Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σας παρακαλώ όποιος μπορει να με βοηθησει

μου χάκαραν λογαριασμο google εχασα τα πάντα , κόπο 12 ετών, youtube τα πάντα

κάνω δεύτερο λογαριασμό βάζω επιβεβαίωση κινητού , δεν μπορω να μπω σημερα με τον κωδικό μου, ζητάω επιβεβαίωση στο τηλέφωνό μου το οποίο ομως δεν μπου έρχεται ποτέ η επιβεβαίωση ώστε να πατήσω ΝΑΙ και μετά τον κωδικό.

τι να κάνω εχω απελπιστεί ειλικρινά , κάποιος μου είπε μηπως εχω ιό και μου παίρνει τους κωδικούς από το browser . ισχυει?

Δημοσ.

Δεν ξέρω κανε τα παραπάνω βήματα και δοκίμασε να κάνεις ανάκτηση του παλαιού σου email,εαν δεν έρχεται μήνυμα τότε πήγαινε στο βήμα 3.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Βαλε Linux👍

Δεν ξέρεις πως του "έκλεψαν" τους λογαριασμούς, οπότε το " βάλε Linux", είναι απλά αστείο. 

Ts, οταν λες έχασες κόπο 12 ετών, τι εννοείς; Σου διέγραψαν τα πάντα η απλά δεν έχεις access? Με το support της google μίλησες; 

Πρέπει πάντως να υπαρχει κενο ασφαλείας, γιατί και σε εμένα που είχα παντού 2 FAs και "είχα και Linux" , με κάποιο τρόπο κατάφεραν να μπούνε στο google adds (το οποίο εγω δεν το χρησιμοποιώ ποτέ) και άρχισαν να μου χρεώνουν την κάρτα που είχα στο google wallet με άσχετα adds. Εννοείται τους έκραξα ασύστολα , μίλησα κατευθείαν με το support της goolge και σε ερώτηση μου, "πως μπήκαν" μου απάντησαν "συστημικό λάθος" (system error) , εννοείται όλα αυτά στο τηλέφωνο. Γραπτά τίποτα. Επίσης μου επέστρεψαν όλα μου τα χρήματα (δεν ήταν πολλά, 20-30 ευρώ). 

Τέλος μετά από έρευνα που έκανα μόνος μου στο pc , διαπίστωσα ότι το leak ΜΑΛΛΟΝ εγινε από ένα malware που πήγαινε και εκμεταλλευόταν το sync feature που έχει ο goolge chrome, για να κρατάει όλα τα plug ins  και γενικώς ιστορικό κλπ κλπ updated σε όλες τις συσκευές. Από τότε στο google wallet μόνο revolut κάρτα και μάλιστα frozen όσο δεν την χρησιμοποιώ  και παντού, καθε φορα log in. Εαν σου κλέψουν το token και 10 security barriers να έχεις, δεν έχει σημασία. 

Δημοσ.

εχω ιστοσελιδα και εκει μεσα είχα βίντεο και μειλ 12 ετών. πως θα μιλησω με την google support μηπως μπορειτε να με βοηθήσετε? μπήκαν μέσα και άλλαξαν τους κωδικούς μου την ερώτηση ασφαλείας ότι υπήρχε. σε ποιον μπορώ να απευθυνθώ? προσπαθησα στο twitter αλλα ακόμα δεν μου εχουν απαντήσει

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, esterea είπε

εχω ιστοσελιδα και εκει μεσα είχα βίντεο και μειλ 12 ετών. πως θα μιλησω με την google support μηπως μπορειτε να με βοηθήσετε? μπήκαν μέσα και άλλαξαν τους κωδικούς μου την ερώτηση ασφαλείας ότι υπήρχε. σε ποιον μπορώ να απευθυνθώ? προσπαθησα στο twitter αλλα ακόμα δεν μου εχουν απαντήσει

Μαλλον επαθες ο,τι επαθε και ο linus

σου κλεψανε το token απο το pc.

ειχες κατεβασει κανα σπασμενο software στο pc προσφατα?

Δημοσ.

τώρα τι πρέπει να κάνω μπορείτε να με βοηθήσετε?

εχω πιθανοτητες καταρχας να τα ανακτησω? αυτό με ενδιαφερει πρωτα απολα . μετα τι να κανω να σβησω υποθετω τους κωδικους που εχω αποθηκευμενους

Δημοσ.

σας ευχαριστώ θα προσπαθησω αν και απλα επιλογές βοήθειας ειναι δεν μπορω να επικοινωνησω με καποιον να υποθεσω ή να ανοίξω ticket

Δημοσ.

να σας ρωτήσω κάτι ακόμα, τον ένα λογαριασμο τον ανακτησα αλλά μου έχει κλεισει το καναλι youtube, τωρα στο λογαριασμο μου google τα εχω όλα εκτός το κανάλι, γίνεται να το επαναφέρω?

Δημοσ.

Αυτο το token που λετε τι ακριβως ειναι και πως το προφυλασσουμε; Ενημερωτικα ρωταω γιατι δεν το εχω ξανακουσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...