toples50 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Παιδιά δοκίμασα να κάνω παραγγελία από το https://www.converserunstarhikegreece.com/ και από ότι βλέπω η κάρτα χρεώθηκε με 66 ευρώ αλλά στην σελίδα τους έβγαλε error… Ξέρει κανεις αν η συγκεκριμένη σελίδα είναι αξιόπιστη ή όχι. Θα έρθω σε επικοινωνία με την τράπεζα μου(Alpha) αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα…
software Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Προσωπικά δεν μου φαίνεται καθόλου αξιόπιστη η σελίδα, δεν υπάρχει κανένα τηλέφωνο για επικοινωνία, ούτε διεύθυνση και γενικά φαίνεται κάτι πολύ πρόχειρο. Είναι απάτη. Επικοινωνείς το συντομότερο με την τράπεζα να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής και θα έχεις αποτέλεσμα, θα πάρεις τα χρήματα πίσω. Προσπάθησα να δώ λίγο τη διαδικασία της παραγγελίας για να δω λεπτομέριες, αλλά θέλει εγγραφή και δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία τώρα. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 13 λεπτά πριν, toples50 είπε Παιδιά δοκίμασα να κάνω παραγγελία από το https://www.converserunstarhikegreece.com/ και από ότι βλέπω η κάρτα χρεώθηκε με 66 ευρώ αλλά στην σελίδα τους έβγαλε error… Ξέρει κανεις αν η συγκεκριμένη σελίδα είναι αξιόπιστη ή όχι. Θα έρθω σε επικοινωνία με την τράπεζα μου(Alpha) αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα… Κάνε αμφισβήτηση συναλλαγής γιατί ειναι απάτη.Αμεσα. Που πάτε και τις βρίσκετε αυτές τις σελίδες να ήξερα!!! 5
toples50 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω αύριο. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2023 από toples50
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, toples50 είπε Πως μπορώ να το κάνω; Πάρε την τράπεζα σου τηλέφωνο.Τώρα. 4
software Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, toples50 είπε Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω αύριο. Όχι αύριο, τώρα όπως λέει ο @Ukforthemoment. https://www.alpha.gr/el/idiotes/support-center/xrisima-tilefona Η τηλεφωνική εξυπηρέτηση οπως αναφέρει στη σελίδα επικοινωνίας της τράπεζας λειτουργεί 24x7 για την περίπτωση της απάτης. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2023 από software 4
toples50 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Ευχαριστώ παιδιά. Μπλόκαρε η τράπεζα την κάρτα για να διερευνήσει την συναλλαγή και θα με ενημερώσει... 1
vs_skg Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Αν δεν ολοκληρωθεί η συναλλαγή δεν μπορει να κανει η τραπεζα τίποτα, δηλαδη σε 2 μέρες θα πρέπει να ξαναεπικοινωνήσεις. Δεν μου κάνει εντύπωση που δόθηκαν ήδη λανθασμένες απαντήσεις όμως 🙂
software Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 19 λεπτά πριν, vs_skg είπε Αν δεν ολοκληρωθεί η συναλλαγή δεν μπορει να κανει η τραπεζα τίποτα, δηλαδη σε 2 μέρες θα πρέπει να ξαναεπικοινωνήσεις. Δεν μου κάνει εντύπωση που δόθηκαν ήδη λανθασμένες απαντήσεις όμως 🙂 Δεν καταλαβαίνω αυτό το ειρωνικό ύφος. Να είσαι πιο ενεργός αν θες να δίνεις πρώτος τις "σωστές" σου απαντήσεις. Ο άνθρωπος όπως είδες έπεσε θύμα απάτης, στη συνέχεια όμως κάτι κατάλαβε και καλά έκανε και πήρε μία δεύτερη γνώμη γιατί δεν είχε γνώση πάνω στο θέμα.
vs_skg Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, software είπε Δεν καταλαβαίνω αυτό το ειρωνικό ύφος. Να είσαι πιο ενεργός αν θες να δίνεις πρώτος τις "σωστές" σου απαντήσεις. Ο άνθρωπος όπως είδες έπεσε θύμα απάτης, στη συνέχεια όμως κάτι κατάλαβε και καλά έκανε και πήρε μία δεύτερη γνώμη γιατί δεν είχε γνώση πάνω στο θέμα. Όσο ενεργό και να είναι οποιοδήποτε μέλος, υπάρχουν "εργολάβοι" της ενότητας που σχολιάζουν πάντα, απλά για να σχολιάσουν, ως επί το πλείστον με 0 ουσιαστική συνεισφορά, σε αυτό αναφέρομαι. Στην ουσία του πράγματος, η προτροπή σου σε βιασύνη είναι άκυρη για τον λόγο που ανέφερα.
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, vs_skg είπε Όσο ενεργό και να είναι οποιοδήποτε μέλος, υπάρχουν "εργολάβοι" της ενότητας που σχολιάζουν πάντα, απλά για να σχολιάσουν, ως επί το πλείστον με 0 ουσιαστική συνεισφορά, σε αυτό αναφέρομαι. Στην ουσία του πράγματος, η προτροπή σου σε βιασύνη είναι άκυρη για τον λόγο που ανέφερα. Τι ήταν λάθος σε αυτό που έγραψα;Το να πάρει την τράπεζα του; Αν δεν σου αρέσει τι γράφω να με βάλεις σε λίστα αγνόησης. 1
ekrepali Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Αν πρόκειται για απατεώνες, το χειρότερο είναι τους έδωσες όλα τα στοιχεία της κάρτας... Βέβαια υπάρχει προστασία verification για online συναλλαγές ( όχι παντού) και στα POS ζητάει Pin... αλλά ποτέ δε ξέρεις αν υπάρχει παραθυρακι. Πήγαινε στο e-banking στις ρυθμίσεις ασφαλείας και κατέβασε τα όρια συναλλαγών για αγορές στο εξωτερικό. 1
SabotazNic Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 14 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Που πάτε και τις βρίσκετε αυτές τις σελίδες να ήξερα!!! Βρισκουν την μεγαλη ευκαιρια οταν ολοι οι αλλοι τα πουλανε +10-20-30 ευρω τα παπουτσια, λες και οι αλλοι δεν θελουν να πουλησουν
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 15 hours ago, toples50 said: Παιδιά δοκίμασα να κάνω παραγγελία από το https://www.converserunstarhikegreece.com/ και από ότι βλέπω η κάρτα χρεώθηκε με 66 ευρώ αλλά στην σελίδα τους έβγαλε error… Ξέρει κανεις αν η συγκεκριμένη σελίδα είναι αξιόπιστη ή όχι. Θα έρθω σε επικοινωνία με την τράπεζα μου(Alpha) αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα… ειχε ανοιχτει θεμα στο ινσομνια αλλα δεν το βρισκω για αυτο βαζω απο αλλου που τα ξαναγραψα. τα εχουμε ξαναπει και σε αλλο forum ας τα πουμε και εδω. α. για να σε κανουν να αγορασεις απο fake καταστηματα ακολουθουν 2 μοτιβα. το ενα ειναι να φτιαχνουν sites τα οποια γραφουν μεσα την χωρα ωστε να νομιζεις οτι ειναι official site που απλα ειναι στην ελλαδα. πχ salomon_greece , lasportiva_greece, thenorthface_greece κτλ.πολλα απο αυτα βγαινουν και σε μηχανες αναζητησης. αντιστοιχα αν ησουν γερμανια θα βλεπες salomon_germany.com ,lasportiva germany και παει λεγοντας. ευκολως τροπος να κοροιδεψεις τον καταναλωτη. παλια κιολας οι τιμες τους ηταν χωμα.πχ κατι που εκανε 1500 ευρω (πραγματικο παραδειγμα το εδιναν 80).δεν παιζουν τετοιες εκτπωσεις απλα ποτε. επισης αν εβαζες 10000 τεμαχια στο καλαθι και εκανες checkout το δεχοταν. επειδη ομως πολυ οταν εβλεπαν τετοιες τιμες ψιλιαζοντουσαν οτι ειναι fake για αυτο πλεον οι τιμες στα fake αυτα sites ειναι πολυ κοντα στις πραγματικες απλα με μια ωραια εκτπωση 20/30 τοις 100. οτι ειναι fake μπορει να φανει απο πολλα πραγματα.οτι δεν πληρωνεις σε ασφαλες περιβαλλον,οτι υπαρχουν ορθογραφικα λαθη, οτι υπαρχουν συντακτικα λαθη,οτι η μεταφραση ειναι οτι νανε.μακρυα απο αυτα τα καταστηματα.στην χειροτερη δεν θα παρεις τιποτα στην καλυτερη ή θα παρεις καποιο fake ή θα παρεις ενα ρουχο των 5 ευρω. https://www.thelab.gr/forums/topic/188262-ύποπτα-ηλεκτρονικά-καταστήματα-εξοπλισμού-salomon/ kai an δεις τα Link του Facebook κατω κατω ειναι Fake και σε βαζει να κανεις share το fake καταστημα. 2
toples50 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 6 ώρες πριν, ekrepali είπε Αν πρόκειται για απατεώνες, το χειρότερο είναι τους έδωσες όλα τα στοιχεία της κάρτας... Βέβαια υπάρχει προστασία verification για online συναλλαγές ( όχι παντού) και στα POS ζητάει Pin... αλλά ποτέ δε ξέρεις αν υπάρχει παραθυρακι. Πήγαινε στο e-banking στις ρυθμίσεις ασφαλείας και κατέβασε τα όρια συναλλαγών για αγορές στο εξωτερικό. Λογικά θα αντικαταστήσουν την κάρτα. Είπανε πως σήμερα θα έχω ενημέρωση. Θα δείξει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα