριμένο προϊόν μπορεί και να μην ισχύει πραγματικά. Επίσης μετά τις χριστουγεννιατικες προσφορές μέχρι και τώρα τόσο ήταν η τιμή στο άσπρο και το μαύρο Επεξ/σία 5 Απριλίου 2023 από Bilbo1 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, Bilbo1 είπε Στους όρους της προσφοράς λέει 99€ και πάνω. Το banner της επιστροφής στο συγκεκριμένο προϊόν μπορεί και να μην ισχύει πραγματικά. Επίσης μετά τις χριστουγεννιατικες προσφορές μέχρι και τώρα τόσο ήταν η τιμή στο άσπρο και το μαύρο Δικιο εχεις, δεν ισχυει καν το 5% με χρεωστικη για το προιον αυτο μονο του. Αρα ουτε 85.4 δεν βγαινει εστω εμμεσα. Ισχυει η επιστροφη του 5% για τις χρεωστικες, για αγορες ανω των 99€. Μαζι με κατι αλλο οταν περασεις τα 99€ θα εχεις 5%, τοτε ναι. Εκανα διορθωσεις σε σχολιο αρχικο και εφυγε και απο τον τιτλο το περι επιστροφης αφου για μονο του, ΔΕΝ.
enlightened Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Bilbo1 είπε Στους όρους της προσφοράς λέει 99€ και πάνω. Το banner της επιστροφής στο συγκεκριμένο προϊόν μπορεί και να μην ισχύει πραγματικά. Επίσης μετά τις χριστουγεννιατικες προσφορές μέχρι και τώρα τόσο ήταν η τιμή στο άσπρο και το μαύρο Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα παρατηρήσει! Τα Χριστούγεννα πήρα το μπλε και μετά ήθελα να πάρω κι άλλο αλλά είχε επανέλθει πάλι το 139 οπότε non rien de rien. Εκεί είχα μείνει. 29 λεπτά πριν, matrixxx είπε Δικιο εχεις, δεν ισχυει καν το 5% με χρεωστικη για το προιον αυτο μονο του. Αρα ουτε 85.4 δεν βγαινει εστω εμμεσα. Ισχυει η επιστροφη του 5% για τις χρεωστικες, για αγορες ανω των 99€. Μαζι με κατι αλλο οταν περασεις τα 99€ θα εχεις 5%, τοτε ναι. Εκανα διορθωσεις σε σχολιο αρχικο και εφυγε και απο τον τιτλο το περι επιστροφης αφου για μονο του, ΔΕΝ. Όντως δεν ισχύει το 10%, τουλάχιστον παραπλανητική διαφήμιση. Το έχουν κοτσάρει και πάνω από το προϊόν οι γελοίοι💀 Αν ήθελα να πάρω θα έμπαινα φουλ karen mode και θα τους έβαζα να μου κάνουν 10% έκπτωση στο ταμείο😜. Πάντως στο σκρουτζ σε διαθέσιμο παίζει 119€ σε μαύρο (30€ διαφορά) και 111€ σε άσπρο (20€ διαφορά) + τα πλεονεκτήματα που προανέφερα οπότε υπάρχει καλή ποσοστιαία διαφορά. Ουσιαστικά είναι το μόνο Apple προϊόν που πωλείται σε τιμή Αμερικής. Ακόμα και στα Ευρωπαϊκά Apple Stores (Ιταλία/Γερμανία/Γαλλία κλπ) παίζει στα 110€. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2023 από enlightened 1
enlightened Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, taslikos είπε Τότε με το payzy έβγαινε 50-60€ δεν αξίζει Και πάλι συνεχίζει να είναι η χαμηλότερη τιμή της αγοράς αυτή τη στιγμή, πώς δεν αξίζει; Όχι ότι μπαίνουν στην τσέπη μου αλλά κουβέντα να γίνεται. 1
megaloup Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δεν είναι «φορητό» δυστυχώς με όλη τη σημασία της λέξης. Θέλει να είναι συνδεδεμένο σε ρεύμα απ’ ότι διάβασα. [Το ήθελα και εγώ στα 79,90 που το είχε (είχα και -15€ κάποιο κουπόνι και θα μου έβγαινε 65€) αλλά με ενόχλησε η μη πλήρης φορητότητα. Βέβαια, είναι smart, το οποίο δεν με ενδιέφερε προς το παρόν. Οπότε έχω μείνει με ένα Bose soundlink II, το οποίο είναι πολύ καλό και με καλύπτει. Απλά έλεγα να πάρω ένα ηχείο και για τη δουλειά].
enlightened Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Vault13 είπε Τι αλλο κάνει εκτος απο φορητο ασυρματο ηχειο; Το σημαντικότερο που κάνει πέραν του smart ηχείου (δεν είναι φορητό), είναι ότι λειτουργεί σαν home hub, δηλαδή μπορείς να ελέγχεις όλες τις smart συσκευές σου απομακρυσμένα. Αυτό μέχρι πρότινος μπορούσες να το κάνεις μόνο με Apple TV ή iPad που όμως έπρεπε να είναι συνέχεια στο σπίτι για να επικοινωνεί με τις συσκευές. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ Επεξ/σία 6 Απριλίου 2023 από enlightened
gab76 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 καλησπέρα! γνωρίζει κανείς από ήχο τι γίνεται σε σχέση με κάποιο ηχείο όπως jbl 4,5,6 γιατί δυστυχώς δεν μπόρεσα να το βρω πουθενά να το ακούσω.
thewildones Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 @gab76Κάτοχος 2 X JBL Charge 4, έχουν πιο δυνατό ήχο, ιδιαίτερα σε σχέση με το μπάσο, καθώς διαθέτουν sub, αλλά θεωρώ πιο ποιοτικό τον ήχο του Homepod, ειδικά σε σύγκριση με το μέγεθος του, μικρότερης έντασης σαφώς. Μην ξεχνάμε , βέβαια, ότι τα JBL είναι φορητά με πολύ καλή μπαταρία, ενώ από την άλλη το HomePod μπορεί να είναι μόνο ενσύρματο αλλά είναι και Home Hub, θα πρέπει να σταθμίσεις τις ανάγκες σου. Τα JBL τα χρησιμοποιώ για τις εκδρομές μου, και μπορούν να στήσουν mini party παντού. Το HomePod κυριώς για τη Siri και ως Hub στο HomeKit 2 1
gab76 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. ναι στο θέμα με τις διαφορές που έχει με ένα φορητό ηχείο τα ξέρω όμως πραγματικά δεν έχω καθόλου εικόνα στο θέμα ήχο γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει πουθενά να το ακούσω και αυτό με προβληματίζει γιατί πέρα από ότι κάνει θα ήθελα να έχει και σχετικά καλό ήχο. φυσικά δεν θέλω πάρτι κτλπ αλλά για καμία μουσική στο δωμάτιο,ίντερνετ ραδιόφωνο και podcast. 1
mcstefan7 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 23 ώρες πριν, gab76 είπε καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. ναι στο θέμα με τις διαφορές που έχει με ένα φορητό ηχείο τα ξέρω όμως πραγματικά δεν έχω καθόλου εικόνα στο θέμα ήχο γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει πουθενά να το ακούσω και αυτό με προβληματίζει γιατί πέρα από ότι κάνει θα ήθελα να έχει και σχετικά καλό ήχο. φυσικά δεν θέλω πάρτι κτλπ αλλά για καμία μουσική στο δωμάτιο,ίντερνετ ραδιόφωνο και podcast. Καλό ήχο έχουν αλλα δε τρελαίνεσαι κιόλας. Σε full ένταση παραμορφώνει. Για χαλαρή μουσική/ράδιο στο δωμάτιο είναι μια χαρά! 1
tindersticks Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Η τιμή είναι εκ νέου 89,90 ευρώ για το λευκό και για το μαύρο χρώμα 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα