Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Η αποδοση αν υπηρχε στο στοιχημα, θα ηταν 1.01 για κατι τετοιο (ειτε του Gagas ειτε αυτο της εικονας), καμια εντυπωση. Προσωπικα εχω φυγει εδω και κατι μηνες μετα απο 15 χρονια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Το ίδιο και εγώ. Συνδρομητής telestet από τον Ιανουάριο του 1999 . Πριν 2 μήνες άλλαξα πάροχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα . Πήρε το μάτι σας καμία προσφορά για απεριόριστα δεδομένα λόγω τριημέρου πρωτομαγιάς ; Vodafone συγκεκριμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 44 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Για να μην ανοίγω άλλο θέμα . Πήρε το μάτι σας καμία προσφορά για απεριόριστα δεδομένα λόγω τριημέρου πρωτομαγιάς ; Vodafone συγκεκριμένα Μόνο ''Απεριόριστα Data για 20 ημέρες με 5,90€ " βλέπω στο Cu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, katcos είπε Μόνο ''Απεριόριστα Data για 20 ημέρες με 5,90€ " βλέπω στο Cu. εγώ που έχω σύνδεση βλέπω μόνο 15 μέρες με 4,90 είναι η αλήθεια . Απλά συνήθως δίνουν κανά απεριόριστα και μου κάνει εντύπωση πως και δεν βγήκε τίποτα για τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις