kormos Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Καλησπέρα, Υπάρχει κάποια ενημέρωση για την αποκατάσταση του προβλήματος? Με iOS 16.3.1 μέχρι το πρωί είδα πως δεν είχα κάποιο θέμα. Μετά την 16.4 παρατηρώ την μη ενημέρωση του καιρό... Να υποθέσω είμαι ένας από τους "άτυχους"...? Το αντιμετωπίζει κι άλλος αυτό? https://www.macrumors.com/2023/04/04/weather-app-forecast-data-not-loading/ Μφχ
kormos Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, tsoukalasKaminia είπε Έχει φτιαχτεί πλέον Εξακολουθώ και αντιμετωπίζω το πρόβλημα εγώ...🙄
tsoukalasKaminia Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, kormos είπε Εξακολουθώ και αντιμετωπίζω το πρόβλημα εγώ...🙄 Την πρωτη μερα μου το εκανε και οταν το αναφερανε σαν bug δεν μου το ξαναεκανε. Πατας να ανοιξει και δεν σου δειχνει τιποτα?
koutsis Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Κι εγώ πρόβλημα έχω εδώ και μέρες! Το widget ειδικά δεν ενημερώνεται. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2023 από koutsis
kormos Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Την πρωτη μερα μου το εκανε και οταν το αναφερανε σαν bug δεν μου το ξαναεκανε. Πατας να ανοιξει και δεν σου δειχνει τιποτα? Δες παρακάτω ένα παράδειγμα
M A T R I X Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Γενικότερο είναι όχι μόνο σε iOS. Εμένα στρώνει μετά από λίγο https://www.apple.com/ca/support/systemstatus/ Απ' ότι διαβάζω online, υποτίθεται ότι το διόρθωσαν για λίγες ώρες, αλλά εξακολουθεί και υπάρχει το πρόβλημα σε κάποιους Επεξ/σία 4 Απριλίου 2023 από M A T R I X
Makis_panamera Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Εγω παντως και σε καποιες σελιδες safari που τις ειχα αποθηκευσει στην μπροστα σελιδα αντιμετωπιζω προβληματα, οταν βαζω τουσ κωδικους δεν του παιρνει και γενικα μου κανει καποια χαζα.
kormos Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Ας ελπίσουμε να είναι προσωρινά κολλήματα...
CheOnWeb Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Σε Ventura και iOS 16.4 είχα θέματα τις τελευταίες μέρες μέχρι και σήμερα το πρωί. Απ'το μεσημέρι και έως τώρα είναι ok και τα apps και τα widgets. 1
kormos Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Άρα σαν να αρχίζει να επαναφέρει τα κολλήματα όπως φαίνεται...
koutsis Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Κι εμένα είχε θέμα από χθες αλλά τώρα δείχνει να έστρωσε... 1
HateMe Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Εμένα μου το έκανε στο apple watch 8 ενώ στο κινητό ήταν κομπλέ. Άντε βγάλε άκρη.
koukis hlias Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 6s plus το καλύτερο τηλεφωνο που έβγαλε η apple μακράν .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα