lasithi12 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Αν έχω καταλαβει καλά το beat πλέον βαράει προμήθεια 2€? η κάνω λάθος (το πήρανε πίσω;) Υπάρχει καμια άλλη εφαρμογή χωρις προμήθεια ή εξτρα χρέωση (που να δουλεευει χα)
konc Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 €1,20 είναι το κόστος προμίσθωσης του freenow. Εναλλακτικά δοκίμασε τις εφαρμογές των ραδιοταξί. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 42 λεπτά πριν, lasithi12 είπε Αν έχω καταλαβει καλά το beat πλέον βαράει προμήθεια 2€? η κάνω λάθος (το πήρανε πίσω;) Υπάρχει καμια άλλη εφαρμογή χωρις προμήθεια ή εξτρα χρέωση (που να δουλεευει χα) Υπάρχουν μερικές ακόμη εταιρείες που έχουν σχετικά app για να καλέσεις ταξί και χωρίς προμήθεια (Uber, TaxiPlon, κλπ). Η Beat (πλέον FreeNow), τις τελευταίες ημέρες έχει μια προσφορά που αν χρησιμοποιήσεις ταξί από 08:00-10:00 και 19:00-21:00 και έως στις 9 Απριλίου, σου αφαιρεί την προμήθεια των 1,20 ευρώ. 1 2
Kag1ante Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Εγώ την μία στις 100 που χρησιμοποιώ ταξί πλέον διαλέγω uber. Δεν με ενοχλούσε τόσο η προμήθεια του freenow παρότι εκείνη η πατάτα που αν πληρώσεις με κάρτα σου κρατάει το μέγιστο πιθανό ποσό (αν η διαδρομή πχ είναι 8-10€ κρατάει στανταρ τα 10, αν κοστίζει λιγότερο σου κάνει refund μετά απο κάτι εργάσιμες) Αλλιώς εφαρμογές ραδιοταξί (πχ ραδιοταξι κηφισιάς)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα