monotis Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Kαλησπερα ,θα ηθελα τα φωτα σας για μια συναλλαγη. Θελωντας να αγορασω ενα προιον απο τη κινα, επικοινωνησα (αντλωντας απο το site )μεσω mail με το τμημα πωλησεων της εταιριας. Υπηρξε επικοινωνια ,και προχωρησε η διαδικασια.Ζητησα να μου στειλουν το τελικο ποσο μαζι με ενα mail για να κανω τη μεταφορα χρηματων μεσω paypal.(καθως η εταιρια δεν διαθετει e-shop,και δεν γνωριζω καποιον αλλο τροπο ωστε να τους εστελνα τα χρηματα). Φορτισα λοιπον την prepay μου ,την οποια εχω συνδεμενη στο paypal,και στο mail που μου δωθηκε εκανα τη μεταφορα χρηματων. Ολα καλως μεχρι εδω. Ο κινεζος ομως δεν μου τα λεει καλα. Επειτα μου εστειλε μηνυμα οτι εκαναν λαθος στο αρχικο ποσο -περι υπολογισμο μεταφορικων -,και οτι απαιτητε αλλο ενα μικρο συμπληρωματικο ποσο. Το οποιο ομως εγω δεν θελω να πληρωσω ,-για αυτο το προιον-καθως μου φανηκε συμφερον με το αρχικο ποσο. Και του επικοινωνησα οτι δεν επιθημω ,και αν ειναι να μου επιστραφουν τα χρηματα πισω. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι: Για να εχω ληψη χρηματων στο paypal, τι mail πρεπει να δωσω?Η λογικη λεει ,τo mail που συνδεομαι στο λογαριασμο μου στο paypal?Ειναι ομως ετσι? Ευχαριστω.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δεν χρειαζεται να δωσεις τιποτα ξερει αυτος που θα τα επιστρέψει, άνοιξε και dispute sto pp 1
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, monotis είπε Kαλησπερα ,θα ηθελα τα φωτα σας για μια συναλλαγη. Θελωντας να αγορασω ενα προιον απο τη κινα, επικοινωνησα (αντλωντας απο το site )μεσω mail με το τμημα πωλησεων της εταιριας. Υπηρξε επικοινωνια ,και προχωρησε η διαδικασια.Ζητησα να μου στειλουν το τελικο ποσο μαζι με ενα mail για να κανω τη μεταφορα χρηματων μεσω paypal.(καθως η εταιρια δεν διαθετει e-shop,και δεν γνωριζω καποιον αλλο τροπο ωστε να τους εστελνα τα χρηματα). Φορτισα λοιπον την prepay μου ,την οποια εχω συνδεμενη στο paypal,και στο mail που μου δωθηκε εκανα τη μεταφορα χρηματων. Ολα καλως μεχρι εδω. Ο κινεζος ομως δεν μου τα λεει καλα. Επειτα μου εστειλε μηνυμα οτι εκαναν λαθος στο αρχικο ποσο -περι υπολογισμο μεταφορικων -,και οτι απαιτητε αλλο ενα μικρο συμπληρωματικο ποσο. Το οποιο ομως εγω δεν θελω να πληρωσω ,-για αυτο το προιον-καθως μου φανηκε συμφερον με το αρχικο ποσο. Και του επικοινωνησα οτι δεν επιθημω ,και αν ειναι να μου επιστραφουν τα χρηματα πισω. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι: Για να εχω ληψη χρηματων στο paypal, τι mail πρεπει να δωσω?Η λογικη λεει ,τo mail που συνδεομαι στο λογαριασμο μου στο paypal?Ειναι ομως ετσι? Ευχαριστω. Πως τα έστειλες;Σαν friends and family?Ελπίζω όχι γιατί αν θέλει στα επιστρέφει.Αν δεν θέλει δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Γενικά έχει το email σου αφού έστειλες χρήματα.Δεν χρειάζεται να δώσεις κάτι επιπλέον .
monotis Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Πως τα έστειλες;Σαν friends and family?Ελπίζω όχι γιατί αν θέλει στα επιστρέφει.Αν δεν θέλει δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Γενικά έχει το email σου αφού έστειλες χρήματα.Δεν χρειάζεται να δώσεις κάτι επιπλέον . Απο οσο θυμαμαι δεν τα στειλα σαν "Friends and family",(κατι σχετικο με "εταιρια" πατησα αν θυμαμαι καλα).
HateMe Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Γενικά αν σου πει στείλε σαν friends and family, το αποφεύγεις.- 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα