Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλιό HP laptop έχει 3 θύρες USB , οι δύο έχουν σταματήσει να λειτουργούν πριν καιρό και η τελευταία λειτουργεί κατά βούληση. Είδα τις ρυθμίσεις για εξοικονόμηση ενέργειας, δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Μπορεί με κάποιο τρόπο να φτιαχτεί;

Αλλιώς σκέφτομαι αγορά ανταπτορα από HDMI σε USB. Θα λειτουργούσε κάτι τέτοιο; Και εάν ναι, ποιον ανταπτορα προτείνετε; Θέλω αρσενικό HDMI και USB, δεν βρίσκω πολλές επιλογές. Ένα απλό καλώδιο κάνει δουλειά;

Δημοσ.

το HDMI ειναι υποδοχη εξοδου ψηφιακης οθονης. Το usb ειναι υποδοχη αμφιδρομης επικοινωνιας data

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, lneam είπε

το HDMI ειναι υποδοχη εξοδου ψηφιακης οθονης. Το usb ειναι υποδοχη αμφιδρομης επικοινωνιας data

Ναι αλλά βλέπω ότι υπάρχουν τέτοια καλώδια/ανταπτορες.

Επίσης τώρα ξαφνικά ξεκίνησε να λειτουργεί η μια θύρα που ήταν χαλασμένη πριν καιρό. Οι άλλες δύο δεν λειτουργούν.

Τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Witcher1st είπε

Ναι αλλά βλέπω ότι υπάρχουν τέτοια καλώδια/ανταπτορες.

Επίσης τώρα ξαφνικά ξεκίνησε να λειτουργεί η μια θύρα που ήταν χαλασμένη πριν καιρό. Οι άλλες δύο δεν λειτουργούν.

Τι μπορεί να φταίει;

ρωτησε αυτους που τους πουλανε , να σου πουνε τη δουλεια που κανουν

οσο για να δεις τι φταιει στα γρηγορα, εχω θα σου ελεγα αν το μηχανημα εχει optical drive, βαλε ενα boot cd / dvd με live OS - windows linux οτι βρεις και δες αν λειτουργουν οι θυρες usb. Με αυτο τον τροπο θα δεις αν φταιει το λειτουργικο ή το hardware

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, lneam είπε

ρωτησε αυτους που τους πουλανε , να σου πουνε τη δουλεια που κανουν

οσο για να δεις τι φταιει στα γρηγορα, εχω θα σου ελεγα αν το μηχανημα εχει optical drive, βαλε ενα boot cd / dvd με live OS - windows linux οτι βρεις και δες αν λειτουργουν οι θυρες usb. Με αυτο τον τροπο θα δεις αν φταιει το λειτουργικο ή το hardware

Έχει ήδη windows. Αν βάλω CD με live os windows θα υπάρχει διαφορά; Και σε bios δεν θα έπρεπε να λειτουργούν εάν είναι το λειτουργικό;

Επεξ/σία από Witcher1st

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...