mants118 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, geomrk είπε αντε μακαρι κι εγώ το περιμένω, αν και βολεύομαι μια χαρά με το LTE αντί για το 5G! 🙂 Επεξ/σία 5 Απριλίου 2023 από mants118
geomrk Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, mants118 είπε κι εγώ το περιμένω, αν και βολεύομαι μια χαρά με το LTE αντί για το 5G! 🙂 καλα προφανως, πιο σημαντικο ειναι το data ενω μιλας που τωρα δεν γινεται😒 1
zidane1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Παιδιά μην ξεχνάτε. 320€ σημερα. 240€ σε 2-3 μήνες. Όχι ότι θα συμφέρει βέβαια και πάλι.
Giorgos20177 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 εχει πιασει πατο σε πωλησεις η onleplus η μου φαινεται ? απο τοτε που ανεβασε τιμες τα κινητα της χανουν αξοα ποιο γρηγορα κ απο ξιαομη
Itscrss Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Για οποιαδήποτε σκέφτεται να το πάρει, απλά δεν αξίζει. Καλύτερα Xiaomi ίδια λεφτά. Έχω OnePlus από το 5T και κινητό τους με προεγκατεστημένα "HotFreeApps" δεν θα περίμενα να δω. Για root και όλα αυτά ξεχάστε τα μετα το 9rt, custom roms ανύπαρκτες, και δεν είναι πια δυνατό μα επαναφέρεις την συσκευή απο brick, πράγμα που σημαίνει ότι δεν τις αγοράζει κανεις που φτιάχνει roms. Και το καλύτερο από όλα είναι ότι χάνεις πλέων το Fingerprint άμα κάνεις root, κάτι που γνωρίσαμε από πρώτο χέρι στα OnePlus 8 Series με την ενημέρωση στο OOS12. 14 ώρες πριν, Giorgos20177 είπε εχει πιασει πατο σε πωλησεις η onleplus η μου φαινεται ? απο τοτε που ανεβασε τιμες τα κινητα της χανουν αξοα ποιο γρηγορα κ απο ξιαομη Γιατί δεν τους νοιάζει καμία αγορά πέρα απο την ινδική πλέων, από το 19 και μετά είναι πρώτοι σε πωλήσεις εκείνη πέρα, κάτι που φαίνεται άλλωστε στο Telegram και στο δικό τους OnePlus community. Σε όλες τις συσκευές οι ενημερώσεις κυκλοφορούν πρώτα Ινδία και μια-δυο βδομάδες μετά στον υπόλοιπο κόσμο. Άλλωστε κάτι είχε ακουστεί ότι η OPPO και οι θυγατρικές τις OnePlus και Realme θα φύγουν απ την Ευρώπη αλλά δεν ασχολήθηκα για να το ψάξω παραπάνω.
Dr_Pepper Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Στις 4/4/2023 στις 6:59 ΜΜ, dbrillis είπε Fingerprint sensor στο πλαι; Πρεπει να απαγορευτει να μπαινει εκει. Λολ το καλύτερο σημείο ειναι εκει εμένα με ενοχλούσαν τα εφετζίδικα στην οθόνη που ήταν και πιο αργά ή δυσκολεύονταν να καταλάβουν καμιά φορά ... στο πλάι άνετα με τον αισθητήρα πάνω στο δάχτυλο σου πολύ πιο γρήγορα και χωρίς να κάνει λάθη! Άσε που ειδικά μεγάλα κινητά δεν μπορώ με ένα χέρι να βάλω τον αντίχειρά εκει που θέλει στην οθόνη για να τον αναγνωρίζει η χάνω λίγο σε "κράτημα" και έτσι αίσθηση ότι δεν θα μου πέσει... 100% αυτός ειναι ο δρόμος στο πλάι.
AntiCambeR Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Στις 4/4/2023 στις 6:59 ΜΜ, dbrillis είπε Fingerprint sensor στο πλαι; Πρεπει να απαγορευτει να μπαινει εκει. 7 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Λολ το καλύτερο σημείο ειναι εκει εμένα με ενοχλούσαν τα εφετζίδικα στην οθόνη που ήταν και πιο αργά ή δυσκολεύονταν να καταλάβουν καμιά φορά ... στο πλάι άνετα με τον αισθητήρα πάνω στο δάχτυλο σου πολύ πιο γρήγορα και χωρίς να κάνει λάθη! Άσε που ειδικά μεγάλα κινητά δεν μπορώ με ένα χέρι να βάλω τον αντίχειρά εκει που θέλει στην οθόνη για να τον αναγνωρίζει η χάνω λίγο σε "κράτημα" και έτσι αίσθηση ότι δεν θα μου πέσει... 100% αυτός ειναι ο δρόμος στο πλάι. Στο πλάι ανοίγει ακαριαία το κινητό. Η μόνη περίπτωση να εμποδίζει, είναι πχ αν το έχεις σε βάση αυτοκινήτου που δεν είναι μαγνητική. Λάθος είναι να το έχει πίσω στην πλάτη όπως στα παλιά κινητά.
KnightRider Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Γενικά παρατηρώ πως ότι καινούργια κινητά βγαίνουν είναι χειρότερα και απο 3ετίας.Μετά κλαίγονται οι εταιρίες που πέφτουν οι πωλήσεις τους...
Dr_Pepper Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 6/4/2023 στις 4:43 ΜΜ, AntiCambeR είπε Στο πλάι ανοίγει ακαριαία το κινητό. Η μόνη περίπτωση να εμποδίζει, είναι πχ αν το έχεις σε βάση αυτοκινήτου που δεν είναι μαγνητική. Λάθος είναι να το έχει πίσω στην πλάτη όπως στα παλιά κινητά. <-- ή κάτω/μέσα απο την οθόνη Συμφωνούμε αυτό είπα και εγώ μάλλον καταλάθος με έκανες quote. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2023 από Dr_Pepper
AntiCambeR Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 9 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Συμφωνούμε αυτό είπα και εγώ μάλλον καταλάθος με έκανες quote. Εκανα quote και στους 2 για να δείς την απάντησή μου. Το θέμα είναι ότι αν απορρίπταμε όσα κινητά έχουν το δακτυλικό πάνω στην οθόνη, θα είχαμε πολύ λιγότερες επιλογές. Μπορεί το tempered glass να χειροτερεύει τις πιθανότητες να πιάσει σωστά και γρήγορα το δακτυλικό;
naimore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) γιατι ρε παιδια μαπα; ουτε στα 230 που βρισκω το 128αρι αξιζει; οχι παλι/αλλο ζιαομι με τις διαφημισεις τις και το αθλιο miui, που θα το αλλαξει μεν, αλλα ποιος ξερει ποτε και τι θα φερει το καινουργιο κλπ, υποστηριζει wifi calling / volte σε cosmote & wind; δεν το βλεπω στις λιστες: https://nova.gr/eksipiretisi-pelatwn/diktio-kalipsi/poies-einai-oi-simvates-siskeues-gia-to-wifi-calling Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2023 από naimore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα