_Vagg_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Παιδιά γεια σας, Για ακόμη μία φορά τα φώτα σας όποιος το έχει! Σε σύστημα με τα παρακάτω δεν μπουτάρει, μαύρη οθόνη και μόνιμα κόκκινο λαμπάκι (DRAM): Gigabyte B450 Aorus Elite V2 Ryzen 3600 (με παλιά ψύκτρα από Athlon 950 3500) 16 G.Skill 16gb (2x 8gb) 2400mhz Τροφοδοτικό 400 watt (Coolermaster)
Dark_Nightfall Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 21 λεπτά πριν, _Vagg_ είπε 16 G.Skill 16gb (2x 8gb) 2400mhz Υπάρχουν κάτι gskill που είναι ασύμβατες με την μητρική σου , το σύστημα το έστησες τώρα ; Αν είναι κάτι τέτοιες είναι ασύμβατες.
_Vagg_ Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, bonorov είπε Τι κάρτα γραφικών έχει το συστημα; GTX 760 Και χωρίς την κάρτα συνδεδεμένη το λαμπάκι του DRAM είναι αναμένο και δεν ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος ότι μπουτάρει... Επεξ/σία 5 Απριλίου 2023 από _Vagg_
fotaras76 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δοκίμασε με τη σειρά και τις 2 μνήμες αλλά καθεμία μόνη της , πάντα στη σωστή θέση με βάση τα specs της μητρικής.
bonorov Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, _Vagg_ είπε GTX 760 Και χωρίς την κάρτα συνδεδεμένη το λαμπάκι του DRAM είναι αναμένο και δεν ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος ότι μπουτάρει... Δοκίμασες μία μία τις ραμ; Αν δεν λειτουργεί αποσυνδεεις το τροφοδοτικο,βγάζεις την μπαταρία της μητρικής,βραχυκυκλωνεις τα πινακια που είναι για εκκίνηση του υπολογιστή,μετά ξαναβαζεις μπαταρία συνδέεις τα παντα και ξαναπροσπαθεις να μπουταρεις. Θα ήταν βολικό αν ειχε κάποια άλλη ddr4 ram να δοκιμάσεις πανω στην μητρική.
_Vagg_ Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, bonorov είπε Δοκίμασες μία μία τις ραμ; Αν δεν λειτουργεί αποσυνδεεις το τροφοδοτικο,βγάζεις την μπαταρία της μητρικής,βραχυκυκλωνεις τα πινακια που είναι για εκκίνηση του υπολογιστή,μετά ξαναβαζεις μπαταρία συνδέεις τα παντα και ξαναπροσπαθεις να μπουταρεις. Θα ήταν βολικό αν ειχε κάποια άλλη ddr4 ram να δοκιμάσεις πανω στην μητρική. Δοκίμασα τις ram σε όλες τις θέσεις, τίποτα.. Ευτυχώς υπάρχει μία ddr4 ram διαθέσιμη την οποία δεν δοκίμασα ακόμα η αλήθεια είναι. Θα τα δοκιμάσω όλα τα παραπάνω αύριο που θα έχω το σύστημα αλλά είναι δυνατόν στο πρώτο μπουτάρισμα να θέλει CMOS κλπ?!! Ευχαριστώ!
_Vagg_ Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Παιδιά, μετά από CMOS, το PC μπουτάρει μόνο με τη ram stick στην τρίτη θέση. Στις υπόλοιπες θέσεις συνεχίζει να βγάζει DRAM Red Light. Ελαττωματική?☹️
jgeorgiou Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Στις 4/4/2023 στις 9:04 ΜΜ, _Vagg_ είπε Gigabyte B450 Aorus Elite V2 μάλλον εκεί έχεις το θέμα
ultraex2003 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 απο βιος τι εχεις ? εχεις το τελευταιο? τωρα που με μια μνημη που σου δουλευει ελεγξετο μπας και αλλαξει κατι με κανενα update !! 1
_Vagg_ Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 50 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε απο βιος τι εχεις ? εχεις το τελευταιο? τωρα που με μια μνημη που σου δουλευει ελεγξετο μπας και αλλαξει κατι με κανενα update !! Ότι είχε εργοστασιακά η μητρική δεν έχω κάνει update τίποτα.. Υπάρχει τέτοια περίπτωση όμως?😮
ultraex2003 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, _Vagg_ είπε Ότι είχε εργοστασιακά η μητρική δεν έχω κάνει update τίποτα.. Υπάρχει τέτοια περίπτωση όμως?😮 Δοκίμασε δεν χάνεις κάτι Πχ ένα βίος που έβαλα στη δική μου μητρική πρόσφατα δεν μου μπουταριζε στα 3600 οπότε γύρισα στο προηγούμενο με flashback
_Vagg_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δε διόρθωσε κάτι το bios πάντως! Θα αρκεστούμε στο 1 slot που λειτουργεί..από το να τρέξω ολόκληρη διαδικασία για RMA σε κάρτα που κόστισε μόλις 90 ευρώ (και ούτε) δε νομίζω να αξίζει τον κόπο και το χρόνο...😒
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα