fotisman Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Μια φορά καθώς άνοιξα το pc είδα χωρίς να έχω κάνει τίποτα ότι έχει αλλάξει το theme των WINDOWS και είναι σε στυλ κλασικών windows! χάλια! πάω δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας--> ιδιότητες-->εμφάνιση πάω να διαλέξω εκεί που λέει παράθυρα διαλόγων κλπ αλλά έχει μονο μια επιλογη το στυλ κλασικών windows!!! Έχω τα win xp pro gr!!! σας παρακαλώ βοηθήστε με πως να επαναφέρω την παλιά εμφάνιση των xp??? HELP!!!
netcrawler Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Δέξι κλίκ my computer properties-> Advanced -> Performance click settings και τσέκαρε την τελευταία επίλογη Ελπίζω να βοήθησα
fotisman Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Ποια επιλογή εννοείς??? μολις την τσεκάρω θα φτιαχτεί?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 1. Την επιλογή Use visual styles on windows and buttons εννοεί ο netcrawler. 2. Γιατί δεν δοκιμάζεις αν δουλέψει, να μας πεις;
fotisman Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2004 Εκεί έχει τέσσερις επιλογές: 1.) Να επιλέγουν τα windows το καλύτερο για τον υπολογιστλη μου 2.) Ρυθμισή για βέλτιστη εμφάνιση 3.) Ρύθμισή για βέλτιστη απόδοση 4.) Προσαρμογή και απο κάτω έχει μια λίστα με πολλές επιλογές. Απο τα πρώτα 4 είναι επιλεγμένο το 1 και στην λίστα απο κάτω είναι όλα επιλεγμένα. ΥΣ: χρησιμοποιώ ελληνικά windows
fotisman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 απο που θα δώ τα services? αν δεν τρέχει τι κάνουμε?
Nighthope Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Σίγουρα Φωτάρα έχεις τα windows πειρατικά, κάτι τέτοια μου τα έκαναν και μένα όταν ήμουν "παράνομος". Δοκίμασε τις λύσεις που σου προτείνουν τα παληκάρια παραπάνω και αν το style εν αλλάξει τότε ένα reinstall επιβάλλεται. Εμένα μου είχαν χαθεί στα καλά του καθουμένου και όλα τα wallpapers,screensavers κλπ.
madboy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Nightscope ο μισος ελληνικος πληθυσμος εχει μια "κοπια". Δεν σημαινει οτι επειδη ειναι πειρατικα εχουν και προβληματα!!! Ενας γνωστος μου εχει να κανει φορματ τουλαχιστον 1 χρονο με Xp Pro English cracked.
fotisman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 sostos! kairo sxediaza na kano format. etsi ekana kai lithike kai to problima! pantos sas efxaristo olous gia tiin boithia! madboy, , sostos!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.