eeriesub Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Χαίρεται παιδιά, αντιμετωπίζω ένα θέμα το οποίο μου προκαλεί άγχος και αυτό είναι ότι έχει καθυστερήσει αρκετά η έκδοση του διπλώματος μου. Έκανα αίτηση εκτύπωσης του διπλώματος στην σχολή οδηγών 16/06/2022 και 9 μήνες μετά δεν έχει εκδοθεί ακόμα. Κατέχω και το προσωρινό δίπλωμα (το οποίο είχε ισχύς μέχρι 25/05/2022 αλλά στο σύστημα το δείχνει ακόμα έγκυρο) αλλά και το δίπλωμα στο Gov Wallet που μου δείχνει 15ετή ισχύς και αριθμό άδειας κανονικότατα. Αλλά νιώθω ανασφάλεια μη έχοντας την φυσική κάρτα. Έχω ρωτήσει άπειρες φορές στην σχολή για την πορεία έκδοσης του αλλά έχω επιχειρήσει και να μιλήσω με το Υπ. Συγκοινωνιών εδώ στην Κέρκυρα το οποίο είναι παντελώς ανοργάνωτο και μη εξυπηρέτικο, δεν σηκώνουν ποτέ τηλέφωνα και όποιος αρμόδιος το σηκώνει (μια φορά στις 100) μου λέει να απευθυνθώ στον επόμενο, δημιουργώντας έναν φαύλο κύκλο. Επίσης πάνω σε όλα αυτά μου έληξε και η καρτέλα στην σχολή οδηγών το οποίο δεν γνωρίζω αν προκαλεί κάποιο θέμα στην πορεία έκδοσης ή αν ακυρώνει όλα τα παράβολα, θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα. Η σχολή μου λέει να κάνω υπομονή και θα με ενημερώσουν αλλά είμαι αβέβαιος.
GodzillaCover Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Θες να πας εξωτερικό; Αν όχι, μη σε νοιάζει. 1
Nokia3210 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 κατι δεν παει καλα, καποιο μπλοκαρισμα υπαρχει και σε εχουν ξεχασει ή κοροιδεψει, θελει να το ψαξεις και να ασχοληθεις παραπανω! 1
BlueBlade Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 14 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε Θες να πας εξωτερικό; Αν όχι, μη σε νοιάζει. Πρακτικά αυτό. Δε καταλαβαίνω γιατί να χρειάζεσαι την φυσική κάρτα για να νιώσεις ασφάλεια, που στην τελική μπορεί να την χάσεις ενώ κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό με το ψηφιακό. Βέβαια όντως φαίνεται να έχουν αργήσει υπερβολικά. Κάνε κανένα τηλ στο Υπουργείο τυπικά να ρωτήσεις μπας και. Αν και για να έχεις πάρει αρκετές φορές και να σου λένε υπομονή μάλλον όντως θα έχει αργήσει το υπουργίο. Του φούστη δεν φαντάζομαι να έχει η σχολή προσωπικά μαζί σου και να μην σου δίνει το δίπλωμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα