geomrk Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, koukis hlias είπε 6s plus το καλύτερο τηλεφωνο που έβγαλε η apple μακράν . αυτο εχεις τωρα;;;
koukis hlias Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, geomrk είπε αυτο εχεις τωρα;;; το 11αρι 😌
kormos Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Όπως δείχνει εξακολουθεί να είναι σε εξέλιξη όλο αυτό. Τις πρωινές ώρες σήμερα λειτουργούσε κανονικά. Στα μέσα της ημέρας μετά άρχισε κάποιες φορές πάλι να μην έχει δεδομένα...
CheOnWeb Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 44 minutes ago, kormos said: Όπως δείχνει εξακολουθεί να είναι σε εξέλιξη όλο αυτό. Τις πρωινές ώρες σήμερα λειτουργούσε κανονικά. Στα μέσα της ημέρας μετά άρχισε κάποιες φορές πάλι να μην έχει δεδομένα... Όντως. Σε μένα επηρεάστηκε κυρίως το my location, ενώ σχεδόν όλες οι υπόλοιπες τοποθεσίες που έχω βάλει manually λειτουργούσαν κανονικά. Ακόμα και η τοποθεσία που βρίσκομαι λειτουργούσε κανονικά όταν την πέρασα manually ενώ το αυτόματο " my location" συνέχιζε να μην έχει data για λίγα λεπτά.
kormos Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δεν ξέρω αν οφείλεται στην Νέα ενημέρωση 16.4.1 που βγήκε, για την διόρθωση. Αλλά δείχνει πως λειτουργεί κανονικά τώρα. 2
M A T R I X Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, kormos είπε Δεν ξέρω αν οφείλεται στην Νέα ενημέρωση 16.4.1 που βγήκε, για την διόρθωση. Αλλά δείχνει πως λειτουργεί κανονικά τώρα. Ναι είπαν ότι έχει επανέλθει πλήρως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα