JimTachtas Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Καλημέρα/Καλησπέρα. Λοιπόν εγώ παρήγγειλα από γνωστό σαιτ του εξωτερικού ρούχα , αξεσουάρ κτλπ..Μου ήρθαν λιγότερο απο τα μισά πράγματα. Η εταιρία δεν θέλει να μ επιστρέψει τα χρήματα ούτε να μου στείλει τα αντικείμενα που λείπουν και μου λέει ότι μετά απο έλεγχο του CCTV της το δέμα μου έφυγε κανονικά απο αυτούς χωρίς να λείπει κάτι. Μου είπαν να κανω αμφισβήτηση πληρωμής ή να μιλήσω με την κούριερ(dpd εδώ γελάμε). Με το ζόρι μετά απο μια εβδομάδα κατάφερα να επικοινωνήσω μαζί τους και άκρη δεν νομίζω να βγάλω άκρη. Έχω κάνει ήδη αμφισβήτηση συναλλαγής τι πιθανότητες έχω να πάρω τα λεφτά μ πίσω σπο τη τράπεζα.( Να σημειωθεί ότι έχω στείλει σκριν με το customer support της εταιρείας να λέει να το κάνω αν αυτό μετράει)
johnmegarythmos Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 αμα η συνναλαγη εχει γινει μεσω paypall πιστευω θα δικαιωθεις αλλα αμα οχι . Τοτε δυσκολο αλλα και καθυστερει η αμβισβητηση χρεωσεων.
JimTachtas Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε αμα η συνναλαγη εχει γινει μεσω paypall πιστευω θα δικαιωθεις αλλα αμα οχι . Τοτε δυσκολο αλλα και καθυστερει η αμβισβητηση χρεωσεων. Όχι μέσο alpha bank έγινε... Ξέρω ότι παίρνει ως και 40+ μέρες να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Δηλαδή δύσκολο να πάρω πίσω τα λεφτά μ; Διάβασα ότι σε πολλές περιπτώσεις τα δίνουν πίσω..
johnmegarythmos Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 μακαρι στο ευχομαι. Το μονο που ξερω σιγουρα ειναι οτι αμα ειχες κανει αγορα με πιστωτικη καρτα , εκει να σιγουρα θα το τρεχανε διοτι ειναι τα χρηματα της τραπεζας και ειναι αλλιως , και ειναι πολυ περισσοτερες οι πιθανοτητες να επιστραφουνε. Ενω αμα ειναι απο χρεωστικη καρτα δεν αφορα χρηματα δανεικα και αλλαζει το θεμα για αυτο και αργει, αλλα δεν ειναι τιποτα σιγουρο για την επιστροφη. Οσο και παραξενο να ακουγεται αληθευει.
JimTachtas Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 9 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε μακαρι στο ευχομαι. Το μονο που ξερω σιγουρα ειναι οτι αμα ειχες κανει αγορα με πιστωτικη καρτα , εκει να σιγουρα θα το τρεχανε διοτι ειναι τα χρηματα της τραπεζας και ειναι αλλιως , και ειναι πολυ περισσοτερες οι πιθανοτητες να επιστραφουνε. Ενω αμα ειναι απο χρεωστικη καρτα δεν αφορα χρηματα δανεικα και αλλαζει το θεμα για αυτο και αργει, αλλα δεν ειναι τιποτα σιγουρο για την επιστροφη. Οσο και παραξενο να ακουγεται αληθευει. Ναι κατάλαβα . Το μόνο που με κάνει να ελπίζω είναι ότι τους έστειλα screenshot με την εταιρεία να λέει να κάνω αυτή την διαδικασία αν θέλω τα λεφτά μ πίσω.. ευχαριστώ για το χρόνο σου να μ απαντήσεις
Titos301 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 18 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε αμα η συνναλαγη εχει γινει μεσω paypall πιστευω θα δικαιωθεις αλλα αμα οχι . Τοτε δυσκολο αλλα και καθυστερει η αμβισβητηση χρεωσεων. αρα καλυτερα αγορες online εξωτερικο με paypall αντι χρεωστικης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα