esterea Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 σας παρακαλώ όποιος μπορει να με βοηθησει μου χάκαραν λογαριασμο google εχασα τα πάντα , κόπο 12 ετών, youtube τα πάντα κάνω δεύτερο λογαριασμό βάζω επιβεβαίωση κινητού , δεν μπορω να μπω σημερα με τον κωδικό μου, ζητάω επιβεβαίωση στο τηλέφωνό μου το οποίο ομως δεν μπου έρχεται ποτέ η επιβεβαίωση ώστε να πατήσω ΝΑΙ και μετά τον κωδικό. τι να κάνω εχω απελπιστεί ειλικρινά , κάποιος μου είπε μηπως εχω ιό και μου παίρνει τους κωδικούς από το browser . ισχυει?
nyne Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1)Format 2)Format κινητου 3)Νέο λογαριασμό email Επεξ/σία 4 Απριλίου 2023 από nyne
esterea Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 θεωρείτε δεν μπορω να ανακτήσω τους παλιους λογαριασμούς που χάθηκαν?
nyne Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δεν ξέρω κανε τα παραπάνω βήματα και δοκίμασε να κάνεις ανάκτηση του παλαιού σου email,εαν δεν έρχεται μήνυμα τότε πήγαινε στο βήμα 3.
filip123go Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Βαλε Linux👍 Δεν ξέρεις πως του "έκλεψαν" τους λογαριασμούς, οπότε το " βάλε Linux", είναι απλά αστείο. Ts, οταν λες έχασες κόπο 12 ετών, τι εννοείς; Σου διέγραψαν τα πάντα η απλά δεν έχεις access? Με το support της google μίλησες; Πρέπει πάντως να υπαρχει κενο ασφαλείας, γιατί και σε εμένα που είχα παντού 2 FAs και "είχα και Linux" , με κάποιο τρόπο κατάφεραν να μπούνε στο google adds (το οποίο εγω δεν το χρησιμοποιώ ποτέ) και άρχισαν να μου χρεώνουν την κάρτα που είχα στο google wallet με άσχετα adds. Εννοείται τους έκραξα ασύστολα , μίλησα κατευθείαν με το support της goolge και σε ερώτηση μου, "πως μπήκαν" μου απάντησαν "συστημικό λάθος" (system error) , εννοείται όλα αυτά στο τηλέφωνο. Γραπτά τίποτα. Επίσης μου επέστρεψαν όλα μου τα χρήματα (δεν ήταν πολλά, 20-30 ευρώ). Τέλος μετά από έρευνα που έκανα μόνος μου στο pc , διαπίστωσα ότι το leak ΜΑΛΛΟΝ εγινε από ένα malware που πήγαινε και εκμεταλλευόταν το sync feature που έχει ο goolge chrome, για να κρατάει όλα τα plug ins και γενικώς ιστορικό κλπ κλπ updated σε όλες τις συσκευές. Από τότε στο google wallet μόνο revolut κάρτα και μάλιστα frozen όσο δεν την χρησιμοποιώ και παντού, καθε φορα log in. Εαν σου κλέψουν το token και 10 security barriers να έχεις, δεν έχει σημασία.
esterea Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 εχω ιστοσελιδα και εκει μεσα είχα βίντεο και μειλ 12 ετών. πως θα μιλησω με την google support μηπως μπορειτε να με βοηθήσετε? μπήκαν μέσα και άλλαξαν τους κωδικούς μου την ερώτηση ασφαλείας ότι υπήρχε. σε ποιον μπορώ να απευθυνθώ? προσπαθησα στο twitter αλλα ακόμα δεν μου εχουν απαντήσει
Ntinaras Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 7 λεπτά πριν, esterea είπε εχω ιστοσελιδα και εκει μεσα είχα βίντεο και μειλ 12 ετών. πως θα μιλησω με την google support μηπως μπορειτε να με βοηθήσετε? μπήκαν μέσα και άλλαξαν τους κωδικούς μου την ερώτηση ασφαλείας ότι υπήρχε. σε ποιον μπορώ να απευθυνθώ? προσπαθησα στο twitter αλλα ακόμα δεν μου εχουν απαντήσει Μαλλον επαθες ο,τι επαθε και ο linus σου κλεψανε το token απο το pc. ειχες κατεβασει κανα σπασμενο software στο pc προσφατα?
filip123go Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 4 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Μαλλον επαθες ο,τι επαθε και ο linus σου κλεψανε το token απο το pc. Yep κάτι τέτοιο πρέπει να έγινε.
esterea Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 τώρα τι πρέπει να κάνω μπορείτε να με βοηθήσετε? εχω πιθανοτητες καταρχας να τα ανακτησω? αυτό με ενδιαφερει πρωτα απολα . μετα τι να κανω να σβησω υποθετω τους κωδικους που εχω αποθηκευμενους
esterea Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 σας ευχαριστώ θα προσπαθησω αν και απλα επιλογές βοήθειας ειναι δεν μπορω να επικοινωνησω με καποιον να υποθεσω ή να ανοίξω ticket
esterea Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 να σας ρωτήσω κάτι ακόμα, τον ένα λογαριασμο τον ανακτησα αλλά μου έχει κλεισει το καναλι youtube, τωρα στο λογαριασμο μου google τα εχω όλα εκτός το κανάλι, γίνεται να το επαναφέρω?
lector Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Δημοσ. 4 Απριλίου 2023 Αυτο το token που λετε τι ακριβως ειναι και πως το προφυλασσουμε; Ενημερωτικα ρωταω γιατι δεν το εχω ξανακουσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα